Προς το περιεχόμενο

Android 4.2.2 jb Insomnia app

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κατεβασω την εφαρμογή σε ενα nexus 7 που έχω αλλά μου λέει οτι δεν είναι συμβατή. Υπάρχει κάποια λύση, μπορω να κάνω κάτι εγώ;

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα nexus 7 και το είχα αναφέρει πιο παλιά..Δεν είναι συμβατή η εφαρμογή, ούτε με την έκδοση 4.2.1..

Δημοσ.

Προφανώς δεν είναι η έκδοση που δημιουργεί το πρόβλημα, ίσως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε tablets? Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή σε tablet ας ενημερώσει :)

Δημοσ.

Προφανώς δεν είναι η έκδοση που δημιουργεί το πρόβλημα, ίσως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε tablets? Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή σε tablet ας ενημερώσει :)

Έτσι ακριβώς. Η έκδοση του android είναι μόνο για smartphones. Αν θέλετε να την εγκαταστήσετε σε tablets, κάντε εγκατάσταση αυτό το apk αρχείο

Δημοσ.

Στο Nexus 4 με 4.2.2 δεν έχω θέμα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που όταν έβαλα το app ήμουν με 4.2.1..

κάνεις κανονικά login και παραμένεις συνδεδεμένος με την εφαρμογή;

Δημοσ.

Καλά, έχει αρκετά προβλήματα η εφαρμογή, εγώ απλά είπα ότι μπόρεσα και την εγκατέστησα.

Πρέπει να διορθωθεί το ότι όταν μπαίνεις σε ένα νήμα, σε βγάζει και καλά στην τελευταία σελίδα η οποία είναι η πρώτη στην ουσία, και πρέπει να κάνεις back και forward για να πας στην τελευταία σελίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, έχει αρκετά προβλήματα η εφαρμογή, εγώ απλά είπα ότι μπόρεσα και την εγκατέστησα.

Πρέπει να διορθωθεί το ότι όταν μπαίνεις σε ένα νήμα, σε βγάζει και καλά στην τελευταία σελίδα η οποία είναι η πρώτη στην ουσία, και πρέπει να κάνεις back και forward για να πας στην τελευταία σελίδα.

σε παλιοτερες εκδοσεις android δουλευε μια χαρα εστω και ας ηταν σχετικα αργη , απο ενα σημειο και μετα (4.1 νομιζω) αρχισαν τα κουλα και πλεον ειναι αχρηστη ,για αυτο και χρησιμοποιω μονο το mobile site 

θελει update , αν και η ουσιαστικα καλυτερη λυση (θα το ξαναπω) ειναι να ενεργοποιηθει παλι το tapatalk οπως ισχυε παλια για να τα εχουμε ολα μαζεμενα σε μια εφαρμογη η οποια ετσι κι αλλιως δουλευει καλυτερα και αναβαθμιζεται τακτικα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...