mikelamar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Προσπαθώ να κατεβασω την εφαρμογή σε ενα nexus 7 που έχω αλλά μου λέει οτι δεν είναι συμβατή. Υπάρχει κάποια λύση, μπορω να κάνω κάτι εγώ;
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Στο Nexus 4 με 4.2.2 δεν έχω θέμα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που όταν έβαλα το app ήμουν με 4.2.1..
morgoth_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα nexus 7 και το είχα αναφέρει πιο παλιά..Δεν είναι συμβατή η εφαρμογή, ούτε με την έκδοση 4.2.1..
phanispal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μήπως τότε το πρόβλημα δεν είναι με τη Jelly Bean, γιατί και οι δύο έχετε Nexus 7.
morgoth_gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Προφανώς δεν είναι η έκδοση που δημιουργεί το πρόβλημα, ίσως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε tablets? Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή σε tablet ας ενημερώσει
nickos vl. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Αν θέλει κάποιος ας μου δωσει mail να του στειλω το .apk που μόλις εβαλα στο nexus 7 και λειτουργει κανονικά...
Hal9000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Προφανώς δεν είναι η έκδοση που δημιουργεί το πρόβλημα, ίσως δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε tablets? Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή σε tablet ας ενημερώσει Έτσι ακριβώς. Η έκδοση του android είναι μόνο για smartphones. Αν θέλετε να την εγκαταστήσετε σε tablets, κάντε εγκατάσταση αυτό το apk αρχείο
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Στο Nexus 4 με 4.2.2 δεν έχω θέμα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που όταν έβαλα το app ήμουν με 4.2.1.. κάνεις κανονικά login και παραμένεις συνδεδεμένος με την εφαρμογή;
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλά, έχει αρκετά προβλήματα η εφαρμογή, εγώ απλά είπα ότι μπόρεσα και την εγκατέστησα. Πρέπει να διορθωθεί το ότι όταν μπαίνεις σε ένα νήμα, σε βγάζει και καλά στην τελευταία σελίδα η οποία είναι η πρώτη στην ουσία, και πρέπει να κάνεις back και forward για να πας στην τελευταία σελίδα. 1
qsis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλά, έχει αρκετά προβλήματα η εφαρμογή, εγώ απλά είπα ότι μπόρεσα και την εγκατέστησα. Πρέπει να διορθωθεί το ότι όταν μπαίνεις σε ένα νήμα, σε βγάζει και καλά στην τελευταία σελίδα η οποία είναι η πρώτη στην ουσία, και πρέπει να κάνεις back και forward για να πας στην τελευταία σελίδα. σε παλιοτερες εκδοσεις android δουλευε μια χαρα εστω και ας ηταν σχετικα αργη , απο ενα σημειο και μετα (4.1 νομιζω) αρχισαν τα κουλα και πλεον ειναι αχρηστη ,για αυτο και χρησιμοποιω μονο το mobile site θελει update , αν και η ουσιαστικα καλυτερη λυση (θα το ξαναπω) ειναι να ενεργοποιηθει παλι το tapatalk οπως ισχυε παλια για να τα εχουμε ολα μαζεμενα σε μια εφαρμογη η οποια ετσι κι αλλιως δουλευει καλυτερα και αναβαθμιζεται τακτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις