Προς το περιεχόμενο

laser εκτυπωτης εγχρωμος για ετικέτες;

johni41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Χρειαζόμαστε για το μαγαζί του πατερα μου εναν εκτυπωτη που να εκτυπωνει σε αυτοκόλλητες κόλλες Α4 οι οποιες ειναι κ χωρισμενες σε τετραγωνες ετικετες. Μεχρι τωρα χρησιμοποιει ινκτζετ πολυμηχανημα. το προβλημα ειναι οτι η αυτοκολλητη Α4 ειναι πιο παχια απο την απλη κ δυσκολευεται να την τραβηξει σωστα κ να εκτυπωσει μεσα στο χωρο της ετικετας.δηλαδη τη μια βγαινει πιο πανω την αλλη πιο κατω απο τις αυτοκολλητες ετικετες της Α4. Επισης τα μελανια ειναι ακριβα κ δεν συμφερουν.

Σκεφτικα μηπως υπαρχει ενας laser εκτυπωτης εγχρωμος που να μπορει να εκτυπωνει σε τετιου ειδους Α4 χωρις προβλημα.

Χριματικο οριο δεν μπορω να βαλω γιατι δε ξερω σε τι τιμες κυμαινονται.. μ

Ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα μελάνια του inkjet είναι πιο φθηνά από τα toner των laser. Σε οικονομία θα χάσεις. Δοκίμασες με κάποιον άλλον inkjet μήπως "σηκώνει" πιο χοντρό χαρτί;

Δεν εχω δοκιμασει γιατι δεν εχουμε αλλο εκτυπωτη.

Αυτο για τα μελανια μπορει κ να εχεις δικιο!

Το θεμα ειναι τι μοντελα να κοιταξω ειτε laser ειτε inkjet. Αυτο κυριως ειναι το προβλημα μας, δε μπορει να εκτυπωσει σωστα αυτος που εχουμε τωρα γιατι δυσκολευεται να τραβαει το χοντρο αυτοκολλητο Α4.

Πήγαινε σε όλους τους γνωστούς σου με εκτυπωτή, σε καμιά διπλανή επιχείρηση, κλπ. Εγώ αυτό θα έκανα. Ήμαρτον, θα βρεις ΈΝΑ μηχάνημα που να τυπώνει άνετα τις ετικέτες μετά από 5-6 απόπειρες. Αγόρασε αυτό... :P

Επίσης υπάρχει κι η ιδέα να αλλάξετε μάρκα ετικέτες, με κάποιες πιο λεπτές...

Δοκίμασε αν ο εκτυπωτής σου μπορεί να τυπώσει χωρίς περιθώρια. Συνήθως το κάτω περιθώριο είναι πιο μεγάλο κι έτσι ενώ η πάνω καρτέλα δέχεται σωστή στοίχιση, όσο κατεβαίνει προς τα κάτω χαλάει.

ήμαρτον..η αυτοκόλλητη α4 το πολύ φθάνει να φθάνει 100gr / m^2.

ένα καλό καθάρισμα στα ροδάκια ίσως να φθάνει. 

ένας τρόπος (ο πιο φθηνός) είναι να κάνεις ένα πινακάκι στο word όσο ακριβώς είναι η σελίδα σου πχ 3 κελιά (πλάτος) χ 20 κελιά (ύψος) και να δοκιμάσεις να το τυπώσεις με minimal περιθώριο (αν οι ετικέτες σου ΔΕΝ έχουν περιθώριο πάνω στο α4). μετά παίζοντας με τα κελιά μπορείς να το φέρεις να τυπώνει όπου θες εσύ.

Για πες μας ποιο ακριβώς μηχάνημα έχεις και από ποια είσοδό του βάζεις τα αυτόκόλητα.

Πχ σε Oki B4350 χαρτιά με αυτοκόλητα, θήκες cd/dvd (χάρτηνες) πάνω από άλλη είσοδο και μία μία.

Το μοντελο ειναι hp 1315 all in one κ το χαρτι μπαινει απο την κλασικη υποδοχη.Απλο πολυμηχανημα ειναι κ επισης να προσθεσω οτι εγω μενω στην αθηνα κ το μαγαζι ειναι στο νησι,οποτε ειναι λιγο δυσκολο να κανω κατι ο ιδιος αν και θα προσπαθησω να εξηγησω αυτα που μου λετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...