Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Overkill τα 1500VA. Ένα UPS εν είναι για να τερματίσεις την πίστα... είναι για να αποθηκεύσεις τη δουλειά σου (δηλαδή κάτι σημαντικό) και να τερματίσεις ομαλά το PC. Τίποτε περισσότερο. Και 5 λεπτά να κρατάει φτάνουν. Αλλιώς παίρνεις γεννήτρια...

:P

Αχαχαχα μα το θεό...είχα και ένα δεύτερο της πλάκας και είχα επάνω το router και μου έχει τύχει να πέσει σε όλο το χωριό και να είμαι ο μοναδικός που όχι μόνο να έχει ρεύμα αλλά να συνεχίζω να παίζω κιόλας στο coh...και να με βρίζουν όλοι γιατί ξαφνικά έκανα επίθεση αχαχαχαχα..(κέρδισα κιόλας είδα τα στατιστικά και μετά το έκλεισα, πραγματικά ήταν απο τις στιγμές που είχα απολαύσει τα χρήματα που είχα δώσει αχαχαχα) Πέραν του χαβαλέ τώρα...

Όπως είπα και παραπάνω, συνήθως το pc τρέχει photoshop, κάποιο 3d rendering πρόγραμμα, ή video editing. Πως θα μπορούσα να δώ πόσο τραβάει σε Watt? Γενικά θα έλεγα οτι η RAM πάντα fullarei (4GB) και ο επεξεργαστής τρέχει στο 60-70%. Γι'αυτό και έχω ανάγκη το UPS, μου έχει χαθεί πολλές φορές εργασία ωρών, παρά τα συχνά saves...

Κάνουμε την ίδια δουλειά...πάρε 1500άρι. Ειδικά αν έχεις κανένα max ανοιχτό θα σου χρειαστεί...αν σκεφτείς πως μόνο για να κλείσει το πρόγραμμα θα θες κανένα 3λεπτο - 5λεπτο...οπότε να έχεις κάποια άνεση να μην μετράς τα λεπτά...μου έχει τύχει να κλείσει με rendering και Premiere ανοιχτό...με μια σχετική ησυχία για να κάνω save και να περιμένω και 5 λεπτάκια να τελειώσει το frame να δω που έχει μείνει κτλ κτλ...έκανα 17λεπτά...μου είχαν μείνει άλλα 5. Τώρα που έχει πέσει η μπαταρία...μετά απο 5 χρόνια 24ώρες το 24ώρο στο ρεύμα σε χρήση δηλαδή...κρατάει 10 λεπτά...(αλλαγή μπαταρία θέλω 84ε)

Για το θόρυβο που αναφέρθηκε...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!...ο ανεμιστήρας του δουλεύει ΜΟΝΟ όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος...τότε ακούγετε

Οι αναφορές μου είναι για το APC Back UPS RS1500

Με ανάλογο της Media Interactive που είχα στο ψυγείο κράτησε 1 χρόνο αλλά εκείνο το γωνάτιζε κιόλας οπότε δεν το κατηγορώ...αλλά απο θέμα ποιότητας η ΜΕΡΑ με τη ΝΥΧΤΑ....όταν πήγαινε να τελειώσει το Media Interactive ή ένα άλλο χαζό που έχω στο router μου (απο παλιότερο pc) μυρίζει πραγματικά πλαστικό και καμένο μέσα σε όλο το δωμάτιο...με το APC δεν καταλαβάινεις τίποτα. Πραγματικά χαίρομαι να κάνω διαφήμηση την εταιρία...της αξίζει για τη ποιότητα κατασκευής της.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες.
Ναι, από όσα διαβάζω και εγώ Waldo, προς τα APC κλίνω, αν και είναι λίγο τσιμπημένα στην τιμή. Ακριβώς αυτό με τον χρόνο που απαιτείται για ασφαλές κλείσιμο με προβλημάτιζε και εμένα...Εξάλλου είναι γνωστό οτι με βάση τον νόμο του Murphy, το phοtoshop θα κολλήσει πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή :P

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα βαϊων και κλάδων , αγόρασα ένα UPS 1000 FSP, ήθελα APC αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική για τα δικά μου δεδομένα.

Σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...