Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα λαπτοπακι και έχει θέμα μάλλον με τη μητρική ... Και θα το χαρίσω σε έναν φίλο μου αλλά δεν ξέρω αν έχει μηνύει κανένα αρχείο μου μέσα και δεν θέλω να έχει μηνύει κιόλας.... Λοιπόν όταν βάζω το δισκακι των xp φτάνει στο σημείο που λέει διαγραφεί αν δεν κάνω λάθος του παρτισιον εκεί που είναι μια κίτρινη μπάρα και μετά όταν είναι να βγει η κόκκινη μπάρα που λέει αντιγραφή των windows (πριν την κάνει ) κλείνει το pc... Και όσες φορές και να το δοκιμάσω το ίδιο γίνεται... Εγώ ένα παση περίπτωση θέλω να είναι όλα σβησμενα να μην έχει κανένα αρχείο μου μέσα... Τίποτα... Εχει γίνει αυτό;

Δημοσ.

Μετά τη κόκκινη γραμμή που λες μήπως μετράει αντίστροφα 15 δευτερόλεπτα?...κάνει restart και μετά ανοίγουν τα windows...έτσι είναι η διαδικασία του format. Αν κατάλαβα καλά...

Δημοσ.

Μετά την κίτρινη κλείνει το pc γιατί είναι χαλασμένο δεν προλαβαίνει να βγάλει την κόκκινη δηλαδή...

Αυτό που με νοιάζει είναι να έχουν διαγραφεί όλα όσα είχα και να μην έχει τίποτα μέσα γιατί θα το χαρίσω κάπου .... Και δεν θέλω να έχει τίποτα μέσα.... Εχει γίνει αυτό έτσι όπως τα λέω δηλαδή μετά την κίτρινη ...

Δημοσ.

Εε λογικά τα έχει σβήσει όλα αν τελειώνει η γραμμή.

Η κίτρινη τελειώνει αλλά μετά κλείνει στο άκυρο καπακια.... Αρα τα έχει σβήσει όλα ε;;;

Δημοσ.

Τα έχει σβήσει λογικά,αν επέλεξες να κάνεις delete το διαμέρισμα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να τα ανακτήσει.
Για να σβηστούν όλα χωρίς ελπίδες να ξανά βρεθούν πρέπει να τρέξεις το dban

Δημοσ.

Τα έχει σβήσει λογικά,αν επέλεξες να κάνεις delete το διαμέρισμα,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος να τα ανακτήσει.

Για να σβηστούν όλα χωρίς ελπίδες να ξανά βρεθούν πρέπει να τρέξεις το dban

Τώρα αν τα έσβησε λογικά νταξει να κάνω κάτι πάρετε το δεν γίνεται αφού το pc δεν ανοίγει ...τέλος πάντων λογικά σβηστηκαν αφού κάνει πρώτα το κίτρινο και μετά κλείνει....!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...