Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησα να ασχολούμαι με προγραμματισμό. Όχι τόσο δυναμικά, λόγω χρόνου, αλλά αρκετά θα έλεγα. 

Ξεκίνησα αρχικά με python και το γύρισα σε framework όπως jinja και django για web development.

Οι γνώσεις μου πέρα από αυτά είναι τα βασικά στην html, css και sql.

Καθώς έψαχνα διάφορα χθες, έπεσε το μάτι μου στο node.js. Τα έτοιμα tutorials που δίνουν, μπορούν να κάνουν θαύματα (για μένα) από θέμα γραφικών. Κουμπιά, φόρμες, μενού, dropdown κτλ. Πράγματα που δεν μπορώ να κάνω με html και python.

Σκεφτόμουν λοιπόν, αν μπορώ να συνδυάσω στο front-end την node.js με τα έτοιμα πακετάκια που έχει για φόρμες κτλ κτλ και από πίσω να το δουλεύω σε python.

Για παράδειγμα, να έχω τη φόρμα και το submit σε node.js και όταν θα πατάει ο άλλος submit να δουλεύω με python και να χειρίζομαι τα δεδομένα που έβαλε. 

Ή να έχω 2 κουμπιά που κάνουν redirect και αφού τα πατήσει, να το προγραμματίζω από την python.

Γίνεται κάτι τέτοιο; Και αν ναι, είναι πιο δύσκολο από το να μάθω να δουλεύω το καθένα ξεχωριστά ώστε να έχω τα ίδια αποτελέσματα;

Αν γίνεται πάντως, εμένα μου φάνηκε τέλεια λύση μιας και αυτά που θέλω να κάνω (για προσωπική χρήση) δεν απαιτούν κάτι περισσότερο από αυτά που έχει στα tutorial του node.js

Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...