DRama Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλημέρες πολλές σε όλους τους άϋπνους φίλους και φίλες. Σκοπεύω σύντομα να προχωρήσω στην αγορά ενός laptop. Θα ήθελα να μου παραθέσετε αξεσουάρ, απαραίτητα και μη, για εύκολη, εργονομική, ασφαλή, κτλ, κτλ, χρήση ενός laptop. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -Διονύσης
coolerman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλημέρες πολλές σε όλους τους άϋπνους φίλους και φίλες. Σκοπεύω σύντομα να προχωρήσω στην αγορά ενός laptop. Θα ήθελα να μου παραθέσετε αξεσουάρ, απαραίτητα και μη, για εύκολη, εργονομική, ασφαλή, κτλ, κτλ, χρήση ενός laptop. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -Διονύσης Δύσκολα μάς βάζεις.. Μιά βάση για ακόμα καλύτερη ψύξη,τσάντα μεταφοράς,καί ένα ασύρματο ποντίκι..'Αν δέν σε βολεύει το touch pad. Μέ τήν κάθε ανάγκη τού καθενός. όταν εννοείς σύντομα..πόσο σύντομα θά κάνεις την αγορά σου;;
DRama Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Έχω καταλήξει στο Lenovo Z580, πες μου γνώμη μιας και ενδιαφέρθηκες. Άμεσα η αγορά, μέσω amazon. Η τσάντα και το ποντίκι είναι must νομίζω!
moxalis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τσάντα και ποντίκι όπως είπε ο φίλος είναι όντως must. Τώρα προαιρετικά: Ασύρματο πληκτρολόγιο (+ HD καλώδιο), αν ποτέ σκοπεύεις να το συνδέσεις στην TV. Ένα sleeve για όταν θα το έχεις έξω να μην σκονίζεται. Μη αλκοολούχο υγρό καθαρισμού για την οθόνη και πανάκι από μικροΐνες.. Με αυτά νομίζω θα είσαι καλυμμένος! Τσέκαρε τσάντες Hama στο amazon αν δε θες κάποια απλή γραφείου. Πάρα πολύ καλή ποιότητα και αρκετά σχέδια είναι σε πολύ καλές τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα