Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Jk μπορεις να αγορασεις απο Αμαζον? Περασε μια 7870Tahiti Le απο το pc μου και με Fxaa+Tressfx ειχα 50κατι fps και ολα τα αλλα στο maximum. Εννοειται οτι με μια 7950 θα ησουν αρχοντας διοτι θα ειχες και την βοηθεια απο το Οverclock της,αλλα για μενα αν δεν μπορεις να την παρεις ,μην παρεις κατι κατωτερο απο την 7870Tahiti Le.. Καλα παντως το σιγουρο ειναι οτι το παιχνιδι θα το λατρεψεις 1
jk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 7950 λέτε ε; το θέμα είναι αν θα την σηκώσει και ο επεξεργαστής με την μητρική και της μνήμες που έχω και δεν θα έχει Bottleneck Prospector από amazon μπορώ να πάρω,πάντως για την 7950 θα το σκεφτώ γιατί είναι και το budget στην μέση. http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7870-GHz-Edition-2GB-11199-00-20G.htm http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-VGA-PCI-X-7870XT-2GB-with-Boost-11199-20-20G.htm αυτές οι 7870 που έχουν και δώρο το tomb Raider με το Bioshock; @prospector όταν λες όλα στο maximum φαντάζομαι εννοείς εκτός από SSAO έτσι;
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ωχ ειδα πλαισιο....Δεν θα σχολιασω.. Βαθια αναπνοη και συνεχιζω... Καλα αφου θες να παρεις απο το πλαισιο και οχι απο εδω http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BF9EYFM/ref=mp_s_a_1?qid=1362724606&sr=8-1&pi=SL75 που κανει 204€ με δωρεαν μεταφορικα,απο μενα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ναι οντως θα υπαρξει θεμα με το cpu,οποτε βαλτα κατω και δες εαν ειναι στα πλανα σου στο κοντινο μελλον να αλλαξεις cpu,πχ πουλας αυτο το σετ που εχεις 130€ και με αλλα 100€ παιρνεις Amd 6300+Asrock 970 extreme3+4gb ram= ~230€ (ακριβως αυτο το συστημα ειχε ενας φιλος μου και εκανε οπως του ειπα,πηρε και την 7870 και πλεων ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος με το συστημα του!) Αλλιως αν δεν προκειται να κανεις μικρουλα αναβαθμιση στο μελλον και θελεις να μεινεις με αυτα που εχεις,πανε παρε την 7870 απο το αμαζον και αλλη φορα να προσεχεις πως πετας ετσι τα λινκ που περιεχουν το Πλαισιο μεσα *Ναι βασικα εννοουσα ολα Max,αλλα σε FxAA mode και το Conditioner ανοιχτο..Βεβαια θυμηθηκα οτι ειχα κανει και λιγο Oc αλλα και εσυ θα κανεις διοτι ειναι πανευκολο και το 50αρι fps θα το φτασεις σιγουρα :> 1
jk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Χαχαχαχα συγνώμη για το Πλαίσιο αλλά εδώ στο Πάτρα είναι το μοναδικό που υπάρχει μαζί με το Public που ήρθε τώρα,και στο public μου φαίνονται πιο τσιμπημένες oι τιμές και δεν έχει και ποικιλία. Με τα παιχνιδάκια δώρο που έχει το ίδιο έρχεται στην τιμή έτσι και αλλιώς,αν το πάρω από Amazon και πάθει τίποτα μετά θα πρέπει να τρέχω να στέλνω ταχυδρομικός και τέτοια,δεν θέλω να μπλέξω έτσι. Τώρα,λέω να πάρω την Κάρτα γραφικών να περάσω 1-2 χρόνια ακόμα η και όσα περάσω,και μετά να κάνω και μια αναβάθμιση στα υπόλοιπα(CPU,Μνήμες,Μητρική),το θέμα μου είναι αν αυτά που έχω τώρα -η CPU Και η μητρική- θα κρατάνε πολύ πίσω την κάρτα γραφικών εκεί κολλάω. Υ.Γ Στο σύστημα που έφτιαξες,χτες που σκεφτόμουν να αλλάξω και τα υπόλοιπα έφτιαξα ένα σύστημα με αυτην την CPU που έβαλες και εσύ,μου βγήκε στην ίδια τιμή,230ευρώ.
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι εννοεις οτι θα σου ερθει το ιδιο?? Μα 50€+ παραπανω δεν κανει στο πλαισιο?? Και ποιος σου ειπε οτι αμα την παρεις απο το πλαισιο θα βρεις την υγεια σου?? Επειδη μιλαμε για πλαισιο παντα στα λεω αυτα. Οκ με ευθυνη ΔΙΚΙΑ σου λοιπον την αγοραζεις απο πλαισιο.. Να θυμασαι παντως οτι με αυτα τα λεφτα που θα δωσεις στο πλαισιο επαιρνες 7950 !Ο_Ο Και btw,μου ειχε τυχει μια καρτα να φιλου να εχει προβλημα απο αμαζον,και του ειπαν να τους την στειλει πισω,δευτερα την εστειλε την παρασκευη του ειχανε στειλει καινουργια και του ειχανε πληρωσει και τα μεταφορικα Στο θεμα μας,μπουκαλι δεν θα τρως αντε το πολυ να χανεις 3-4fps οχι παραπανω... Για καλο και για κακο θα ξαναενημερωσω εδω οταν θα ρωτησω εναν φιλο μου που εχει τον amd 955 (ο τοτε αντιπαλος του Q6600) που βγαζουν παρομοια fps και θα σου πω ποσα fps εβγαλε στo Tomb Raider (7870 Taxiti Le πηρε και αυτος,φοβοταν και αυτος για μπουκαλι αλλα τελικα επαιζε κομπλε τα νεα παιχνιδια) Θεματακια ισως να συναντησεις σε καποιο παιχνιδια που παιζει ρολο και η Cpu οπως Bf3,Far Cry 3 κτλπα αλλα και παλι μην φανταστεις τρελα πραγματα,βγαζεις τα Msaa και ολα τα παιχνιδια θα τα παιζεις νερο 1
jk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είπα ότι θα έρθει το ίδιο με τα παιχνίδια που δίνει δώρο μαζί με την κάρτα,δεν ξέρω αν το πρόσεξες,δίνει το καινούργιο Tomb Raider και το Bioshock infinite που θα βγει στις 23,οπότε 254 μείον γύρω στο 60 που θα έχουν τα παιχνίδια 196 Λάβε Υπόψιν ότι τον Q6600 τον έχω υπερχρονίσει κιόλας έτσι; Μια χαρά είμαι τότε κομπλέ δεν αξίζει για 2-3 FPS να δώσω +250 Ευχαριστώ για την βοήθεια
Prospector8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν ειπα οτι η 7950 εχει διαφορα απο την 7870 2-3F fps ετσι?? Οτι αν βαλεις την 7870 σε αυτο το cpu το πολυ να χασεις 3-4 fps.. Τιποτα μωρε και οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.. Αν και λυπαμαι πολυ που θα δωσεις λεφτα σε αυτους που εχουν υπερκοστολογισει ενα τετοιο προιον...
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δε θα έχεις θέμα με κλοκαρισμένη τη cpu.Σε 1200p είσαι. Εγώ σου προτείνω να κοιτάξεις και άλλα καταστήματα όμως γιατί αλλό είναι τι μας βολεύει και άλλο η εκμετάλλευση. 1
jk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Prospector 8 Κατάλαβα τι είπες και είπα ότι δεν αξίζει να δώσω +250e για να πάρω καινούργια CPU,Motherboard,και Ram για 2-3 παραπάνω FPS . Εντάξει παιδιά θα το κοιτάξω και στο Skroutz.gr αφού το έχετε πάρει τόσο βαριά αυτό το κατάστημα μην σας απογοητεύσω .
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και GTX690 να βάλεις πάλι θα έχεις καλύτερη απόδοση. Το ότι με άλλο CPU θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα είναι άλλο θέμα. Εγώ από Q6600 πήγα σε FX8150. Μπορείς να πουλήσεις το 775 όπως είναι CPU RAM MOBO σε καλά λεφτά μιας και υπάρχει ένα κόλλημα με τα Intel και να βάλεις λίγα παραπάνω και να πας σε AMD πλατφόρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα