8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια,εχοντας καποια προβληματα με την καρτα γραφικων μου του στηλ σε μερικα παιχνιδια να σβηνει η οθονη και να πηγενει στο full ο ανεμιστηρας την gpu μου (ναι εβαλα τελευτεους driver ,φορματ,ακομα και reset στο bios που δεν παιζει και τοσο ρολο)εστειλα ενα εμαιλ στο πλαισιο με το εξης προβλημα και μου απαντησαν να περασω τους τελευτεους driver και αμα κανει παλι τα ιδια να την παω απο κει να την ελενξουν Ετσι ρωταω εγω τωρα θα την παω εγω ποσο καιρο θα καρατησει αυτος ο περιβοητος ελενχος -.- και σε περιπτωση που φιαγνετε οκ ναι θα την παρω πισω αμα δεν φιαγνετε τη κανουμε? θα κανουν αντικατασταση με καποια αλλη ιση δυνατοτην αλλα ποια? μιας και κοιτανε παντα την τιμη που την ειχα παρει?150 ε ητανε Η καρτα ειναι μεταχειρησμενη και εχει ακομα 1 χρονο εγγυση δεν παιζει ρολο ετσι?
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Λογικά απλά υπέρ θερμαίνεται η κάρτα γραφικών,τρέξε το hwinfo πάτα το sensors only και ψάξε για το gpu temperature,πες μας μια τη θερμοκρασία έχει απλά όταν είσαι στα windows.
8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αμ εκει ειναι που με μπερδευει το θεμα μολις ετρεξα fumark και πανο απο 71 βαθμους δεν πηγε σταθερα 70-71 το ετρεξα 10 λεπτα και κατι στο 50% το φαν σε αναλυση 1366χ768(οσο εχω)χ4 msaa Σε idle ειμαι στους 30-31 βαθμους
Foker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ποια καρτα γραφικων εχεις ? Τρεξε το fumark σε μεγαλυτερη αναλυση να ζορισεις την καρτα . Απο τροφοδοτικο εχεις δωσει σωστα ρευματα ?
8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ποια καρτα γραφικων εχεις ? Τρεξε το fumark σε μεγαλυτερη αναλυση να ζορισεις την καρτα . Απο τροφοδοτικο εχεις δωσει σωστα ρευματα ? τι εννοεις σωστα? ενα 6 πινο θελει αυτη που εχω αν εννοεις αυτο,εχω την 6850 την sapphire στα stock ρολογια Οσο για το φυμαρκ θα το δοκιμασω
Foker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 τι εννοεις σωστα? ενα 6 πινο θελει αυτη που εχω αν εννοεις αυτο,εχω την 6850 την sapphire στα stock ρολογια Οσο για το φυμαρκ θα το δοκιμασω Το εξαπινο ειναι με ανταπτορα molex ή βγαζει εξαπινο το τροφοδοτικο ? Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο . Δοκιμασε παλαιοτερους drivers . Δοκιμασε να δωσεις στην οθονη απο αλλη εξοδο της καρτας .
8anos94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Το εξαπινο ειναι με ανταπτορα molex ή βγαζει εξαπινο το τροφοδοτικο ? Δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο . Δοκιμασε παλαιοτερους drivers . Δοκιμασε να δωσεις στην οθονη απο αλλη εξοδο της καρτας . τροφοδοτικο δεν παιζει να βρω απο καπου αυτην την περιοδο driver εχω αλαξει σχεδων ολους 13.2 βετα και συνεχεια τα ιδια αυτο δεν το εχω δοκιμασει αλλα πως μπορει να φτεει αυτο και να τρεχει το φυμαρκ σε αναλυση που το εβαλα στα 1920χ1080 προφανος οχι φυλλ σκρεεν γιατι δεν το υποστιριζει η οθονη μου και να ειναι μια χαρα με μαχ θερμοκρασιες 74-75 σταθερα Αυτη τη στιγμη ειναι το 13 λεπτο 18 λεπτα το κρατησα ουτε εκλεισε ουτε τιποτα..... θερμοκρασιες 74-75 σταθερα και ναι το τροφοδοτικο εχει 6πινο απο μονο του
Foker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παιξε στα games που εχεις προβλημα και παρακολουθα με καποιο προγραμμα τη θερμοκρασια της gpu και τις στροφες του ανεμιστηρα , ωστε να ξερεις την θερμοκρασια και τις στροφες πριν κλεισει η οθονη . Μπορει να ζεστενεται το τροφοδοτικο ή η καρτα μετα απο αρκετη ωρα game ή να εχεις προβλημα στους drivers , πολλα μπορει να συμβουν . Δοκιμασε την καρτα σε ενα pc φιλου σου . Μπορει να την πας στο πλαισιο και να σου πουν οτι εχει προβλημα αλλα μπορει να σου πουν οτι ειναι οκ , δεν βρισκεις ακρη , γιαυτο προσπαθεις μονος σου να δεις τι συμβαινει .
8anos94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 βασικα το εχω παρατηρησει αρκετα το θεμα και εχω παρατηρησει οτι το παθενω μετα απο κατι συγκεκριμενο παραδειγμα μπορει να παιζω ωρες ατελιοτες το crysis 3 με μετρια γραφικα και αμα παιξω gw2 αμα παω να κανω κατι συγκεκριμενο (να παω στο wvw και να ανοιξω το μαπ)στουπ γινετε αυτο σε αλλα 2 παιχνιδια που το εχω παθει δεν εχω παρατηρησει κατι συγκεκριμενο καθως τα παρατησα ,ετα απο αυτο (ξενερα ) Απλα ελεος λοιπον δοκιμασα να παιξω το gw2 και να τεσταρω θερμοκρασιες (με το που το ανοιξα) πηγα στο wvw και ανοιξα μαπ οπως εκει ειχα το προβλημα και εκανε τα ιδια σε θερμοκρασια κατω τον 50 ποιο ειναι το παραλογο ητανε σε Windows mode δηλαδη το ειχα βαλει ωστε να το βλεπω σαν παραθυρο οχι full sceen.....τι γινετε ρε παιδια!
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 βασικα το εχω παρατηρησει αρκετα το θεμα και εχω παρατηρησει οτι το παθενω μετα απο κατι συγκεκριμενο παραδειγμα μπορει να παιζω ωρες ατελιοτες το crysis 3 με μετρια γραφικα και αμα παιξω gw2 αμα παω να κανω κατι συγκεκριμενο (να παω στο wvw και να ανοιξω το μαπ)στουπ γινετε αυτο σε αλλα 2 παιχνιδια που το εχω παθει δεν εχω παρατηρησει κατι συγκεκριμενο καθως τα παρατησα ,ετα απο αυτο (ξενερα ) Απλα ελεος λοιπον δοκιμασα να παιξω το gw2 και να τεσταρω θερμοκρασιες (με το που το ανοιξα) πηγα στο wvw και ανοιξα μαπ οπως εκει ειχα το προβλημα και εκανε τα ιδια σε θερμοκρασια κατω τον 50 ποιο ειναι το παραλογο ητανε σε Windows mode δηλαδη το ειχα βαλει ωστε να το βλεπω σαν παραθυρο οχι full sceen.....τι γινετε ρε παιδια! Μαυριζει η οθονη ή σου κλεινει την οθονη (no signal ή power saving κτλ) ?
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μαυριζει .ΟΧΙ σαν να εχει βγει το dvi-b Απαντηση πυθιας Αν μαυριζει μονο , ειναι θεμα game - patch - drivers .
8anos94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Απαντηση πυθιας Αν μαυριζει μονο , ειναι θεμα game - patch - drivers . Ναι ετσι το σκευτικα και εγω οτι φταιει μονο νο το game αλλα μου το εκανε και στο team fortres 2 που δεν ειναι απο τα βαρια game.... ''απαντηση πυθιας'' επικος!! χαχαχα πως αλλιως να το εξηγησω οχι σαν να μην δινει σημα στην οθονη
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι ετσι το σκευτικα και εγω οτι φταιει μονο νο το game αλλα μου το εκανε και στο team fortres 2 που δεν ειναι απο τα βαρια game.... ''απαντηση πυθιας'' επικος!! χαχαχα πως αλλιως να το εξηγησω οχι σαν να μην δινει σημα στην οθονη Στο αρχικο ποστ γραφεις οτι σου σβηνει την οθονη . Εσενα σου κολαει το game το pc και βλεπεις μαυρη οθονη . Με hd sentinel δες ο σκληρος σε τι κατασταση ειναι , κανε ενα memtest (με bootable cd) στις ram και αν εισαι οκ σε αυτα τα 2 τεστ , ασχολεισαι μονο με drivers , directx και οτι αλλο κοινο εχουν αυτα τα 2 games , αλλα μην βαζεις crack - patch - cheats programs κτλ , ασε τα game με καθαρη εγκατασταση να δουλευουν μαμα .
8anos94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 χμμ εκανα κατι αλλο εβγαλα απο το οποτικαλ (γτ αυτο ητανε δπλα)το μολεχ και την συνδεσα με το μολεχ εκανα υτο με το map αρκετε φορες για να δω αν το ξανακανει και περιεργος δεν το εκανε μπορει να εφτεγε το pcie? βεβεα θα το τεσταρω και αυριο το game αν ειναι οκ αλλα πως μπορω να δω αν το pcie δινει το καταλιλω ρευμα στην gpu ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα