Garfield2048 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Έχω ένα ασύρματο netgear ρουτερμε το οποίο μέχρι τώρα κάνω και τη δουλειά μου. Μου χάρισαν τελευταία ένα άλλο ασύρματορουτερ της Τομσον. Η Ερώτηση μπορώ να χρησιμοποιήσω το Α ρούτερ ως κανονικόρουτερ και το Β ρούτερ ως επέκταση του ασυρμάτου δικτύου μου. Θέλω απλά να επεκτείνωτο σήμα σε άλλους χώρους χωρίς βέβαια το Β ρουτερ να είναι συνδεδεμένο στο ιντερνέτμε κάποιο καλώδιο θέλω ασύρματα να δυναμώνει το σήμα του Α ρούτερ.
amacon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αμα 1 απο τα 2 εχει δυνατοτητα να γινει access point νομιζω οτι γινεται
Garfield2048 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Όχι δε νομίζω κάποιο απ τα ρουτερς να το υποστηρίζει... TO A είναι NETGEAR DG834G και το Β είναι THOMSON TG585
naiv_dim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Το Thomson585, νομιζω, χωρίς να το έχω επιχειρίσει το κάνει. http://img138.imageshack.us/img138/4003/thomsontg585.jpg
rfc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αν το συνδεσει με καλωδιο το κανει απλο ΑΡ και τελος η δουλεια.
takistmr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Νομίζω ότι σχεδόν όλα τα modem/router/wifi γίνονται access point αν κλείσεις κάποιες από τις λειτουργίες τους (dhcp, firewall, ips, routing, κτλ.).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα