Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα και μπλα.

χαχαχαχαχα! παντως μ αρεσει γτ ολοι εσεις οι "πολέμιοι" του fb είστε άνθρωποι με επιχειρήματα... :X

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω λιώσει στα γέλια. Ευχαριστώ, καιρό είχα να μπω σε ένα παραδοσιακό thread insomnia.

Θα βάλω και εγώ λιθαράκι στο νήμα.

Ελπίζω να είναι σαφές σε όλους οτί τα άκρα ´δεν έχεις facebook, δεν σε κάνουμε παρέα ´ και ´δεν θα βάλω facebook ποτε, ζουκενμπεργ, ζουκενμπεεεε-εεεε-εργκ´ είναι τραγελαφικά.

Φάνης είσαι σίγουρος ότι είναι παράνομο να σε βγάλουν φωτό για μη εμπορική χρήση; Δεν νομίζω οτί ισχύει αυτό. Στο fb βέβαια δίνεις τη συγκαταθεσή σου οτι οι φωτό σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορική χρήση, με την εγγραφή σου.

Η αλλαγή αυτή καθαυτή δεν έχει και πολύ νόημα. Αυτό που έχει νόημα είναι το graph search. Άντε, θέλω και εγώ!

Δημοσ.

Έ

Φάνης είσαι σίγουρος ότι είναι παράνομο να σε βγάλουν φωτό για μη εμπορική χρήση; 

Απ' όσο ξέρω ναι, καταγραφή οποιασδήποτε μορφής, χωρίς τη συναίνεση του άλλου, είναι παράνομη. Εξαιρέσεις παίζει να υπάρχουν, αλλά δε νομίζω ότι εμπίπτουν στις περιπτώσεις που συζητάμε εδώ.

Γι' αυτό αν δεις σε υπηρεσίες π.χ., αναφέρεται ότι ο χώρος παρακολουθείται και όχι καταγράφεται.

Επίσης στις τηλεφωνικές συνομιλίες με εταιρείες για παράδειγμα, σε ενημερώνουν απ' την αρχή ότι η συνομιλία καταγράφεται, οπότε είναι στο χέρι σου να συναινέσεις ή να αρνηθείς και να κλείσεις το τηλέφωνο.

Θα μάθω πιο συγκεκριμένα πράγματα και θα παραθέσω νόμους και σχετικά.

Δημοσ.

Τελικά, μετά την προεγγραφή, κατάφερε κανείς να δει τις αλλαγές η ακόμα είστε όλοι "You're already on the list" ; :P :p

Έχω περιέργεια με τις αλλαγές.... :)

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι δεν αποφεύγω να μπαίνω σε ομαδικές φωτογραφίες;

Seriously?

Δηλαδή αν έχουμε μία από το νηπιαγωγείο όλα τα παιζάκια και την ανεβάσω στο FB θα μου ζητήσεις και τo λόγο?

Ή μήπως απέφευγες και τις ομαδικές στο νηπιαγωγείο? :P

• Like 1
Δημοσ.

τίποτα σχετικό με το θέμα θα πείτε;

Πότε θα ξεκινήσει το νεο news feed; πως κάνατε προεγγραφή; αν κάνω ανανέωση στην εφαρμογή του android θα είναι με το νεο news feed ?

Δημοσ.

Φοβερή συζήτηση σε ένα ακόμη άρθρο για το Facebook. Από τις αλλαγές που είναι το θέμα συζητήσεις έχουμε φτάσει σε κοινωνιολογικές αναλύσεις από κάθε λογής ειδικούς.

Στο θέμα τώρα...

Οι αλλαγές είναι εξαιρετικά χρήσιμες και ενδιαφέρουσες. Το Facebook είναι μέχρι στιγμής από τα ελάχιστα δίκτυα και τις ελάχιστες υπηρεσίες που κάθε αλλαγή είναι πολύ καλά μελετημένη πριν βγει έξω και φαίνεται παρά τα προφανή οφέλη που πρέπει να έχει κάθε εταιρία, ότι δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην εμπειρία των χρηστών.

Χαίρομαι λοιπόν γι' αυτή την αλλαγή.

Συνεχίστε.

• Like 3
Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα, έτσι;

Το ίδιο ακριβώς με ένα πάρτυ είναι. 

Τεσπα, το θέμα του νήματος είναι οι αλλαγές στο Fb και θα τοποθετηθώ μόλις τις δω live.

Ανοίξτε ένα νήμα για την παραβίαση της ιδιωτικότητας των κοινωνικών δικτύων να το αναλύσουμε εκτενώς εκεί.

Δημοσ.

Μου αρέσουν οι αλλαγές. Εντάξει ρε παιδιά..  δεν σημαίνει το ότι χρησιμοποιείς το φβ το κάνεις απαραίτητα με κακό τρόπο. Το να γράφεις και να δημοσιεύεις ΚΑΘΕ λεπτομέρεια της ζωής του το θεωρώ κακό... αλλά υπάρχουν κ άνθρωποι που απλά τσατάρουνε με άλλους που δεν είναι πια κοντά... με ένα μαχαίρι κοβεις ψωμί... αλλά σκοτώνεις κιόλας. Είναι θέμα επιλογής.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο... έχω την Graph Bar εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είναι φανταστική...!!!

Και τώρα αυτό!!! Οψόμεθα!

(Το Facebook δεν είναι αναγκαίο στους περισσότερους αλλά βοηθάει αν το χρησιμοποιείς με μέτρο... έχω μειώσει στο ελάχιστο τα sms που έστελνα και γενικά είναι ένας τρόπος επικοινωνίας...

Εντάξει το παραδέχομαι και ότι είναι η χαρά που επιδειξιομανή που θα κάνει check in τον εαυτό του από το σαλόνι στην κουζίνα και στην διαδρομή θα ανεβάσει βίντεο με το κατώρθωμα αυτό... αλλά υπάρχουν και φυσιολογικά άτομα...)

Για τα άτομα που λες, ευτυχώς υπάρχει το hide...

Πλέον πραγματικά το έχω ΜΟΝΟ για τους κοντινούς μου φίλους, αφού όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει ένα όμορφο hide και τέλος! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...