Nick789 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ο TechManiac είναι απασχολημένος αυτή τη στιγμή κλαίγοντας με το περιεχόμενο των posts. Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα. Πωπω, δεν ξέρω ότι το facebook ζητάει άδεια σε ενδεχόμενο tag (άσχετα που τη μοναδική φορά που με έχουν κάνει tag δε με ρώτησε) άρα δεν έχω θέση εδώ μέσα, σε ένα ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ site από τη στιγμή που δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Η νοοτροπία των facebook fanboys: 1. Πρέπει ΟΛΟΙ να έχουν facebook. 2. Όποιος ξέρει από facebook, ξέρει και από τεχνολογία. Μπράβο TechManiac! Άντε και admin του insomnia με τέτοιες γνώσεις και νοοτροπία. Τρέμε Hal!!! 1
Backpacker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πραγματικά δεν ξέρω ποιοι είναι πιο εγωμανείς και πιο νάρκισσοι...αυτοί που έχουν facebook μόνο και μόνο για να προβάλουν το πόσο "γαμάτη" ζωή έχουν ή αυτοί που δεν έχουν facebook και νιώθουν τόσο ξεχωριστοί και alternative γι'αυτό...πωωω θας σας επισημάνουν σε καμιά φωτογραφία και θα μάθει η Μοσάντ που είσαστε...όλοι οι Μπιν Λάντεν και οι Καρλος the jackal εδώ μαζεύτηκαν!! 2
LRoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ναι έξυπνε, εμένα που δεν έχω account ποιος θα με ειδοποιήσει ότι κάποιος ανεβάζει φωτογραφία στην οποία είμαι μέσα, χωρίς τη συγκατάθεσή μου; Ε, με την ίδια λογική, όταν βγαίνεις μία ομαδική photo και ένας από τους φίλους σου τη δείχνει σε όλους στο επόμενο παρτυ, πάλι δεν το πράττει χωρίς τη συγκατάθεση σου ;
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ποιος σου είπε ότι δεν αποφεύγω να μπαίνω σε ομαδικές φωτογραφίες;
TechManiac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το περί τεχνολογικού site το ανέφερα επειδή όσοι ασχολούνται συνήθως δεν είναι τόσο ανεξήγητα haters, και το λέω γιατί τα οποία δεδομένα ανεβάζει ο καθένας ειναι οικιοθελώς, τέλος. Τώρα αν ο άλλος δεν έχει account και θίγεται επειδή βρισκεται σε μια random φωτογραφία γνωστού του τότε δεν μπορώ να συνεχίσω. Απλά να σκεφτούν σε πόσες φωτογραφίες αλλού υπάρχουν. Ούτε θα έρθουν τίποτα μαυροντυμένοι έξω απο τα σπίτια τους...
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τώρα αν ο άλλος δεν έχει account και θίγεται επειδή βρισκεται σε μια random φωτογραφία γνωστού του τότε δεν μπορώ να συνεχίσω. Κάτσε, είναι παράνομο αν δεν έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου ή όχι; Είναι δικαίωμά μου να θιχτώ ή όχι; Είναι δικαίωμά του να ανεβάσει φωτογραφία χωρίς τη συγκατάθεσή μου ή όχι;
TechManiac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ναι, ο καθένας έχει το δικαίωμα να τραβηχτεί και νομικά απλά ακούγεται κομπλεξικό αν το πεις σε νέα άτομα κυρίως. Δηλαδή οκ υπάρχει η φάτσα ενός ο οποίος δεν έχει account ώστε να συσχετιστεί με ένα άτομο, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μη το μάθει ποτέ, αλλά και να το μάθει what's the point στην τελική. Το σκηνικό θυμίζει λίγο τις κάμερες στον δρόμο και στα καταστήματα, απλά αυτές έχουν το αλλωθι της ασφάλειας. Επίσης τι να πουν και οι εκατομμύρια φωτογραφίες που τραβιούνται απο άλλους και μπορεί να περιλαμβάνουν κατά τύχη εσενα και εμένα.
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 απλά ακούγεται κομπλεξικό αν το πεις σε νέα άτομα κυρίως[...] αλλά και να το μάθει what's the point στην τελική[...] Κατάλαβες τώρα; Είναι αυτό το «έλα μωρέ τώρα, σιγά να 'ούμε», «νταξ μωρέ», «και τι έγινε μωρέ», «άραξε». Η πλειοψηφία σκέφτεται έτσι και τα βλέπουμε καθημερινά τα χαΐρια της.
Livas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Παντως οι αυτες οι αλλαγες φαινονται πολυ ωραιες και βολικες... και ειδικα που εχω εδω και λιγο καιρο Graph Search ειναι αρκετα βολικο .... ==================== Off topic ==================== Ειλικρινα τωρα. .. μερικοι απο εδω μεσα τι χαπια περνετε?!ελα πειτε σοβαρα !!!ρε καλα κανουν και μας γ@μ@νε ολους εδω στην Ελλαδα!!!και μην με πει κανεις τι σχεση εχει αυτο τωρα,...γιατι τι σχεση εχουν ολα τα σχολια σας με το θεμα αλλαγη στην εμφανιση του ΦΒ... αν μαζεψουμε τα σχολια που ειναι πανω στο θεμα δεν ειναι ουτε 5... και μην με πειτε επισης οτι εδω ειναι τεχνολογικο φορουμ... γιατι παλι δεν εχει σχεση τα σχολια σας με το θεμα!!! 2
TechManiac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ισχύει, ούτε εμένα μου αρέσει αυτό που γίνεται συχνά, αν όχι πάντα σε παρόμοια posts. Το θέμα ήταν καθαρά η νέα εμφάνιση που και εμένα μου αρέσει αρκετά, μένει να την δούμε. Και ούτε είμαι κανά fanboy, αν και θα μπορούσε να φαίνεται, ένας μέσος χρήστης είμαι, δεν έχω και καμμιά μετοχή.
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Ποιος σου είπε ότι δεν αποφεύγω να μπαίνω σε ομαδικές φωτογραφίες; Seriously?!?! Φίλε μου σοβαρά τώρα... αν δεν το κάνεις για να trollάρεις... έχεις πρόβλημα!!!
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν είμαι ο cool τυπάς σαν εσένα κι έχω πρόβλημα ε; Καλή φάση...
kallair Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Και για αυτούς που λένε ότι μπορεί κανείς να μη δίνει στοιχεία, να μην ανεβάζει photo. Ωραία, έστω ότι κάποιος ΔΕΝ δίνει τίποτα και μαγκιά του. Θα πάει σε ένα πάρτυ π.χ. θα βγει φωτογραφίες με τους φίλους του, πάρτον την άλλη μέρα με tag στο facebook στις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Ανέβασε ο ίδιος φώτο; Όχι. Υπάρχει φώτο του στο facebook; Ναι. Το ίδιο και με τις τοποθεσίες και τα προσωπικά στοιχεία. Αν δεν τα βάλετε εσείς, όλο και κάποιος φίλος σας (άθελα του και χωρίς κακή πρόθεση προφανώς) θα πει κάποιο στοιχείο για εσάς. Είτε που μένετε, είτε με ποιον/ποια τα φτιάξατε κλπ. Όταν ο ίδιος ο δημιουργός του, έφτιαξε το facebook για να παρακολουθεί τη γκόμενα του, καταλαβαίνετε... Α, κι επίσης, το κείμενο στο chat αποθηκεύεται στους severs πριν καν πατήσεις enter. Τα συμπεράσματα δικά σας. Όσο για τον χρήστη (ένας πιο πάνω είναι, δε θυμάμαι ποιος) που λέει ότι "έλα μωρέ βγάζει λεφτά από τι ταινίες μου αρέσουν, τι μουσική ακούω κλπ" Δεν βγάζει μόνο από αυτά λεφτά. Και αν δεν έχεις θέμα να σου καταπατούν τα προσωπικά δεδομένα και τις προσωπικές ελευθερίες είσαι βαθιά νυχτωμένος. Και μετά παραπονιούνται μερικοί για κάμερες στους δρόμους, όταν οι ίδιοι έχουν βάλει κάμερα μέσα στο σπίτι τους. Κανένας λόγος να απορεί κανείς που με τα νομοσχέδια κατά της "πειρατίας" (δηλαδή των προσωπικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του πολίτη) όπως SOPA, PIPA, ACTA κλπ το facebook είχε πάει υπέρ τους. Το αν κάποιοι θέλουν να είναι πρόβατα δικαιωμά τους. Κάποιοι πλουτίζουν στις πλάτες τους. Αλλά μη μας λένε ότι δεν κάνει και τίποτα κακό το πιο εθελοντικό αυτοφακέλωμα στην ιστορία του internet, που ακούει στο όνομα facebook. Μην απαντήσεις. Και να απαντούσες, δε θα έλεγες κάτι ουσιαστικό, οπότε δεν υπήρχε νόημα έτσι κι αλλιώς. Και αν εμείς είμαστε μίζεροι-κλάψες, εσύ είσαι μίζερο-έρμαιο πρόβατο του facebook. Και από το 2ο προτιμώ 10000000000000000000 φορές το 1ο. Μπλα μπλα μπλα μπλα.. σε όλα έχει επιλογές. Αν θες ο άλλος να μην σε κάνει tag σε μια δημοσίευση μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις να εγκρίνεις πρώτα σε ποια tag θα φαίνεσαι. Όπως και στις εφαρμογές μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποια στοιχεία θα έχει πρόσβαση. Μην βλέπετε παντού φαντάσματα.. Κατα τα άλλα για να είμαι εντός θέματος,πατησα προεγγραφή για να δω πως θα είναι το νέο φρούτο που μας φέρνουν. απο τα screens καλό φαίνεται. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν είμαι ο cool τυπάς σαν εσένα κι έχω πρόβλημα ε; Καλή φάση... Δεν είπα ότι είμαι cool... ούτε ότι εσύ δεν είσαι... Το πρόβλημα το είπα για τις φωτό... δλδ αν πας σε ένα πάρτυ... όταν θα βγαίνουν όλοι φωτογραφίες εσύ θα πεις «όχι ευχαριστω... δεν θέλω γιατί μπορεί να βγουν στο facebook?» Δεν το βρίσκεις λίγο υπερβολικό?! 1
Nick789 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μπλα μπλα μπλα μπλα.. σε όλα έχει επιλογές. Αν θες ο άλλος να μην σε κάνει tag σε μια δημοσίευση μπορείς πολύ απλά να επιλέξεις να εγκρίνεις πρώτα σε ποια tag θα φαίνεσαι. Όπως και στις εφαρμογές μπορείς να επιλέξεις εσύ σε ποια στοιχεία θα έχει πρόσβαση. Μην βλέπετε παντού φαντάσματα.. Κατα τα άλλα για να είμαι εντός θέματος,πατησα προεγγραφή για να δω πως θα είναι το νέο φρούτο που μας φέρνουν. απο τα screens καλό φαίνεται. Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα και μπλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα