Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς και δε φταίει το facebook στις περιπτώσεις που ανέφερες, αλλά σίγουρα φταίει στο ότι δίνει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του αβέρτα κουβέρτα.

Εδώ τα δίνει ο ίδιος ο χρήστης αβέρτα κουβέρτα και οικιοθελέστατα...και το σφυρί ένα εργαλείο είναι παιδια..κάποιοι με αυτό κρεμάνε κάδρα και κάποιοι με αυτό σκοτώνουν ανθρώπους...μην κάνετε ΚΑΙ αυτό το θέμα αν είναι καλό ή κακό το facebook ήμαρτον!!!

Όποιος είναι βλάκας ποζεράς το ίδιο που κάνει irl θα κάνει και στο fb...το Facebook ΔΕΝ ΧΑΖΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! 

• Like 7
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τους έκαψε το facebook πάντως.

Όπως και όλα τα άλλα, το facebook είναι ένα εργαλείο, και εξαρτάται πως θα το χρησιμοποιήσεις. Και το ιντερνετ έκαψε πολλούς, αλλά δεν θα πάμε μπροστά αν το καταργήσουμε.

έτσι ακριβώς ... πιστεύω πως όσοι σνομπάρουν τα κοινωνικά δίκτυα είναι κατά μια έννοια << αντικοινωνικοί >>. πολύ σημαντικό εργαλείο, κ πως λέει ο φίλος με μέτρο & σκοπό .....................

όσο για το θέμα απορρήτου, αν έχεις τόσα να κρύψεις τότε πολύ φοβάμαι πως έχεις φοβίες

Το ζήτημα που μας αφορά είναι ότι τελικά αργεί πολύ και παρουσιάζει κολλήματα τον τελευταίο καιρό...

προσωπικά φυσάει, δε μου παρουσιάζει πρόβλημα (εδώ επαρχία) ούτε στο pc ούτε στο iPhone. Μάλλον μπουκώνει σε γειτονιές με μεγάλο φόρτο, το έχω παρατηρήσει Αθήνα όταν πάω
Δημοσ.

έτσι ακριβώς ... πιστεύω πως όσοι σνομπάρουν τα κοινωνικά δίκτυα είναι κατά μια έννοια << αντικοινωνικοί >>

Αν το ότι δε γουστάρω πολλά πολλά με άτομα που είναι όλη την ώρα check in, check out, φωτογραφίες στις τουλέτες, ξεκατίνιασμα κ.λπ. με κάνει αντικοινωνικό, τρέχω χθες να τυπώσω μπλούζα που να γράφει είμαι αντικοινωνικός!

Επίσης θα το αναφέρω σε όλες τις συνεντεύξεις για δουλειά!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε όλοι έχουν το fb, δήθεν για μέσο επικοινωνίας!! Και το μάτι και το καμάκι παει σύννεφο. Δεν ειναι έγκλημα, αλλά μην ακούω παπαριες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν το ότι δε γουστάρω πολλά πολλά με άτομα που είναι όλη την ώρα check in, check out, φωτογραφίες στις τουλέτες, ξεκατίνιασμα κ.λπ. με κάνει αντικοινωνικό, τρέχω χθες να τυπώσω μπλούζα που να γράφει είμαι αντικοινωνικός!

Επίσης θα το αναφέρω σε όλες τις συνεντεύξεις για δουλειά!

έκοψες το πιο σημαντικό κομμάτι απ αυτό π ανέφερα
Δημοσ.

Ρε όλοι έχουν το fb, δήθεν για μέσο επικοινωνίας!! Και το μάτι και το καμάκι παει σύννεφο. Δεν ειναι έγκλημα, αλλά μην ακούω παπαριες

Sent from my iPhone using Insomnia

Και μαμώ τα επειχηρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά γελάω με αυτούς που προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους σε σχέση με άλλους λες και πρόκειται να κερδίσουν κάποιο παράσιμο. Επίσης κάνουν φίλους άτομα τα οποία όταν συναντιούντε έξω δεν λένε ούτε γεια. Και αυτοί είναι οι περισσότεροι χρήστες το fb.

Υγ: Δεν έχω fb και ούτε πρόκειται να κάνω. Και δεν είμαι αντικοινωνικός. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, αφού όπως φαίνεται τα κριτήρια της σημερινής συμπεριφοράς καθορίζονται με το αν έχει κάποιος fb, tweeter, flicker, hi 5 και δεν ξέρω πως τα λένε...

• Like 4
Δημοσ.

Εδώ τα δίνει ο ίδιος ο χρήστης αβέρτα κουβέρτα και οικιοθελέστατα...και το σφυρί ένα εργαλείο είναι παιδια..κάποιοι με αυτό κρεμάνε κάδρα και κάποιοι με αυτό σκοτώνουν ανθρώπους...μην κάνετε ΚΑΙ αυτό το θέμα αν είναι καλό ή κακό το facebook ήμαρτον!!!

Όποιος είναι βλάκας ποζεράς το ίδιο που κάνει irl θα κάνει και στο fb...το Facebook ΔΕΝ ΧΑΖΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! 

Προφανώς και φταίνει οι χρήστες πρώτοι απ' όλους. Αλλά δε φταίνει μόνο αυτοί. Μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα. Όλοι λίγο-πολύ έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτήν την κατρακύλα.

Όσο για τον παραλληλισμό, γίνεται με όλα τα πράγματα (π.χ. με ένα πιρούνι τρως αλλά μπορείς να βγάλεις και μάτι κλπ). Σίγουρα το θέμα είναι το πώς χρησιμοποιεί κανείς το κάθετι. Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στους χρήστες. Και άντε πες ο χρήστης δεν δίνει κανένα αληθινό στοιχείο, δεν βάζει καμία φωτογραφία. Και πάλι δεν είναι ασφαλής. Καθώς το facebook, ξέρει τους φίλους του και γενικά τον κοινωνικό του περίγυρο. Και για να το πάω και πιο πέρα, όταν το facebook σε κάποια φάση σου ζητάει αριθμό κινητού για να σε αφήσει να μπεις αλλιώς τίποτα, πάλι φταίνε οι χρήστες;

Το facebook δεν χάζεψε κανέναν αλλά σίγουρα χάζεψε περισσότερο τους ήδη χαζούς.

Δημοσ.

Όλες οι αλλαγές που έγιναν τελευταία στο fb, ήταν προς το χειρότερο. Έτσι λοιπόν είμαι επιφυλακτικός και περιμένω πρώτα να εφαρμοστεί για να δω κατά πόσο είναι "χρήσιμο" ή όχι κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Όχι να γράφουμε πόσο "τέλεια" είναι η αλλαξιά του ρουφιάνου...

Αν σε αφήνει αδιάφορο το ότι άλλαξε το UI ο ρουφιάνος τότε γιατί μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις?!

Υπάρχουν άλλα threads τα οποία έχουν πιο σχετικό θέμα και μπορείς να βγάλεις ελεύθερα το "άχτι" σου...

Και επειδή πολλά ακούστηκαν περί απορρήτου και προσωπικών δεδομένων...

Όλοι εσείς που έχετε τα μυστικά του σύμπαντος και δεν θέλετε το fb  (ή το κάθε social network) να τα γνωρίζει... απλά μπορείτε να μην τα ανεβάζεται...! Για τους πιο επιφυλακτικούς, μην κάνετε ποτέ εγγραφή σε κανένα από αυτά...

Και για τους hardcore privacy freaks... κόψτε την σύνδεση σας από το internet...

Επίσης ξέρετε τι γνωρίζει το fb για εσάς?! Τι μουσική ακούτε... ποιες ταινίες σας αρέσουν ποια ρούχα ποια βιβλία κτλπ. με χειρότερο από αυτά να γνωρίζει μέσω του check in (που εσείς οι ίδιοι κάνετε) το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σας...

Και όλα αυτα τα χρησιμοποιεί για να σας προβάλει διαφημιστικά σχετικά με το τι σας αρέσει για να τσιμπίσετε και να αγοράσετε πιο εύκολα... Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κακό...

Το ίδιο δεν κάνει και η google... και αυτή την κράζετε αλλά κανείς δεν σταματά να την χρησιμοποιεί ούτε την αναζήτηση, ούτε το youtube ούτε τίποτα...

Περι αποβλακώσεως, δεν έχω να πω κάτι γιατί με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις... τα παιδιά πλέον που ασχολούνται με το internet δεν έχουν καμία διαπαιδαγώγηση στο πως να το δουλεύουν γιατί απλά οι γονείς δεν ασχολούνται για να τους δείξουν τον σωστό δρόμο...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...