dimitris2006 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέσα από ειδική εκδήλωση ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το πλήρως ανανεωμένο News Feed (Ροή Ειδήσεων) του Facebook, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο που παρουσιάζονται σε αυτό οι φωτογραφίες, περιγράφοντας το νέο σχεδιασμό ως μια "προσωποποιημένη εφημερίδα".Η σελίδα του News Feed δεν περιλαμβάνει πλέον την αριστερή στήλη που συναντάμε μέχρι και σήμερα, ενώ αποτελείται από τρία βασικά κομμάτια. Οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα την παρουσίαση των φωτογραφιών, καθώς όπως ανέφερε ο ιδρυτής του διάσημου κοινωνικού δικτύου η πλειοψηφία των αναρτήσεων των χρηστών περιλαμβάνει οπτικό υλικό και εικόνες. Τα φωτογραφικά άλμπουμ εμφανίζονται πλέον σε μεγαλύτερο μέγεθος, ενώ τα άρθρα εμφανίζουν περισσότερο περιεχόμενο από το κείμενό τους, αλλά και το λογότυπο της ιστοσελίδας που τα δημοσιεύει εμφανίζεται σε μεγαλύτερο μέγεθος. Όταν περισσότεροι από ένας χρήστες έχουν μοιραστεί την ίδια ανάρτηση, μετακινώντας το ποντίκι επάνω στις εικόνες των προφίλ τους αριστερά της ανάρτησης θα εμφανίζεται ο σχολιασμός τους για αυτή. Υπάρχουν επίσης κατηγορίες περιεχομένου, καθώς οι χρήστες λαμβάνουν αναρτήσεις από διαφορετικές "πηγές" οι οποίες μπορεί να είναι είτε οι εικονικοί φίλοι τους είτε περιεχόμενο από εταιρείες και σελίδες. Οι κατηγορίες είναι οργανωμένες στο δεξιά επάνω μέρος της σελίδας του News Feed και περιλαμβάνουν ενημερώσεις, φωτογραφίες, ενημερώσεις σελίδων, μουσική. Στα smartphones οι κατηγορίες εμφανίζονται με ένα gesture προς τα κάτω από την αρχή της σελίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook θα αξιοποιεί με καλύτερο τρόπο τα like των χρηστών του, εμφανίζοντας στη ροή γεγονότων περιεχόμενο που είναι σχετικό με τα ενδιαφέροντα που έχουν δηλώσει ότι τους αρέσουν. Για παράδειγμα εάν ένας χρήστης έχει δηλώσει ότι του αρέσει ένα συγκεκριμένο συγκρότημα, η ροή γεγονότων θα του προτείνει πρόσφατα άρθρα που το αφορούν. Η ανασχεδιασμένη Ροή Γεγονότων γίνεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μη διαφοροποιείται ανά πλατφόρμα, διασφαλίζοντας στους χρήστες την ίδια εμπειρία χρήσης είτε αυτοί πλοηγούνται από τον Η/Υ τους είτε μέσα από κάποια φορητή συσκευή. Σημειώνεται ακόμη ότι μέσα τις σελίδες του Facebook ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί οποιαδήποτε λειτουργία του χωρίς να χρειαστεί να επανέλθει στην κεντρική σελίδα. Η νέα εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη από σήμερα, ενώ η έκδοση για φορητές συσκευές θα ενεργοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε να ζητήσετε να μπείτε στη λίστα αναμονής μέσα από τη σελίδα http://www.facebook.com/newsfeed http://www.youtube.com/watch?v=_PW54Sm99ck Site: https://www.facebook.com/about/newsfeed[/url]']facebook.com
Arisyo13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κορυφαίο. Ελπίζω να μην γίνουν βαριές οι εφαρμογές για τα τablet και τα smartphone 2
knbsep Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση...? Είναι στ' αλήθεια τόσο αναγκαίο το facebook ώστε να είμαστε μέσα ώρες ολόκληρες και ακόμη χειρότερα να ξοδεύουμε χρήματα για αγορά smartphone ή tablet μόνο και μόνο για να είμαστε on the road connected με το facebook? Δηλαδή τι σου κάνει και το θεωρείς ΤΟΣΟ απαραίτητο??? 11
andrikakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Υπέροχο. Θυμίζει βέβαια Google+ αλλά εντάξει είναι αρκετά όμορφο! 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εμενα ακομα δεν εχει μπει, τι παιζει; TS εσενα στο εχει ενεργοποιησει;
Intruder7s Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση...? Είναι στ' αλήθεια τόσο αναγκαίο το facebook ώστε να είμαστε μέσα ώρες ολόκληρες και ακόμη χειρότερα να ξοδεύουμε χρήματα για αγορά smartphone ή tablet μόνο και μόνο για να είμαστε on the road connected με το facebook? Δηλαδή τι σου κάνει και το θεωρείς ΤΟΣΟ απαραίτητο??? Οποιος θελει να το χρησιμοποιεισει δεν χρειαζεται να αγορασει smartphone. Οποιαδηποτε συσκευη εχει προσβαση στο ιντερνετ ειτε μεσω wi-fi ειτε μεσω gprs/3g/LTE μπορει να μπει. Αν καποιος παει και σκασει 250+ ευρω για smartphone ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να μπαινει facebook, οπως καταλαβαινει ειναι λογο χρηστη οχι υπηρεσιας. Εγω για παραδειγμα το χρησιμοποιω κυριως για επικοινωνια ( δωρεαν ) με ατομα τα οποια δεν εχω την δυνατοτητα να παιρνω τηλεφωνα καθημερινα. 2
hackertom Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση...? Είναι στ' αλήθεια τόσο αναγκαίο το facebook ώστε να είμαστε μέσα ώρες ολόκληρες και ακόμη χειρότερα να ξοδεύουμε χρήματα για αγορά smartphone ή tablet μόνο και μόνο για να είμαστε on the road connected με το facebook? Δηλαδή τι σου κάνει και το θεωρείς ΤΟΣΟ απαραίτητο??? Το Greek καμάκι έχει πεθάνει φίλε μου... Το Facebook καμάκι είναι της μόδας... Και μόνο που βγάζει ο άλλη/ός τα πάντα στην φόρα και εσύ μπορείς να πάρεις μάτι φτάνει... 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πολύ ωραίο... έχω την Graph Bar εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είναι φανταστική...!!!Και τώρα αυτό!!! Οψόμεθα! (Το Facebook δεν είναι αναγκαίο στους περισσότερους αλλά βοηθάει αν το χρησιμοποιείς με μέτρο... έχω μειώσει στο ελάχιστο τα sms που έστελνα και γενικά είναι ένας τρόπος επικοινωνίας...Εντάξει το παραδέχομαι και ότι είναι η χαρά που επιδειξιομανή που θα κάνει check in τον εαυτό του από το σαλόνι στην κουζίνα και στην διαδρομή θα ανεβάσει βίντεο με το κατώρθωμα αυτό... αλλά υπάρχουν και φυσιολογικά άτομα...) 5
Iris_89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μπορώ να πω πως φαίνεται πιο... εκλεπτυσμένο. Άντε να δούμε πόσες αλλαγές θα αντέξουμε
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 αλλά υπάρχουν και φυσιολογικά άτομα...) Οι φυσιολογικοί του facebook πρέπει να είναι ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα, πολύ πάνω απ' το μέσο όρο.
damoclesword Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 δεν έχω facebook, αλλά έχω ένα face που κυκλοφορώ στην κοινωνία και διαβάζω πού και πού κανένα book. είμαι ντεμοντέ;
Backpacker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Λέω και γω δεν θα γυρίσει το θέμα στο πόσο κακό είναι το facebook και πόσο θύματα όσοι το χρησιμοποιούν. 13
fragment_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 <p>Ρε παιδιά, να κάνω μία ερώτηση...? Είναι στ' αλήθεια τόσο αναγκαίο το facebook ώστε να είμαστε μέσα ώρες ολόκληρες και ακόμη χειρότερα να ξοδεύουμε χρήματα για αγορά smartphone ή tablet μόνο και μόνο για να είμαστε on the road connected με το facebook? Δηλαδή τι σου κάνει και το θεωρείς ΤΟΣΟ απαραίτητο???</p> Δεν σ ναι απαραίτητο δεν το χρησιμοποιείς. Δεν γίνεται ολοι να έχουμε τις ίδιες ανάγκες Sent from my iPhone using Insomnia χεστηκε η Φατμέ στο γενι τζαμί ...έχω φβ μόνο για ξα μιλάω τσάμπα ΚΕ κολλητούς να βλέπω κάνα γκομενάκι και φυσικά για κα τρώω χιλοπιτες ONLINE Βλεπω ούτε καν το χρησιμοποιείς, για την φατμε δεν ξερω ... Sent from my iPhone using Insomnia 1
21century Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το ζήτημα που μας αφορά είναι ότι τελικά αργεί πολύ και παρουσιάζει κολλήματα τον τελευταίο καιρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα