Προς το περιεχόμενο

disk manager

Rumeliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις κανα προγραμμα για αρχειοθετηση των CD εχω ακουση για καποιο που τα αποθηκευει σαν data στο σκληρο και μπορεις να κανεις αναζητηση μεσα απο το προγραμμα να βρεις τι και σε ποιο CD αν γνωριζει καποιος θα ηθελα μια μικρη βοηθεια γιατι εχω καπου 250 CD και αντε να βρειw ακρη [/img] ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

fisika to ena kai monadiko Where Is It ! dokimase to! an kai arketa poliploko, otan to ma8eis 8a deis ti borei na kanei! gia opoiadipote aporia panw sto programma pes mou..

Δημοσ.

fisika to ena kai monadiko Where Is It ! dokimase to! an kai arketa poliploko, otan to ma8eis 8a deis ti borei na kanei! gia opoiadipote aporia panw sto programma pes mou..

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχω βρει, είναι standard το where is it, αλλά αυτό που χρησιμοποιώ ως ποιό βολικό και εύχρηστο και ελαφρύ είναι το MAC (MPEG Audio Collection). Εκτός των άλλων είναι και free

http://sourceforge.net/projects/mac (450kb)

sc

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολλυ να ειστε καλλα βρηκα το CD Catalog Expert και το Where Is It Aλα βρηκα το το Brocen Cross Disc Manager 8 Χωρις το σπαστηρι του ομως το εψαξα αλλα δεν το βρηκα , το τελευταιο μου φαινετε καλυτερο απο τα αλλα ειναι και στα Ελληνικα και παλι σας ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...