Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα της υπογραφής με καλύπτει απόλυτα με μόνο - ότι έχω συχνά μήνυμα low memory και τρώω blue-screen. Όσοι συχνάζουμαι στην ενότητα των προσφορών συχνά-πυκνα προβληματιζόμαστε. Έτσι και εγώ παρατηρώντας τις τελευταίες μέρες ότι έχουν βγεί μνήμες σε καλή τιμή σκέφτηκα να δώσω έναν επιπλέον αέρα στο σύστημα το οποίο θα το κρατήσω για τουλ. 1+ χρόνο. Αξίζει θεωρείται να πάρω αυτές

http://www.amazon.co.uk/Adata-Premier-DIMM-Memory-Module/dp/B007UHFWOA/ref=pd_sim_sbs_computers_4

Είναι υπερβολή τα 18GB RAM ? Μήπως να βρώ κάτι οικονομικότερο σε 6GB (για σύνολο 12) ?

YΓ: Τις έχω παραγγείλει αλλά επειδή η αποστολή-χρέωση θα γίνει σε 10-15 μέρες ψάχνω εναλλακτικές και αν είναι ακυρώνω.

Δημοσ.

Μαλλον σε kit θα τις παρεις: ειτε 3x2GB ειτε 3x4GB, και λογικα θα μπορεις να κρατησεις και τις δικες σου, οποτε ειτε θα πας στα 12GB ειτε στα 18GB οπως ειπες.

Μονο προσεξε ο,τι μνημες και να παρεις, καλο ειναι να εχουν παρομοια timmings και voltage με αυτες που εχεις ηδη.

• Like 1
Δημοσ.

βγαζει μπλε οθονες οταν τελειωνει η μνημη ?

αν ναι,το pagefile το εχεις ενεργο η ανενεργο στον ssd?μεγεθος virtual memory;

• Like 1
Δημοσ.

αν επιτρέπετε

1 βγαζει μπλε οθονες οταν τελειωνει η μνημη ?

αν ναι,2 το pagefile το εχεις ενεργο η ανενεργο στον ssd?3 μεγεθος virtual memory;

Δημοσ.

αν επιτρέπετε

1 βγαζει μπλε οθονες οταν τελειωνει η μνημη ?

αν ναι,2 το pagefile το εχεις ενεργο η ανενεργο στον ssd?3 μεγεθος virtual memory;

1) Όπως είπας εξαρχής εμφανίζει μήνυμα και μετά από λίγο, αν δεν κλείσω προγράμματα έχω μπλέ οθόνη.αλλά συμβαίνει 1 φορά την εβδομάδα αυτό και αν. 

2)Ναί

3) 1GB

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...