Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν,εχω πρόβλημα κατα την εκινηση του υπολογιστή μου! Οταν ανοίγει μου ανοίγει μια μπλε οθόνη!πατησα f8 γιατι αρχικά έβγαινε η οθόνη και έκανε αυτόματη επανεκινηση έτσι είδα οτι έδειχνε <br>

την παρακάτω εικονα

Τι κανω;

Επεξ/σία από Nicholasx3
Δημοσ.

Ετσι στα τυφλα επειδη δε λες και πολλες πληροφοριες κατα πασα πιθανοτητα, αν δεν ειναι ιος ή drivers...... δισκος.

Ξεκινα με το cd των win μπες σε command και γραψε

chkdsk /f /r

Σε safe mode με f8 μπαινεις?

Δημοσ.

Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη

Sent from my iPhone using Insomnia

Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη <br><br>

Επισης,οταν βάζω το cd των windows δεν κάνει τίποτα! Ανοίγει κανονικά,μου λέει windows error recovery έχει τις επιλογές απο κάτω για safe mode κτλπ αλλα οτι και να κανω μου βγάζει την μπλε οθόνη και μέσα σε Καλαμάτα δευτερολέπτου κάνει επανεκινηση ..πφφφφφ

Δημοσ.

Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη

Επισης,οταν βάζω το cd των windows δεν κάνει τίποτα! Ανοίγει κανονικά,μου λέει windows error recovery έχει τις επιλογές απο κάτω για safe mode κτλπ αλλα οτι και να κανω μου βγάζει την μπλε οθόνη και μέσα σε Καλαμάτα δευτερολέπτου κάνει επανεκινηση ..πφφφφφ

φιλε μου ακου.παρε τον δισκο σου πηγαινε σε καποιο γνωστο και βαλε τον δισκο και δες απο κει αν εχει θεμα ο δισκος.αν ανοιγει παει να πει οχι απαραιτητα οτι κατι φταει στο hardware.δοκιμασε ξανα να μπουταρεις απο το cd των windows.αν τα καταφερεις δες τον οδηγο του gi0.και τρεξε απαραιτητως το blue screen viewer na deiw poia ergasia dhmioyrgei problhma

φιλε μου ακου.παρε τον δισκο σου πηγαινε σε καποιο γνωστο και βαλε τον δισκο και δες απο κει αν εχει θεμα ο δισκος.αν ανοιγει παει να πει οχι απαραιτητα οτι κατι φταει στο hardware.δοκιμασε ξανα να μπουταρεις απο το cd των windows.αν τα καταφερεις δες τον οδηγο του gi0.και τρεξε απαραιτητως το blue screen viewer na deiw poia ergasia dhmioyrgei problhma

sorry για τα greeklish.-1!

Δημοσ.

Πως να το τρεξει ρε φιλε το BSV αφου δε μπορει να μπει καν στα win? 

Πρεπει απο το bios να δηλωσεις πρωτο το cd για να μπορεις να μπουταρεις.

Δημοσ.

Το command που το λέει; Μπαίνω στο boot menu μπαίνω με CDROM και μετά;

Αφού μπω στο boot menu μετα με CDROM μετα μου βγάζει αυτές τις 3 εικόνες,διαδοχικά

post-260727-0-19917100-1362758290_thumb.jpg

post-260727-0-49415100-1362758317_thumb.jpg

post-260727-0-84983900-1362758353_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...