Nicholasx3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Λοιπόν,εχω πρόβλημα κατα την εκινηση του υπολογιστή μου! Οταν ανοίγει μου ανοίγει μια μπλε οθόνη!πατησα f8 γιατι αρχικά έβγαινε η οθόνη και έκανε αυτόματη επανεκινηση έτσι είδα οτι έδειχνε <br> την παρακάτω εικονα Τι κανω; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2013 από Nicholasx3
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ετσι στα τυφλα επειδη δε λες και πολλες πληροφοριες κατα πασα πιθανοτητα, αν δεν ειναι ιος ή drivers...... δισκος. Ξεκινα με το cd των win μπες σε command και γραψε chkdsk /f /r Σε safe mode με f8 μπαινεις?
Nicholasx3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Επισης,οταν βάζω το cd των windows δεν κάνει τίποτα! Ανοίγει κανονικά,μου λέει windows error recovery έχει τις επιλογές απο κάτω για safe mode κτλπ αλλα οτι και να κανω μου βγάζει την μπλε οθόνη και μέσα σε Καλαμάτα δευτερολέπτου κάνει επανεκινηση ..πφφφφφ Sent from my iPhone using Insomnia
Gigamestin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Λοιπόν δεν μπαίνει ούτε με safe mode,μου δείχνει αυτή την μπλε οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia Επισης,οταν βάζω το cd των windows δεν κάνει τίποτα! Ανοίγει κανονικά,μου λέει windows error recovery έχει τις επιλογές απο κάτω για safe mode κτλπ αλλα οτι και να κανω μου βγάζει την μπλε οθόνη και μέσα σε Καλαμάτα δευτερολέπτου κάνει επανεκινηση ..πφφφφφ Sent from my iPhone using Insomnia φιλε μου ακου.παρε τον δισκο σου πηγαινε σε καποιο γνωστο και βαλε τον δισκο και δες απο κει αν εχει θεμα ο δισκος.αν ανοιγει παει να πει οχι απαραιτητα οτι κατι φταει στο hardware.δοκιμασε ξανα να μπουταρεις απο το cd των windows.αν τα καταφερεις δες τον οδηγο του gi0.και τρεξε απαραιτητως το blue screen viewer na deiw poia ergasia dhmioyrgei problhma φιλε μου ακου.παρε τον δισκο σου πηγαινε σε καποιο γνωστο και βαλε τον δισκο και δες απο κει αν εχει θεμα ο δισκος.αν ανοιγει παει να πει οχι απαραιτητα οτι κατι φταει στο hardware.δοκιμασε ξανα να μπουταρεις απο το cd των windows.αν τα καταφερεις δες τον οδηγο του gi0.και τρεξε απαραιτητως το blue screen viewer na deiw poia ergasia dhmioyrgei problhma sorry για τα greeklish.-1!
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Πως να το τρεξει ρε φιλε το BSV αφου δε μπορει να μπει καν στα win? Πρεπει απο το bios να δηλωσεις πρωτο το cd για να μπορεις να μπουταρεις.
Nicholasx3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το command που το λέει; Μπαίνω στο boot menu μπαίνω με CDROM και μετά; Sent from my iPhone using Insomnia Αφού μπω στο boot menu μετα με CDROM μετα μου βγάζει αυτές τις 3 εικόνες,διαδοχικά Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δες το λινκ φιλε. How to boot in command propmt at start up
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα