Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Καιρο τωρα εχω ενα σοβαρο προβλημα με την οθονη του Laptop μου αλλα επειδη χρησιμοποιουσα 2η οθονη δεν καθησα να το φτιαξω (κακως).  Λοιπον το μοντελο του ειναι SATELLITE L675-11J με καρτα γραφικων την RADEON HD 5650. Μια μερα , εκλεισα καπως δυνατα δυνατα το λαπτοπ ( το καπακι με την οθονη) και οταν το ξανα ανοιξα η οθονη τρεμοπαιζε. Διαβασα πολλα αρθρα σχετικα με το να αλλαξω απο 60hz σε 75hz , αλλα σε εμενα δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Εαν σας ειναι ευκολο θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο να φτιαξω τν οθονη μου πρωτου παω να το δω σε καποιο καταστημα γιατι θα μου πουν οτι ναναι. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Θα ηθελα να προσθεσω πως οταν ανοιγω το laptop η οθονη αρχιζει να τρεμοπαιζει ελαχιστα και οσο παει φτανει το να βγανουν λευκες ευθιες μεχρι τη μεση της οθονης περιπου καθε 2 δευυτερολεπτα.

Δημοσ.

αν πριν το κοπανήσεις η συχνότητα ήταν 75hz και έπαιζε κανονικά τότε μάλλον δεν θα πρέπει να το αλλάξεις.πιο πιθανό να χτύπησες κάπoια επαφή..

Δημοσ.

η default συχνοτητα που εχει ειναι στα 60hz και δεν μου εχει αλλες επιλογες για αλλαγη. αν ειναι ευκολο επειδη ειμαι λιγο ασχετος προτεινετε μου καποιες λυσεις..

Δημοσ.

αν ειναι ευκολο επειδη ειμαι λιγο ασχετος προτεινετε μου καποιες λυσεις..

μία.βρες κάποιον τεχνικό.αν έχεις χτυπήσει επαφές ή αν έχει λασκάρει κάτι όσο κι αν αλλάξεις ανάλυση οθόνης ή συχνότητα

δεν θα αλλάξει κάτι.

αν παρόλα αυτά θες, εδώ:

http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=909&Itemid=809

λέει ότι η ανάλυση σου φτάνει μέχρι 1600 επι 900. μέσα από το control panel ή πινακα ελέγχου στις ρυθμίσεις οθόνης θα βρεις 

αυτό που θες..

Δημοσ.

Καλησπερα

Καιρο τωρα εχω ενα σοβαρο προβλημα με την οθονη του Laptop μου αλλα επειδη χρησιμοποιουσα 2η οθονη δεν καθησα να το φτιαξω (κακως).  Λοιπον το μοντελο του ειναι SATELLITE L675-11J με καρτα γραφικων την RADEON HD 5650. Μια μερα , εκλεισα καπως δυνατα δυνατα το λαπτοπ ( το καπακι με την οθονη) και οταν το ξανα ανοιξα η οθονη τρεμοπαιζε. Διαβασα πολλα αρθρα σχετικα με το να αλλαξω απο 60hz σε 75hz , αλλα σε εμενα δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Εαν σας ειναι ευκολο θα ηθελα να με βοηθησετε λιγο να φτιαξω τν οθονη μου πρωτου παω να το δω σε καποιο καταστημα γιατι θα μου πουν οτι ναναι. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Θα ηθελα να προσθεσω πως οταν ανοιγω το laptop η οθονη αρχιζει να τρεμοπαιζει ελαχιστα και οσο παει φτανει το να βγανουν λευκες ευθιες μεχρι τη μεση της οθονης περιπου καθε 2 δευυτερολεπτα.

Μέ εξωτερική οθόνη δέν είχες κάποιο πρόβλημα;;

δεξιά-αριστερά καί στο πάνω μέρος τής οθόνης σου έχουν διάφανες καλωδιοταινίες με chip,ίσως να έκανες ζημιά με το δυνατό κλείσιμο.

Δημοσ.

Οχι με εξωτερικη οθονη δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως. Ξερω πως εχει γινει κατι το θεμα ειναι εαν μπορω να κανω κατι εγω για να το φτιαξω μονος μου. Εννοω να αλλαξω καποια ρυθμιση που δεν εχω δει κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι με εξωτερικη οθονη δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτως. Ξερω πως εχει γινει κατι το θεμα ειναι εαν μπορω να κανω κατι εγω για να το φτιαξω μονος μου. Εννοω να αλλαξω καποια ρυθμιση που δεν εχω δει κλπ.

Δέν πιστέυω πώς σου έκανε "ζημιά" κάποια ρύθμιση,με το δυνατό κλείσιμο στό καπάκι.

πρόβλημα οθόνης με το "άγαρμπο" κλείσιμο τού έκανες και έπαθε αυτό που έπαθε.

δοκιμή άλλη οθόνη γιά να το εξακριβώσεις 100% από κάποιον ίσως φίλο που έχει ίδιο πάνελ οθόνης.

κάτι θα βρείς αν το ψάξεις ;)

Αλλιώς new/used πάνελ.

Επεξ/σία από coolerman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...