Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα τετοιο

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.010891&sid=1

και δεν εχει καν καλωδιο σαν αυτο για να φορτιζει απο pc

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/kalodia/Turbo-X-Type-A-To-Mini-5Pin-Mm-1M-551422.htm

Αν παρω ενα τετοιο καλωδιο ή κατι παρομοιο θα μπορω να φορτισω την συσκευη απο ρευμα και οχι απο pc που ειναι χρονοβορα ?

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει καλωδιο φορτισης με υπολογιστη? Λογικα η μια ακρη θα ειναι usb που συνδεεται σε υποδοχη usb του υπολογιστη. Αυτην την ακρη αν τη βαλεις σε καποιον ανταπτορα για πριζα θα φορτιζει κανονικα. Τουλαχιστον στο αναλογο δικο μου ετσι λειτουργει.

Δημοσ.

Οχι δεν εχει καλωδιο για φορτιση αλλα θα παρω ενα ....Φτηνο ειναι...Αυτο που ηθελα να μαθω οτι η usb ακρη μπορει να μπει σε ανταπτορα για πριζα μου το ειπες.

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Νο problem.

Για την ιστορία, το power bank είναι απο τις καλύτερες αγορές που εχω κάνει. Ουτε να αλλαζεις μπαταρίες, ουτε να αγχώνεσαι για πριζες κλπ. Και φυσικά κατά κράτος πιο οικονομικο για όσους αλλάζουν συσκευές και παίρνουν δεύτερες μπαταρίες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω το παραπανω το ειχα πετυχει σε προσφορα απο το eshop πριν μερικες μερες και μου το εφεραν σημερα στη δουλεια στα 25 ευρω με τα μεταφορικα που ηταν νομιζω 3-4 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Νο problem.

Για την ιστορία, το power bank είναι απο τις καλύτερες αγορές που εχω κάνει. Ουτε να αλλαζεις μπαταρίες, ουτε να αγχώνεσαι για πριζες κλπ. Και φυσικά κατά κράτος πιο οικονομικο για όσους αλλάζουν συσκευές και παίρνουν δεύτερες μπαταρίες κλπ.

Σε ποση ωρα σου φορτιζει το κινητο απο αυτη την συσκευη ?

• Moderators
Δημοσ.

Σε ποση ωρα σου φορτιζει το κινητο απο αυτη την συσκευη ?

Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω χρονομετρησει, αλλα νομιζω πανω κατω στον ιδιο χρονο που κανει να φορτισει απο πριζα. Αυτο για το Note 1 που ειχα, το Note 2 που εχω τωρα κανει πιο πολυ γιατι ο κλασικος φορτιστης του ειναι 2mAh. Βλεπεις να σου καθυστερει? Επισης παντα το φορτιζω με κλασικο usb  καλωδιο και οχι με τους ανταπτορες που ειχε η συσκευασια (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

• Like 1
Δημοσ.

Για να ειμαι ειλικρινης δεν το εχω χρονομετρησει, αλλα νομιζω πανω κατω στον ιδιο χρονο που κανει να φορτισει απο πριζα. Αυτο για το Note 1 που ειχα, το Note 2 που εχω τωρα κανει πιο πολυ γιατι ο κλασικος φορτιστης του ειναι 2mAh. Βλεπεις να σου καθυστερει? Επισης παντα το φορτιζω με κλασικο usb  καλωδιο και οχι με τους ανταπτορες που ειχε η συσκευασια (δεν ξερω αν παιζει ρολο).

Ευχαριστω.Δεν το δοκιμασα ακομα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...