IOSTEFO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Παλιά μου έχει ξανασυμβεί και με την βοήθεια σας το είχα διορθώσει, Το πρόβλημα μου είναι όταν ανοίγω ένα παράθυρο και το μετακινώ πρώτα κινείτε το πλαίσιο και μετά ακολουθεί όλο το παράθυρο. Σας ευχαριστώ.
Trigger Happy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 δεν έχω καταλάβει ακριβώς αλλά μου θυμίζεις σε xp το "show window contents while dragging" Control panel / display / appearance / effects / show window contents while dragging
IOSTEFO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μου έχει συμβεί πολύ παλιά νομίζω στα XP, όταν ανοίγω ένα παράθυρο και θέλω να το μετακινήσω πρώτα μετακινώ ένα πλαίσιο και ακολουθεί όλο το παράθυρο,πιστεύω να σου έδωσα να καταλάβεις.
Trigger Happy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αν λες αυτό, ο τρόπος για xp είναι αυτός που σου είπα πάνω. για win 7 http://www.sevenforums.com/tutorials/75059-show-window-contents-outline-while-dragging.html την option 1.
IOSTEFO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι φίλε αυτό είναι έχω τα W8 τώρα θα κοιτάξω στο σαιτ που μου έδωσες και θα σου πω. Το βρήκα και το διόρθωσα μέσα από τα w8 πήγα στο Search/Settings και βρήκα το Adjust the appearance and performance of Windows. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα