Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα αυτο εινα το συστημα ως media player με

κουτι aopen

i7 920 με μαμα ψυκτρα

triple play ocz pc3 12800 ddr3 1600,
gigabyte super overclock 5770

SanDisk - SDSSDP-128G-G25 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s)

DFI LanParty JR X58-T3H6

λοιπον στον δεικτη των windows εχει παρει σε ολα 7,4-7,5 εκτος απο τη ταχυτητα μεταφορας δεδομενου δισκου που εχει παρει 6,9  :fear:   ,ο ssd ειναι καινουργιος,ειναι σωστο το νουμερο ? υπαρχει κατι λαθος ?

Δημοσ.

Kαλησπερα αυτο εινα το συστημα ως media player με

κουτι aopen

i7 920 με μαμα ψυκτρα

triple play ocz pc3 12800 ddr3 1600,

gigabyte super overclock 5770

SanDisk - SDSSDP-128G-G25 128GB SSD (2.5", Sata 6Gb/s)

DFI LanParty JR X58-T3H6

λοιπον στον δεικτη των windows εχει παρει σε ολα 7,4-7,5 εκτος απο τη ταχυτητα μεταφορας δεδομενου δισκου που εχει παρει 6,9  :fear:   ,ο ssd ειναι καινουργιος,ειναι σωστο το νουμερο ? υπαρχει κατι λαθος ?

Αν και δεν θα έπρεπε να δίνεις καμια μα καμια σημασία σε αυτό το άχρηστο tool των windows ... τον σκληρο τον έχεις συνδεδεμένο πανω σε sata2 θύρα? 

Δημοσ.

Εχουμε σχεδον το ιδιο pc.Στον σκληρο παιρνω 7.Συνολικα 6,9.Να ξερεις οτι το 6,9 ειναι πολυ υψηλο νουμερο για τα windows.ΦΙλων μου με καλουτσικα pc εχουν κατι 3,4-5,6

Δημοσ.

ναι ειναι στις μια απο τις sata που εχει η μητρικη .μπορει να ταν καπου αλλου ωστε να ναι πιο γρηγορη?απλα μου κανει εντυπωση σιοτι στο λαπτοπ μου που εχω βαλει εναν hitachi 250gb στις 7,200 στροφες εχει 5.6(οταν λενε πως ο ssd ειναι πιο γρηφοροςπ.χ. 10 φορες απο εναν απλο σκληρο περιμενα πιο πανω)  κ περιμενα ετσι μεγαλυτερη διαφορα ,επισης επειδη μολις σημερα του περασα τα windows 7 ultimate ,τα παντα περαστηκαν απο τα update για τους οδηγους των windows ,μηπως χρειαζεται να περασω κατι εγω απο το cd ? διοτι απο το device manager δεν εδειχνε να υπαρχει προβλημα σε καποια συσκευη κτλ .

Δημοσ.

οκ ευχαριστω θα το ψαξω τωρα,ενα τελευταιο εδω παιδια περιμενω μια απαντηση http://www.insomnia.gr/topic/405071-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-181

μηπως κανεις απο εσας μπορει να μου πει εκει η εδω ποσο κοστολογουντε περιπου ΣΗΜΕΡΑ η μητρικη - μνημες - καρτα γραφικων ?

να ρωτησω κατι καπου διαβαζω πως ενα παληκαρι την ειχε σε sata αλλα επρεπε να το αλλαξει απο το Bios πριν κανει φορματ σε ahci παιζει να το εχω κανει αυτο? παω να τσεκαρω...

παιδια που μπαινω στο Bios να αλλαξω απο ide-ΑΗCI ?

η μητρικη μου απο τι βλεπω εχει μονο sata 2 πως βλεπω στο Bios τι ειναι τελικα δηλαδη ide η AHCI ΣΤΟ BIOS ?

απο benchmarks  το seq ειναι 220,92mb(read)  -  185,17(write)

4k                       11.20mb           -    9.75

4k-64thrd              14.06              -    7.17

acc.time               0.282ms         -    0.471ms

χαμηλα δεν ειναι ?

ρε παιδια μπηκα με το regedit αλλαξα την τιμη στο 0,μπαινω μετα στο bios-integrated peripherals-on chio ide device-sata mode-απο ide επιλεγω ahci-save and exti κανει reboot αλλα κ παλι ενω βγαζει το σημα των windows dhladh amesvw to epomeno σταδιο ειναι να μπει στην επιφανεια των windows κανει reboot κ με ξαναπεταει στην αρχη ,μονο αν το ξαναλαξω απο το bios απο ahci σε ide μπαινει κ παλι ?

Να το κανω format να τελειωνω ? πριν φυσικα να αλλαξω την ρυθμιση ? τι να κανω ?

μπηκαααα οκ,αντι για msahci ειχα αλλαξει ενα παραπλησιο σε ονομασια δεν το θυμαμαι  :-D

φοβεραααα εκτος απο το seq που πηγε 247 ολα τα αλλα εκος απο acc.time εχουν πεσει γιατι ?

Δημοσ.

Αν τον εχεις στησει σε IDE δε μπορεις απλα να τον βαλεις AHCI και να περιμενεις να μπουταρει κιολας.

Δημοσ.

καλημερα,οκ τον αλλαξα απο ide κ απο τα windows k απο bios απλα δεν ειδα.διαφορες στην ταχυτητα πανω κατω οι ιδιες ειναι κ απο τι εμαθα διοτι.η μητρικη μου εχει μονο σατα 2 οποτε τις τιμες στην ταχυτητα που λεει η εταιρια δεν θα της επιανα.

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν της  silicon power sp (15 η 20 μοντέλο) σε ide mode είχα 6,9 όταν το άλλαξα σε achi 5,9 γιατί συμβαίνει αυτό; Οχι πως με νοιάζει απλά θέλω να μάθω! :devil:

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν της  silicon power sp (15 η 20 μοντέλο) σε ide mode είχα 6,9 όταν το άλλαξα σε achi 5,9 γιατί συμβαίνει αυτό; Οχι πως με νοιάζει απλά θέλω να μάθω! :devil:

γιατι η αξιολογηση των windows ειναι γτπκ 

Δημοσ.

αχα δεν ήξερα ότι ήταν τόσο χαλιά! Μια ακόμα ερώτηση για να μην ανοίγω thread ο ssd μου είναι οκ η μήπως είναι αργός;      http://thessdreview.com/our-reviews/silicon-power-velox-v20-60gb-sata-2-ssd-review-using-a-different-flavor-in-nand-flash-memory/  sorry για το spam  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...