Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

λίγοι είναι, τουλάχιστον από όσο διαβάζεις εδώ μέσα, ούτε καν τα δάχτυλα ενός χεριού...

κάνεις λες και δεν θα έχει εγγύηση 3 χρόνια...

Δημοσ.

αγορασε ανεμιστηρα 

μα δεν προκειται να την αγορασω, ακομα και αν την βρίσκω σε χαμηλοτερη τιμη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@defacer: Αυτά που αναφερεις κάνουν ξεκάθαρο το ότι δεν έχεις δουλέψει γενικότερα με wide color gamut οθόνη. Όταν το κανείς θα αναθεωρήσεις. Δε θέλει κανενός είδος calibration για γενική χρήση. Τα δείχνει όλα όπως μια standard gamut οθόνη μόνο με καλύτερα χρώματα. Αλλά και να θέλεις calibration έχει τα έτοιμα calibrated profiles με το adobeRGB να καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Η οθόνη είναι μια χαρά για τα πάντα. Μόνο την U2413 (και την τωρινή μου LG W2600HP ϊσως) θα προτιμούσα αντί αυτής.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.

@defacer: Αυτά που αναφερεις κάνουν ξεκάθαρο το ότι δεν έχεις δουλέψει γενικότερα με wide color gamut οθόνη. Όταν το κανείς θα αναθεωρήσεις. Δε θέλει κανενός είδος calibration για γενική χρήση. Τα δείχνει όλα όπως μια standard gamut οθόνη μόνο με καλύτερα χρώματα. Αλλά και να θέλεις calibration έχει τα έτοιμα calibrated profiles με το adobeRGB να καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Η οθόνη είναι μια χαρά για τα πάντα. Μόνο την U2413 θα προτιμούσα αντί αυτής

Fair enough.

Δημοσ.

τελος απο οτι φαινεται..

με εφαγε η πολυ σκεψη-οικονομικα μου...

'Οποιος το μετανιωσει για την αγορα,ας στειλει ενα πμ..

• Moderators
Δημοσ.

διαβαζω οτι ειναι καπως ζεστή η οθόνη...

Με τετοια καταναλωση που εχει ειναι φυσικο να ζεσταινεται πολυ, οι απωλειες ειναι θερμικες σχεδον παντα. Τον χειμωνα ειναι καλο θα "σε" ζεσταινει με μικρο σχετικα κοστος :P. Και για το καλοκαιρι θα ειναι καλο, θα σου δινει αντικινητρο να εισαι στο πισι και θα σου λεει με τον τροπο της "δεν πας καμια βολτα;". :-D

• Like 1
Δημοσ.

το thread εχει γεμισει βλεπω απο παπαγαλακια .

βλεπω τα καταστηματα εχουν εστιασει στα forum πλεον για να ζεσταθει η αγορα.

Μια που η προσφορα τελειωσε, οριστε και το χαιλαιτ του θρεντ, απολαυστε :D
Δημοσ.

Eγω την τσιμπισα και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν εχω μετρο συγκρισης βεβαια, αλλα τετοια οθονη με τοσα χρηματα δεν πιστευα οτι μπορουσα να παρω.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω την τσιμπισα και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν εχω μετρο συγκρισης βεβαια, αλλα τετοια οθονη με τοσα χρηματα δεν πιστευα οτι μπορουσα να παρω.

Την πήρες και εσύ τελικά δεν άντεξες ...  :-D

Από Δευτέρα μας έρχονται..!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ηδη την εχω παιδες. ;)

Εχει δυο preset calibrations, Αdobe RGB και sRGB. Εγω χρησιμοποιω το 2ο και εχω ριξει και το brightness στο 20 γιατι φωτιζει το δωματιο μου στην νυχτα σαν 50 ηλιοι :P

Διαβαζω διαφορες εμπειριες γαι custom calibrations με software και ισως οχι μονο αλλα δεν μπορω να πω οτι πολυ καταλαβαινω. Παντως η οθονη τα σπαει, καμια σχεση με την προηγουμενη μου, πολυ πιο ζωντανα χρωματα. Το μαυρο δεν ειναι τελειο αλλα ποια οθονη τετοιου budget εχει αριστο μαυρο. 

Και ειναι και πολυ βαρια υποψιν. Επισης οντως ζεσταινεται, αλλα δεν με πειραζει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...