GP7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Εφόσον υπάρχει η άμεση οικονομική δυνατότητα, δεν νομίζω πώς είναι να αφήνεις τέτοιες προσφορές... Κι εγώ πάντως έχω δει πολύ καλά review.
yannis18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 μακάρι να έκανε κάτι αντίστοιχο και με την 2711 Ας είναι και για την Dell-UltraSharp-U2713HM που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Ακούει κανείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ας είναι και για την Dell-UltraSharp-U2713HM που ζαχαρώνω εδώ και καιρό. Ακούει κανείς;αυτή είναι σχεδόν brand new, η 2410 και 2711 είναι μοντέλα του 2009 και 2010 αντίστοιχα τα οποία αντικαταστάθηκαν από τις 2413 και 2713Η που βγήκαν φέτος (οχι ΗΜ)...
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Βρε καλά θα ταν να βγάζαν προσφορά πιο καινούριο μοντέλο αλλά που.
vadergr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ούτε για αστείο ότι η 2410 είναι χειρότερη από την 2412. Η τιμή της είναι εξαιρετική.
defacer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Η συγκεκριμένη οθόνη ήταν στο short list μου παλιότερα όταν έψαχνα να αγοράσω κάτι σε 23-24" IPS -- τελικά πήγα σε U2311H για δύο λόγους: Λεφτά (ήθελα 2 monitor οπότε οι 2410 έβγαιναν στο χιλιάρικο) Λεφτά (αν δεν είσαι επαγγελματίας στο χώρο της εικόνας, παρόλο που είναι πολύ ποιοτικό monitor, δεν τα αξίζει) Με την τιμή προσφοράς βέβαια τα πράγματα αλλάζουν, αλλά θα προσθέσω και γω τη φωνή μου σ' αυτούς που λένε πως ναι, η οθόνη είναι από πολύ καλή ως εξαιρετική, αλλά απευθύνεται σε επαγγελματίες της εικόνας. Αν κάποιος την προορίζει για gaming και ταινίες απλά επιλέγει το λάθος προϊόν. Ειδικά για gaming θα έλεγα μακριά. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει, η οθόνη έχει αρκετά υψηλή κατανάλωση ρεύματος (χοντρικά 50-100W ανάλογα τις ρυθμίσεις). Βέβαια και η Ferrari λάθος προϊόν είναι για τους ελληνικούς δρόμους, αλλά αν την έχεις ίσως αυτό να μη σε πειράζει και πολύ. Παρόλα αυτά είναι 16:10, που για κάποιους είναι σημαντικό πλεονέκτημα (και για μένα ήταν, αλλά δεν άξιζε τη διαφορά τιμής τότε). 1
XMorsX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To καταλαβαινω οτι απευθυνεται στους επαγγελματιες εικονας. Αλλα δεν μπορει να ειναι χειροτερη στο gaming ή στις ταινιες απο οθονες των 250 ευρω. Καλο responce time εχει ετσι κι αλλιως.
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλά το rt είναι μια τιμή που βάζει ο καθέ κατασκευαστής από μόνος του κιόλας.Δεν υπάρχει κάποιο standard.
gtajunkie Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2412m.htm Στο κάτω μέρος του review αναλύονται οι διαφορές στα δύο μοντέλα (U2412M - U2410) και το τελικό συμπέρασμα είναι ανάλογα τη χρήση που θέλει να κάνει κάποιος. Ψάχνοντας και σε άλλα forums βρήκα τα ίδια που βρήκε και ο ΑzaZyL. Και ήμουν στο τσακ να την παραγγείλω και εγώ.
MINDER Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλα μερικοι εδω ειστε το κατι αλλο. Την εχω δυο χρονια και δεν μου παρουσιασε ποτε προβλημα σε παιχνιδια. Οχι δεν ειμαι φανατικος με τα παιχνιδια αλλα εβαζα αρκετα βαρια να δοκιμασω την καρτα γραφικων. Και ταινιες εχω δει εκατονταδες. Κανετε τους ανθρωπους να φοβουνται οτι εαν την παρουν δεν θα μπορουν να παιζουν παιχνιδια η δεν θα βλεπουν καλα ταινιες. Ε ναι οπως τα λενε ειναι μην κανετε παραγγελιες να προλαβω να βαλω τον πατερα μου να παρει μια για παρτη του
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Φίλε minder με όλο το σεβασμό σε αυτό που λες,αν και καταλαβαίνω γιατί το λες να σου θυμίσω οτι υπάρχει κόσμος εδώ που δεν έχει κανένα λόγο να "τρομάξει" κανέναν,απλά καταθέτει τις προσωπικές του εμπειρίες.Να χεις υπόψην σου πάντως πως ότι έχει να κάνει με παιχνίδια και απόκριση σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικό.
antonis kaza Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 χτυπησα και εγω μια. Πρεπει να ειναι πολυ καλη απο αυτα που διαβασα σε amazon και σε τεστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα