panos_saxo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Εχω τον συφκεκριμενο δισκο 'http://www.skroutz.gr/s/272509/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5-120GB.html' και εχω την εντυπωση οτι τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης δεν ανταποκρινονται κ πολυ στην πραγματικοτητα.συγκεκριμενα μολις ετρεξα το CrystalDisk και μου δινει αυτα τα αποτελεσματα
pcfan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Σε Sata 2 τον εχεις; drivers για chipset και intel Rst περασες; Sent from my iPhone using Insomnia
trek Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Τρέξε και μια το atto για πιο ακριβείς μετρήσεις, αλλά το σίγουρο είναι οτι τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά. Σιγουρέψου οτι ο δισκος φοράει το τελευταίο firmware (μέσα απο το toolbox της ocz) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2013 από trek
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 και εχω την εντυπωση οτι τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης δεν ανταποκρινονται κ πολυ στην πραγματικοτητα.τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής τα βλέπεις μόνο με το ΑΤΤΟ...
panos_saxo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ναι σε sata 2 τον εχω .θα χρειαστώ λίγο πιο αναλυτικη βοήθεια για firmaware και το άλλο που λετε , είμαι λιγο άσχετος σε τετοια πράγματα.
panos_saxo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής τα βλέπεις μόνο με το ΑΤΤΟ... Ετρεξα και με το ATTO οριστε τα αποτελεσματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 έχεις γυρίσει το SATA Mode σε AΗCI ή το έχεις αφήσει σε IDE? drivers της AMD για το chipset έχεις περάσει?
panos_saxo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 οχι δυτηχως εκανα πατατα και ξεχασα να το κανω πριν την εγκατασταση των windows αρα μαλλον σε ide το εχω. αν εννοεις drivers μητρικης και τα λοιπα τα περασα ολα κανονικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 http://www.neowin.net/forum/topic/987378-how-to-switch-from-ide-to-ahci-without-repairingreinstalling-windows/ αν θες να το γυρίσεις check this... τα νούμερα είναι ok για IDE Mode, αν το γυρίσεις σε AHCI θα πάνε τέρμα sata2 λογικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 αν κάνεις ακριβώς ότι λέει ναι...
panos_saxo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 το δοκιμαζω τωρα Ενταξει το πισι ανοιξε κανονικα αρα καλα ειμαστε ! Καταρχην λοιπον σε ευχαριστω παρα πολυ... Δευτερον ,το κορυφαιο ειναι οτι στον δεικτη εμπειριας windows απο 6,9 που ειχε πριν τον σκληρο , τωρα εκτιναχθηκε στο 7,6 !!! απο αποτελεσμα δε ξερω , αυτες ειναι οι νεες μετρησεις. και απο το CrystalDisk 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 yeap, τέρμα δεν πάει άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα