Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τον συφκεκριμενο δισκο 'http://www.skroutz.gr/s/272509/OCZ-Vertex-2-SATA-II-2-5-120GB.html' και εχω την εντυπωση οτι τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης δεν ανταποκρινονται κ πολυ στην πραγματικοτητα.

συγκεκριμενα μολις ετρεξα το CrystalDisk και μου δινει αυτα τα αποτελεσματα
68209220.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέξε και μια το atto για πιο ακριβείς μετρήσεις, αλλά το σίγουρο είναι οτι τα νούμερα είναι αρκετά χαμηλά.

Σιγουρέψου οτι ο δισκος φοράει το τελευταίο firmware (μέσα απο το toolbox της ocz)

Επεξ/σία από trek
  • Super Moderators
Δημοσ.

και εχω την εντυπωση οτι τα νουμερα που δινει ο κατασκευαστης δεν ανταποκρινονται κ πολυ στην πραγματικοτητα.

τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής τα βλέπεις μόνο με το ΑΤΤΟ...
Δημοσ.

Ναι σε sata 2 τον εχω .θα χρειαστώ λίγο πιο αναλυτικη βοήθεια για firmaware και το άλλο που λετε , είμαι λιγο άσχετος σε τετοια πράγματα.

Δημοσ.

τα νούμερα που δίνει ο κατασκευαστής τα βλέπεις μόνο με το ΑΤΤΟ...

Ετρεξα και με το ATTO οριστε τα αποτελεσματα

87409773.png

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις γυρίσει το SATA Mode σε AΗCI ή το έχεις αφήσει σε IDE? drivers της AMD για το chipset έχεις περάσει?

Δημοσ.

οχι δυτηχως εκανα πατατα και ξεχασα να το κανω πριν την εγκατασταση των windows αρα μαλλον σε ide το εχω. αν εννοεις drivers μητρικης και τα λοιπα τα περασα ολα κανονικα

Δημοσ.

το δοκιμαζω τωρα

Ενταξει το πισι ανοιξε κανονικα αρα καλα ειμαστε ! Καταρχην λοιπον σε ευχαριστω παρα πολυ...

Δευτερον ,το κορυφαιο ειναι οτι στον δεικτη εμπειριας windows απο 6,9 που ειχε πριν τον σκληρο , τωρα εκτιναχθηκε στο 7,6 !!!

απο αποτελεσμα δε ξερω , αυτες ειναι οι νεες μετρησεις.

37410504.png
και απο το CrystalDisk

73966548.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...