Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα λαπτοπ που εχει επανω τα windows 8. Δε μου αρεσουν καθολου!!!

Δυσκολευτηκα παρα πολυ να βρω ακρη με ολα αυτα τα εικονιδια και σπασαν τα νευρα μου!

Υπαρχει τροπος να απαλλαγω απο ολα αυτα? Θελω να ειναι απλα τα πραγματα οπως σε ολα τα αλλα windows. Υπαρχει καμμια ρυθμιση να τα βγαλω και με την εναρξη να ανοιγει κανονικα η επιφανεια εργασιας?

• Like 1
Δημοσ.

Αν ασχοληθείς λίγο θα τα μάθεις δεν ειναι τίποτα δύσκολο...

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο από τα 7

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο από τα 7

και εμένα απλά δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί έχεις δει τι σφαγή γίνεται στα άλλα τοπικ που αφορούν τα windows 8

• Like 1
Δημοσ.

και εμένα απλά δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί έχεις δει τι σφαγή γίνεται στα άλλα τοπικ που αφορούν τα windows 8

Κακοήθειες :P

Δημοσ.

Για να μην σπανε τα νευρα σου τα πραγματα ειναι απλα Πεταξε τα και βαλε  windows 7 και καθαρισες :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην σπανε τα νευρα σου τα πραγματα ειναι απλα Πεταξε τα και βαλε  windows 7 και καθαρισες :-D

Αυτή και αν είναι εξυπνάδα, άμα τα έχεις εσύ πάντως και έκανες το ίδιο δώσε τον κωδικό των γνήσιων 8 σε εμάς...

Δημοσ.

Αυτή και αν είναι εξυπνάδα, άμα τα έχεις εσύ πάντως και έκανες το ίδιο δώσε τον κωδικό των γνήσιων 8 σε εμάς...

Δεν τρελαθηκα ακομα να παρω Laptop με windows 8

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο  Nikoskallithea θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις το Classic Shel (δωρεάν)l με το οποίο θα μπαίνεις απευθείας στο desktop παρακάμπτοντας to metro και θα σου επαναφέρει και το start . 

• Like 1
Δημοσ.

Τα Windows 8 είναι φοβερά. Τα έχω εγκατεστημένα 3 μέρες και ήδη έχω συνηθίσει το καινούριο interface, χωρις να στερηθώ τίποτα.

Το να λέει κάποιος ότι "δεν του αρέσουν" ή "δεν τα βολεύτηκε" είναι 100% σεβαστό, προσωπική του γνώμη και κανένα πρόβλημα. Όταν όμως βγαίνουν και λένε "πέταξε τα", "είναι για πέταμα" ή -πολύ περισσότερο- "αυτά δεν είναι λογισμικό για pc, αλλά για ταμπλέτες" τότε μια εξήγηση υπάρχει: απλά περάσανε από το κοντινότερο κατάστημα με υπολογιστές στη γειτονιά τους, ρίξανε μια ματιά 3' στα windows 8, scrollάρανε καμια δεκαριά φορές στα tiles στο Εναρξη και βγάλαν συμπέρασμα 1000 καρδιναλίων!

Γιατί όποιος στοιχειώδης χρήστης τα δουλέψει έστω και μία μέρα θα δεί ότι είναι τα ίδια με τα Windows 7 σε χρήση, με απλά άλλη αισθητική στο Start Menu και επίσης 2-3 εφαρμογές παραπάνω που (ωω ναι... γίνεται) ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΓΚΑΘΙΣΤΑΣ. Σιγά το νέο!

Πρόκειται για ταχύτατο λειτουργικό, Bootάρει στο μέτριο λάπτοπ μου σε 11 δευτερόλεπτα, τρέχει σφαίρα όλες τις λειτουργίες και δεν κολλάει πουθενά. Δεν θα βγάλω συμπέρασμα όμως έτσι εύκολα, μιας και τα έχω 3 μέρες.

Περιλαμβάνουν "μαμίσια" άπειρες μικρο-εφαρμογούλες που αν και δεν τις βλέπεις με τη πρώτη, σου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Τα ελάχιστα παραδείγματα που έχω: Ενσωματωμένω .iso mount (τέρμα τα deamon tools), όλα -μα όλα- τα drivers των συσκευών μου αναγνωρισμένα από το πρώτο δευτερόλεπτο, ενσωματωμένο pdf viewer και άλλες μαλακιούλες που μπορεί να μην ειναι το Α και το Ω, αλλά σε κάνουν κάθε λίγο να χαίρεσαι που τα έχεις.

Τέλος, για το πολυσυζητημένο Start Menu με τη metro αισθητική, δεν έχω να πω κάτι, γιατί η αισθητική είναι υποκειμενική. Αλλά όποιος λέει ότι είναι πιο δύσχρηστο από το παλιό μενου έναρξη πέφτει πολύ έξω. Εγώ στις 3 μέρες που τα έχω το έχω διαμορφώσει ακριβώς όπως είχα και το μενού μου στα windows 7 και απλά πλέον κάνω κλικ σε τετραγωνάκια, αντί για κειμενο-εικονιδιάκια. Αυτή ειναι η φοβερή, τραγική, ανεπανάληπτη διαφορά που κάνει τα windows 8 tablet os (ας γελάσω...).

Προτείνω ανεπυφύλακτα να τα δοκιμάσουν όλοι, ακόμα και αυτοί που λένε ότι είναι μούφα (μιας και αποκλείεται να τα έχουν δοκιμάσει)

• Like 4
Δημοσ.

η πιο απλή λύση είναι να βάζεις το pc σε αναμονή αντί να κάνεις shutdown συνεχώς!

ξανανοίγει ακριβώς στο σημείο που τον έκλεισες - ούτε metro ούτε τίποτα αν δεν θέλεις!

τα υπόλοιπα συνηθίζονται!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...