KnightRider1996 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα Modders ! Εχω το συστημα που βλεπετε στην υπογραφη μου και σκεφτομαι να περασω υδροψυξη (οχι μανισια οπως η Corsair που εχω στο CPU).. Χειροποιητη (ξεχωριστα τρομπα,σωλινες, WaterBlocks και για CPU και για GPU κλπ..) Mπορειτε μηπως να μου στειλετε καποια LInk απο οικονομικα κομματια ? Ευχαριστω εκτων προτερων για τις απαντησεις σας ! Εδω ειναι και μια Photo του PC για να βοηθηθειτε
arianos16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Για την κάρτα γραφικών δεν αξίζει. Το κουτί ποίο είναι? Επίσης πόσα θες να δώσεις.
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ελεγα ολοκληρομενο συστημα (μαζι και GPU ) γιατι οπου ναναι θα παρω και δευτερη καρτα για crossfire το κουτι ειναι το Xigmatek The Midgard ... Σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 150 με 200 ευρω πανω κατω !
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Για την κάρτα σου αν θυμάμαι καλά δεν παίζει block..θα το τσεκάρω μετά από το σπίτι και θα σου απαντήσω!
RcManiac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις χρήματα για μια κάρτα γραφικών τέτοιου επιπέδου ; Καλύτερα κάνε αναβάθμιση κάρτας γραφικών αντί για υδρόψυξη.
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Όντως τελικά δεν βλέπω κάτι και δέν παίζει να βγάλουν κιόλας γιατί όπως σου είπαν και τα παιδιά watercooling σε αυτή την κάρτα δεν έχει νόημα!
SwAToNeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Να βάλεις σε νερό την 7770 δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Καλύτερα πάρε μια καινούργια παρά δεύτερη και νερό. Στην συγκεκριμένη κάρτα μόνο universal block μπορείς και ψυκτράκια εξτρα για τα pcb & vram.
KnightRider1996 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μαλιστα ! Eυχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα