Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Modders ! ;) Εχω το συστημα που βλεπετε στην υπογραφη μου και σκεφτομαι να περασω υδροψυξη (οχι μανισια οπως η Corsair που εχω στο CPU).. Χειροποιητη (ξεχωριστα τρομπα,σωλινες, WaterBlocks και για CPU και για GPU κλπ..) Mπορειτε μηπως να μου στειλετε καποια LInk απο οικονομικα κομματια ? Ευχαριστω εκτων προτερων για τις απαντησεις σας ! :)  B)  B)  B) Εδω ειναι και μια Photo του PC για να βοηθηθειτε  :mrgreen:  :mrgreen:

post-236320-0-17886900-1362674497_thumb.jpg

Δημοσ.

Ελεγα ολοκληρομενο συστημα (μαζι και GPU ) γιατι οπου ναναι θα παρω και δευτερη καρτα για crossfire το κουτι ειναι το Xigmatek The Midgard ... Σκεφτομαι να δωσω γυρω στα 150 με 200 ευρω πανω κατω ! 

Δημοσ.

Για την κάρτα σου αν θυμάμαι καλά δεν παίζει block..θα το τσεκάρω μετά από το σπίτι και θα σου απαντήσω!

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις χρήματα για μια κάρτα γραφικών τέτοιου επιπέδου ;

Καλύτερα κάνε αναβάθμιση κάρτας γραφικών αντί για υδρόψυξη.

Δημοσ.

Όντως τελικά δεν βλέπω κάτι και δέν παίζει να βγάλουν κιόλας γιατί όπως σου είπαν και τα παιδιά watercooling σε αυτή την κάρτα δεν έχει νόημα!

Δημοσ.

Να βάλεις σε νερό την 7770 δεν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα.

Καλύτερα πάρε μια καινούργια παρά δεύτερη και νερό.

Στην συγκεκριμένη κάρτα μόνο universal block μπορείς και ψυκτράκια εξτρα για τα pcb & vram.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...