Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

α. το Webbox εχει 192.168.1.168 οποτε μεσα απο το δικτυο θα μπεις με αυτην την Ip.αν θες να συνδεθεις απευθειας πανω του πρεπει να δεις καταρχην αν η 192.168.1.168 ειναι στατικη ή αν παιρνεις απο dhcp.αν παιρνει απο Dhcp τοτε θα εχεις διαφορα θεματα αν πας να συνδεθεις απευθειας αλλα και με το Port forward.οποτε οπως εισαι με ολα πανω.

α.συνδεσου στο webbox με 192.168.1.168 ή οτι εχει και δωσε στατικα Ip 192.168.1.168 subnet 255.255.255.0 default gateway 192.168.1.1 .dns 192.168.1.1 ή 8.8.8.8 ή οτι αλλο θες.

β.αφου γινει αυτο πρεπει στο 3g router να κανεις Port forward τις θυρες που πρεπει για αν δεις απεξω το Webbox.επισης στο 3g router ελπιζω να εχεις βαλει το σωστο apn γιατι υπαρχουν 2 apn. ενα apn που σε βγαζει απο Proxy πισω απο Nat και ενα apn που σου δινει Public Ip.για να παιξει το Port forward θελει Public ip.

γ.σεταρεις dyndns/noip οτι εχεις στο 3g router.

Εχω προσπαθήσει να συνδεθω στο webbox αλλά δεν τα καταφέρνω. ping το βλεπει κανονικα αλλά και με tracert σαν webbox!

Ειδα οτι δεν μου απαντουσες και ανοιξα νεο θεμα απο τηνν αρχη με ο,τι εχω κανει

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, ZELOMOTH said:

Εχω προσπαθήσει να συνδεθω στο webbox αλλά δεν τα καταφέρνω. ping το βλεπει κανονικα αλλά και με tracert σαν webbox!

Ειδα οτι δεν μου απαντουσες και ανοιξα νεο θεμα απο τηνν αρχη με ο,τι εχω κανει

λογικα καποιος εχει αλλαξει το port απο το 80 σε αλλο για να μπεις στο Webbox.οποτε μπορει αντι για 192.168.1.168 να ειναι 192.168.1.168:9000 για παραδειγμα.αυτο ισως το εκανες γιατι μπορει να ηθελε το Port 80 για καποια αλλη συσκευη.οποτε ή το κανεις hard reset ή βλεπεις στο παλιο router τι εχουν κανει Port forward για να δεις σε ποιο port απανταει.δεν ξερω αν με κανα scanport προγραμμα μπορεις να δεις σε ποιο Port απανταει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

λογικα καποιος εχει αλλαξει το port απο το 80 σε αλλο για να μπεις στο Webbox.οποτε μπορει αντι για 192.168.1.168 να ειναι 192.168.1.168:9000 για παραδειγμα.αυτο ισως το εκανες γιατι μπορει να ηθελε το Port 80 για καποια αλλη συσκευη.οποτε ή το κανεις hard reset ή βλεπεις στο παλιο router τι εχουν κανει Port forward για να δεις σε ποιο port απανταει.δεν ξερω αν με κανα scanport προγραμμα μπορεις να δεις σε ποιο Port απανταει.

Κάτι πας να μου πεις τωρα γιατι η διευθυνση που μπαινει για να δει απομακρυσμενα ειναι χχχχχ.dvrdns.org:8000...Καλά το πας! Για πες!🙂

Το παλιο ρουτερ ειναι νεκρο κι απο εκει ξεκιναει το ολο θεμα..

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
Just now, ZELOMOTH said:

Κάτι πας να μου πεις τωρα γιατι η διευθυνση που μπαινει για να δει απομακρυσμενα ειναι χχχχχ.dvrdns.org:8000...Καλά το πας! Για πες!🙂

αρα τοπικα πρεπει να ειναι 192.168.1.168 ή οτι αλλο εχει :8000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

αρα τοπικα πρεπει να ειναι 192.168.1.168 ή οτι αλλο εχει :8000

Το 8000 ειναι  πορτα στην ουσια?

Ρε με εχει ξεκανει γιατι το βλεπει κανονικα με tracert σαν webbox αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα!

Κι αυτο που λες με το port forward κτλ με το apn δεν το εχω δει οντως αλλά και παλι θα το χρειαζομουν στην συνεχεια για τις ρυθμισεις ετσι δεν ειναι? Αφου εγω εχω κολλησει στην αρχη στο οτι δεν μπορω να μπω στο box!

Και γι αυτο δεν του εκανα reset φοβουμενος μην χασω και τις δικες του ρυθμισεις!

Με crossover απευθειας στο λαπτοπ λες να δω τιποτα?

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.

nai ειναι το Port αν μου λες οτι απεξω εβλεπες το webbox με dydns:8000. καποιος το αλλαξε απο :80 που ειναι το default και δεν το γραφεις σε 8000

αμα εχουν αλλαξει το Port πως περιμενεις να μπεις?

θα πρεπει αφου μπεις μεσα να κανεις μετα Port forward για να το δεις απεξω. το apn πρεπει να ειναι το σωστο αλλιως δεν θα το δεις απεξω.

4 minutes ago, ZELOMOTH said:

Το 8000 ειναι  πορτα στην ουσια?

Ρε με εχει ξεκανει γιατι το βλεπει κανονικα με tracert σαν webbox αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα!

Κι αυτο που λες με το port forward κτλ με το apn δεν το εχω δει οντως αλλά και παλι θα το χρειαζομουν στην συνεχεια για τις ρυθμισεις ετσι δεν ειναι? Αφου εγω εχω κολλησει στην αρχη στο οτι δεν μπορω να μπω στο box!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

nai ειναι το Port αν μου λες οτι απεξω εβλεπες το webbox με dydns:8000. καποιος το αλλαξε απο :80 που ειναι το default και δεν το γραφεις σε 8000

αμα εχουν αλλαξει το Port πως περιμενεις να μπεις?

θα πρεπει αφου μπεις μεσα να κανεις μετα Port forward για να το δεις απεξω. το apn πρεπει να ειναι το σωστο αλλιως δεν θα το δεις απεξω.

Και γι αυτο δεν του εκανα reset φοβουμενος μην χασω και τις δικες του ρυθμισεις!

Το θέμα ειναι να τρουπώσω στο webbox! Αμα τρουπώσω, καπως θα γινει η δουλεια..

Εχω κάποια κενα πάνω στο θέμα οπως καταλαβαίνεις φίλε μου..

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
1 minute ago, ZELOMOTH said:

Το θέμα ειναι να τρουπώσω στο webbox! Αμα τρουπώσω, καπως θα γινει η δουλεια..

Εχω κάποια κενα πάνω στο θέμα οπως καταλαβαίνεις φίλε μου..

επειδη δεν ξερεις αν εχει καρφωτα την 192.168.1.168 μπορεις να μπεις ταυτοχρονα με το 3grouter πανω.αλλιως βαλτο στο laptop απευθειας αλλα θα πρεπει να δωσεις καρφωτα ip στο laptop και μετα να δεις αν σου απανταει το webbox σε ping.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

επειδη δεν ξερεις αν εχει καρφωτα την 192.168.1.168 μπορεις να μπεις ταυτοχρονα με το 3grouter πανω.αλλιως βαλτο στο laptop απευθειας αλλα θα πρεπει να δωσεις καρφωτα ip στο laptop και μετα να δεις αν σου απανταει το webbox σε ping.

Ναι και τωρα που το παιδευω μεσω ρουτερ, ειτε στο αυτοματο ειναι, ουτε με καρφωτη ip κτλ, παντα μου απανταει στο 192.168.1.168..

Απλα καποιες φορες μεσα στο ρουτερ μου το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη με ip 192.168.1.100

Αλλα καταλαβαίνω οτι ειναι αυτο απο την mac address

Επεξ/σία από ZELOMOTH
Δημοσ.
2 minutes ago, ZELOMOTH said:

Ναι και τωρα που το παιδευω μεσω ρουτερ, ειτε στο αυτοματο ειναι, ουτε με καρφωτη ip κτλ, παντα μου απανταει στο 192.168.1.168..

Απλα καποιες φορες μεσα στο ρουτερ μου το βλεπει σαν αγνωστη συσκευη με ip 192.168.1.100

Αλλα καταλαβαίνω οτι ειναι αυτο απο την mac address

καλο ειναι να του δωσεις static ip/subnet/gateway/dns οταν μπεις μεσα αν δεν εχει.

Δημοσ.
1 minute ago, ZELOMOTH said:

Αν βαλω στον chrome 192.168.1.168:8000 λες να μπει? Η λεω π@παριές?

αυτο θα κανεις ετσι και αλλιως.αυτο λεμε σε τοσα posts. ip:8000 αν υποθεσουμε οτι το εβλεπες απεξω με την Port 8000 οπως ελεγες.αλλα θα εισαι τοπικα συνδεδεμενος και οχι Remotely.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

καλο ειναι να του δωσεις static ip/subnet/gateway/dns οταν μπεις μεσα αν δεν εχει.

Για το λαπτοπ μιλας? Η΄για το webbox?

Δημοσ.
Just now, ZELOMOTH said:

Για το λαπτοπ μιλας? Η΄για το webbox?

webbox.το λαπτοπ θα χρειαστει static αν μπεις απευθειας στο webbox χωρις το 3g router.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

αυτο θα κανεις ετσι και αλλιως.αυτο λεμε σε τοσα posts. ip:8000 αν υποθεσουμε οτι το εβλεπες απεξω με την Port 8000 οπως ελεγες.αλλα θα εισαι τοπικα συνδεδεμενος και οχι Remotely.

Ααααααα... Σχώραμε μωρε φιλαρακι!🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...