jo86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! 'Εχω ένα ολοκαίνουργιο δίσκο Intenso 2T 3.0 usb, το οποίο αναγνωρίζεται κανονικά στον υπολογιστή. Όταν το συνδέω με την τηλεόραση Samsung D5000 φορτώνει κανονικά αλλά δεν το αναγνωρίζει. Μήπως δεν υποστηρίζει η tv 3.0 υsb? Με άλλους δίσκους που είχαν 2.0 usb δεν είχα κανένα θέμα. Τι μπορεί να φταίει?
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ίσως η USB της τηλεόρασης σου να μην βγάζει το επαρκές ρεύμα για να δουλέψει ο σκληρός και να τροφοδοτηθεί, παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ.
jo86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Οπότε υπάρχει κάποια λύση?
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Να σε καλά. Όχι δεν μπορείς να κάνεις κάτι(από όσο γνωρίζω) απλά να συνδέσεις σκληρό με δικό του τροφοδοτικό, να μπαίνει στην πρίζα.
jo86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ο σκληρός δίσκος έχει τροφοδοτικό! Γι'αυτό κι αναρωτιέμαι μήπως δεν υποστηρίζει usb 3.0 η τηλεόραση
SeXBOX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δοκίμασες με άλλο καλώδιο από USB 2? Αν όχι δοκίμασε και πες μας.
jo86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Tο usb2 πως θα εφαρμοστεί σε υsb3?Αφού είναι διαφορετική υποδοχή? 'Η λέω βλακείες? Sorry αλλα είμαι και λίγο άσχετη
jo86 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Aαα μάλιστα! Θα το δοκιμάσω μήπως και λυθεί το πρόβλημα! Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι... και για την υπομονή σου!
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Υπαρχει περιορισμος σε θεματα αρχειων απο την tv , δηλαδη αν εχεις ενα φακελο με 2000 φωτογραφιες , δεν μπορει να τον ανοιξει η tv . Δες απο το manual της tv τι format αρχεια αναγνωριζει ο player της tv fat 16 - fat 32 - ntfs και τι format ειναι ο σκληρος δισκος (λογικα ειναι ntfs) . Δοκιμασε και ενα usb stick στην tv να δεις αν δουλευει . 1
jo86 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Foxer είναι τεσταρισμένα όλα αυτά. Η τηλεόραση εχεί αρκετά καλό player και υποστηρίζει usb stick - fat και ntfs.Όλα κανονικά! Ρώτησα σ'ένα κατάστημα και μου είπαν επειδή οι δίσκοι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο (απο 2.0 σε 3.0) ίσως αυτό να μην αναγνωρίζει η τηλεόραση.
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Έχεις δοκιμάσει να κάνεις firmware update στην τηλεόραση;
Foker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Foxer είναι τεσταρισμένα όλα αυτά. Η τηλεόραση εχεί αρκετά καλό player και υποστηρίζει usb stick - fat και ntfs.Όλα κανονικά! Ρώτησα σ'ένα κατάστημα και μου είπαν επειδή οι δίσκοι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο (απο 2.0 σε 3.0) ίσως αυτό να μην αναγνωρίζει η τηλεόραση. Σου ειπα να δοκιμασεις ενα usb stick για να δεις αν δουλευει η θυρα usb - player της tv , εφοσον δουλευει βρες ενα αλλο δισκο απο καποιο φιλο να τον δοκιμασεις και αναλογα το αποτελεσμα ασχολεισαι με τον συγκεκριμενο δισκο . Δηλαδη μπορει να μην βλεπει κανενα δισκο με πολλα αρχεια μεσα ή μπορει να μην βλεπει μονο τον δικο σου δισκο . Αν δεν βλεπει μονο τον δικο σου δισκο , κανεις backup τα αρχεια (ειναι 2 tb και αν ειναι γεματος ειναι δυσκολο) , φορματ και βαζεις μεσα μονο ενα αρχειο (ή 3-4 διαφορετικους τυπους αρχειων που παιζει ο player της tv) για να δεις αν βλεπει τον δισκο και τα αρχεια . Αν δεν βρεις ακρη μπορει να κανεις firmware update οπως λεει ο kostas_dr . Δεν εχει κανει με το usb2 ή usb3 οπως σου ειπαν , εχει να κανει με το πως η tv βλεπει τον δισκο σου (δεν ειναι pc η tv) Ενα αλλο θεμα ειναι αν μπορει η συγκεκριμενη tv να διαβασει 2 tb σκληρο δισκο .
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πάντως η προηγούμενη σειρά C της Samsung διαβάζει μια χαρά δίσκους των 2TB. Λογικά η D5000 στο συγκεκριμένο θέμα δεν πρέπει να' χει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα