anso Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 επειδη και εγω το ιδιο πραγμα ζηταω δεν ανοιγω νεο θεμα ! θελω να παρω οθονη tv-monitor γυρω στις 23-24 ιντσες για χαλαρο gaming ,ταινιες και φυσικα τηλεοραση...μεχρι 200 ευρω αλλα μπορω να δωσω αλλο ενα 20αρικο για την LG M2452D επισης με ενδιαφερει να εχει καλη γωνια θεασης γιατι μια 19' tv που ειχα αν την εβλεπες απο τα πλαγια εστω και λιγο μαυριζε η οθονη και την γυριζα συνεχεια για να βλεπω καλα εχει καποιος εχει την συγκεκριμενη ; απο τα πλαγια φαινεται καλα η μαυριζει...; φιλε anso αν την αγορασεις πες μου εντυπωσεις και πως φαινεται απο πλαγια γιατι με ενδιαφερει φιλε εγω περιμενω την πιστωτικη εδω και καιρο για να στησω το pc και μου χει βγαλει το λαδι ακομα περιμενω .ευτυχως εχει εγκριθει οποτε σε βλεπω να την αγοραζεισ πρωτος οποτε περιμενω εντυπωσεισ... το μονο που παρατηρησα ειναι οτι με τις ιδιες ρυθμησεισ (εντονο) στην 23αρα και στην 24αρα ,η 23αρα μου φαινοταν καλυτερη .ειχα παει σε ενα γνωστο μαγαζι και ηταν διπλα διπλα και μου εκανε εντυπωση κ τισ ρυθμησα και στ εντονο και δε ξερω η 23αρα μ γεμισε καλυτερα το ματι.παιζει αυτο που λες ή εχω γκαβωθει??για τισ 23-24 52d λεω.και η 27αρα κουραστικη πιστευω θελει αποσταση για να μπορεισ να παιζεισ ωρεσ
basilis-keza Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 φιλε εγω περιμενω την πιστωτικη εδω και καιρο για να στησω το pc και μου χει βγαλει το λαδι ακομα περιμενω .ευτυχως εχει εγκριθει οποτε σε βλεπω να την αγοραζεισ πρωτος οποτε περιμενω εντυπωσεισ... το μονο που παρατηρησα ειναι οτι με τις ιδιες ρυθμησεισ (εντονο) στην 23αρα και στην 24αρα ,η 23αρα μου φαινοταν καλυτερη .ειχα παει σε ενα γνωστο μαγαζι και ηταν διπλα διπλα και μου εκανε εντυπωση κ τισ ρυθμησα και στ εντονο και δε ξερω η 23αρα μ γεμισε καλυτερα το ματι.παιζει αυτο που λες ή εχω γκαβωθει??για τισ 23-24 52d λεω.και η 27αρα κουραστικη πιστευω θελει αποσταση για να μπορεισ να παιζεισ ωρεσ δεν νομιζω να την αγορασω πρωτος... διοτι τωρα μαζευω λεφτα για αναβαθμιση οθονης-καρτας γραφικων 23αρα λες αυτην http://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M2352D.html ; νομιζω η LG-M2352D και η LG M2452D δεν πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα εκτος απο το μεγεθος αλλα δεν τις εχω δει απο κοντα. επισης οταν λες η 23αρα φαινοταν καλυτερη... σε τι ακριβως ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα