CHICOSCROSS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω μια απορια,αν καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει. Εκανα αιτηση στην cyta για 1play και το τηλεφωνο μενει κανονικα στον οτε. Εχω παρει το sms με ονομα χρηστη και τον κωδικο για το mycyta και σημερα μου ηρθε και μηνυμα για πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης. Η απορια μου ειναι,τα βηματα για την εξελιξη των αιτησεων σε μενα γιατι δεν εμφανιζονται? συγκεγριμενα μου γραφει οτι δεν υπαρχει καποιο αιτημα σε εξελιξη. ειναι φυσιολογικο? Ημερομηνια ενεργοποιησης μου δωσαν στης 19/3 οποτε υποθετω για αυτο δεν δειχνει ακομη τπτ? Ευχαριστω..
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μπορεί απλα ακομα να μην το εχουν περάσει στο σύστημα, αφου πήρες ομως μύνημα εισαι κομπλέ πιστεύω
CHICOSCROSS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια SPANK!
jimisvog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μην αγχωνεσαι.. Απλα δεν το εχουν περασει.. Και εγω εβαλα cyta πριν κανενα μηνα.. Ειναι πολυ ενταξει σαν εξυπηρετηση και οτι χρειαζεσαι απλα παρε τηλ και θα σε εξυπηρετησουν.
CHICOSCROSS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι οντως απο εξυπηρετηση μεχρι τωρα σε οτι χρειαστηκα ηταν πολθ ενταξει δεν εχω παραπονο. Ελπιζω να αξιζει και το internet τους...
madtaz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εμένα η Cyta με σύνδεσε πριν 3 μέρες ακριβώς την ημερομηνία που μου χαν πει και έμεινα μόνο 1 ωρα χωρίς internet, αλλα στο mycyta ακόμα δεν εχει εμφανιστεί τίποτα οπότε μη σε αγχωνει αυτό.
CHICOSCROSS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια για την ενημερωση. Κατι τελευταιο.. ρουτερ πηρατε με το που κανατε την αιτηση? εγω τν εκανα σε μαγαζι και επειδη δεν ειχε εκεινη την στιγμη το αναθεσαν σε κουριερ το οποιο ακομα δεν ηρθε, αλλα χθες που πηρα τηλ το μαγαζι και ρωτησα μου ειπαν οτι πρωτα περιμεναν να εγκριθει απο τον οτε η ολη φαση, κατι για voucher μου ειπε αν δεν κανω λαθος,οποτε να το περιμενω στα κοντα?
madtaz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Στη δικια μου περίπτωση το ρούτερ ήρθε μέσα σε 5-6 μέρες από την αίτηση στο κατάστημα, τέλη Φλεβάρη δηλαδή και είναι ένα Thomson TG782. Αλλά εγώ έχω 2play με VoIP οπότε εσένα θα σου δώσουν άλλο.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 λιγο ασχετο με το θεμα αλλα το να πληρωνεις για shared llu δηλαδη ιντερνετ σε καποιο παροχο και τηλεφωνο σε οτε ειναι αρκετα ακριβο.γιατι δεν το γυρναγες ολο σε καποιον παροχο.εκτος αν καταλαβα κατι εγω λαθος. 1
CHICOSCROSS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Poulinos δυστηχως στο σπιτι μου εχουν ενα περιεργο κολλημα με τον οτε που δεν καταλαβαινω και δεν θελουν να τον "πειραξουν" προς το παρων,οποτε αναγκαστηκα κ εβαλα μονο ιντερνετ προς το παρων.Συντομα ελπιζω να αλλαξουν τα μυαλα τουσ Εντωμεταξυ μου φεραν και το ρουτερ σημερα και ειναι το thomson tg 782 το οποιο αναφερε οτι εχει κ ο φιλος madtaz πιο πανω. οποτε το δινουν και στο 1play απο οτι καταλαβα ετσι?
madtaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το ίδιο κόλλημα είχαν και οι δικόι μου με τον ΟΤΕ, εδώ και 1,5 χρόνο τους γκρίνιαζα να αλλάξουμε πάροχο αλλά ήταν αγύριστα μυαλά. Τώρα που μειώθηκαν οι μισθοί και συνέχιζαν να έρχονται τα 80αρια του ΟΤΕ στο λογαριασμό τους πίεσα λίγο παραπάνω και άλλαξαν γνώμη, πλέον θα δίνουμε 42ευρώ το διμηνο και όχι 80 και με 8Mbps αντι για 2Mbps που χα πριν. Τέσπα το ρούτερ είναι πολύ καλό με πλούσιο interface (αργεί λίγο βέβαια) και το Wi-Fi του είναι πιο δυνατό απο το Bautec που χα πριν.
CHICOSCROSS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 ωρες ωρες δεν τους καταλαβαινεις αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα αργα η γρηγορα θα αναγκαστουν να καταργησουν τον οτε,ειναι οντως ασυμφορο.
madtaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Κολημμένα μυαλά τι να κάνεις.... τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια TV, κόμματα κτλ δεν εμπιστεύονται τίποτα άλλο από αυτό που τους επέβαλλαν!
Himili Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Το ίδιο κόλλημα είχαν και οι δικόι μου με τον ΟΤΕ, εδώ και 1,5 χρόνο τους γκρίνιαζα να αλλάξουμε πάροχο αλλά ήταν αγύριστα μυαλά. Τώρα που μειώθηκαν οι μισθοί και συνέχιζαν να έρχονται τα 80αρια του ΟΤΕ στο λογαριασμό τους πίεσα λίγο παραπάνω και άλλαξαν γνώμη, πλέον θα δίνουμε 42ευρώ το διμηνο και όχι 80 και με 8Mbps αντι για 2Mbps που χα πριν. Τέσπα το ρούτερ είναι πολύ καλό με πλούσιο interface (αργεί λίγο βέβαια) και το Wi-Fi του είναι πιο δυνατό απο το Bautec που χα πριν. 80e στον οτε δινω εγω με προσφορες και με vdsl και εδινες και εσυ με 2 mbps? πολυ απλα λαθος προσφορα εβαλες που δεν ηταν στα μετρα σας
madtaz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 80e στον οτε δινω εγω με προσφορες και με vdsl και εδινες και εσυ με 2 mbps? πολυ απλα λαθος προσφορα εβαλες που δεν ηταν στα μετρα σας απλά οι προσφορές του ΟΤΕ είναι για 6μηνο και για το υπόλοιπο 6μηνο που μένει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο οι τιμές πάνε στα ύψη πάλι. 80 ευρώ μου ερχόταν το δίμηνο για το 2ο 6μηνο του συμβολαίου με κάποιες χρεώσεις κλήσεων, κανονικά 72 ευρώ ήταν το πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα