Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον εσύ δεν είσαι καλά ενήμερος φίλε....η διαφορά των χρημάτων είναι τεράστια....δεν ξέρω τι λέει το site τους...εγώ έχω το φυλλάδιο τους μπροστά μου που ο υπάλληλος μου έχει κυκλώσει κιόλας αυτά που είχα ζητήσει....

Απεριόριστο internet χωρίς χρόνο σε τηλ (που δεν με νοιάζει) + nova το start pack με τα 4 κανάλια (sports 1, cinema 1 και άλλα 2).... βγαίνει 28ε το ΜΗΝΑ!!! το 2μηνο δηλαδή 56ε...

Παράπονο δεν είχα ποτέ απο τον ΟΤΕ απλά τα χρήματα που ζητάει είναι υπερβολικά πλέον...τώρα μου ήρθε 67ε να πληρώσω...και δεν έχω ούτε 1 λεπτό δωρεάν...και 2αρα γραμμή net...εν ολίγεις έχω απλά τηλ και Internet και πληρώνω αυτά....έλεος. Και μου είπαν να πάω σε άλλο πρόγραμμα....το οποίο όμως...μετά τους 6 μήνες που θα είναι φτηνά θα πάει μετά και εκείνο ξανά στα 70ε σχεδόν πάλι για το υπόλοιπο 6μηνο....ενώ η forthnet μου λέει πως το 12μηνο συμβόλαιο η τιμές δεν αλλάζουν στο τι θα πληρώνεις κάθε μήνα.

Το θέμα μου ήταν και είναι δηλαδή μέχρι τη Τρίτη που θα κατέβω να πληρώσω...ή να κάτσω σε άλλο πρόγραμμα ή να σηκωθώ να πάω στη forthnet...αλλά να μην το μετανιώσω...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εύχομαι ολόψυχα να μην εχετε την παραμικρη βλάβη όσο θα είστε σε forthnet.. Τα λίγα λεφτα που ζητάει ο ΟΤΕ παραπανω τελικά αξίζουν τον κόπο.. Κανείς απόσβεση μιας και δεν τα δίνεις σε ψυχολόγους..

Ειναι ρίσκο η forthnet και γίνεται πολυ μεγάλο ρίσκο σε δύσκολες γραμμές.. Εκει πραγματικα ούτε να το σκέφτεστε..

Δημοσ.

Μάλλον εσύ δεν είσαι καλά ενήμερος φίλε....η διαφορά των χρημάτων είναι τεράστια....δεν ξέρω τι λέει το site τους...εγώ έχω το φυλλάδιο τους μπροστά μου που ο υπάλληλος μου έχει κυκλώσει κιόλας αυτά που είχα ζητήσει....

Απεριόριστο internet χωρίς χρόνο σε τηλ (που δεν με νοιάζει) + nova το start pack με τα 4 κανάλια (sports 1, cinema 1 και άλλα 2).... βγαίνει 28ε το ΜΗΝΑ!!! το 2μηνο δηλαδή 56ε...

Παράπονο δεν είχα ποτέ απο τον ΟΤΕ απλά τα χρήματα που ζητάει είναι υπερβολικά πλέον...τώρα μου ήρθε 67ε να πληρώσω...και δεν έχω ούτε 1 λεπτό δωρεάν...και 2αρα γραμμή net...εν ολίγεις έχω απλά τηλ και Internet και πληρώνω αυτά....έλεος. Και μου είπαν να πάω σε άλλο πρόγραμμα....το οποίο όμως...μετά τους 6 μήνες που θα είναι φτηνά θα πάει μετά και εκείνο ξανά στα 70ε σχεδόν πάλι για το υπόλοιπο 6μηνο....ενώ η forthnet μου λέει πως το 12μηνο συμβόλαιο η τιμές δεν αλλάζουν στο τι θα πληρώνεις κάθε μήνα.

Το θέμα μου ήταν και είναι δηλαδή μέχρι τη Τρίτη που θα κατέβω να πληρώσω...ή να κάτσω σε άλλο πρόγραμμα ή να σηκωθώ να πάω στη forthnet...αλλά να μην το μετανιώσω...

αααα εσυ λες το σταρτ πακ με 4 καναλια μονο και χωρις καμια προσφορα.. νομιζα το κανονικο το κλασσικο που εχει πανω απο 30-40..τελος παντων εννοειτε οτι σε συμφερει να κανεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο πακέτο της Νόβα έχει το start pack + novasports1+novacinema1;Βγάλε μια φωτογραφία το φυλλάδιο και ανέβασε τη.

Να έλεγες μόνο για το start pack,να το δεχτώ.Αλλά με τα άλλα 2 μέσα έχω σοβαρότατες ενστάσεις.

Δημοσ.

Nova Επίγεια cinema λέει και έχει το cinema 1 το Sports το 1 το Diseny XD και ακόμα 1 ούτε θυμάμαι...με 9.90 το μήνα για νέους συνδρομητές.

Συνοψίζοντας 17.90 για απεριόριστο net με απλό τηλ. και + 9.90 Nova το μήνα μας κάνει 27,80 το μήνα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nova Επίγεια cinema λέει και έχει το cinema 1 το Sports το 1 το Diseny XD και ακόμα 1 ούτε θυμάμαι...με 9.90 το μήνα για νέους συνδρομητές.

Συνοψίζοντας 17.90 για απεριόριστο net με απλό τηλ. και + 9.90 Nova το μήνα μας κάνει 27,80 το μήνα

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Καταρχήν δε μιλάμε για δορυφορική τηλεόραση.Επίγεια ψηφιακή.

3 είναι τα κανάλια.disney xd,novasports1,novacinema1.Το πρωί δείχνει το disneyxd και μετά το μεσημέρι κλείνει και ανοίγει το novacinema1.Για συνδρομητές forthnet και τα 3 κοστίζουν 25 ευρώ.

9,90 κοστίζει μόνο το novacinema1.

Όλα αυτά, αν δεν σου έκαναν προσωπική προσφορά.

Ξανακοίτα τι γράφουν για τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5574

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5586

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5573

Δημοσ.

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Καταρχήν δε μιλάμε για δορυφορική τηλεόραση.Επίγεια ψηφιακή.

3 είναι τα κανάλια.disney xd,novasports1,novacinema1.Το πρωί δείχνει το disneyxd και μετά το μεσημέρι κλείνει και ανοίγει το novacinema1.Για συνδρομητές forthnet και τα 3 κοστίζουν 25 ευρώ.

9,90 κοστίζει μόνο το novacinema1.

Όλα αυτά, αν δεν σου έκαναν προσωπική προσφορά.

Ξανακοίτα τι γράφουν για τις τιμές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5574

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5586

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5573

Αν κόστιζε 10ε το ένα...τότε 30 έχουν τα 3 όπως λες....και 25 το πακέτο ολόκληρο?...δηλαδή αν πάρω όλο το πακέτο είναι φτηνότερο?...μήπως κάνεις λάθος? δεν στέκει!

Δεν είμαι χαζός κατάλαβα πολύ καλά τι μου έλεγε ο υπάλληλος και μάλιστα υπολλογίζαμε μαζί και πόσο θα μου βγαίνει στο σύνολο... ΕΑΝ είσαι ΝΕΟΣ συνδρομητής κοστίζουν 10ε αυτά τα 3 μαζί κανάλια...έτσι είχε πει ο αφιλότιμος...τι να πω ρε σεις...θα πάω να ξαναρωτήσω άμα είναι!!!

Και πραγματικά...πια η διαφορά της επίγειας ψηφιακής με τη δορυφορική πλέον?.

Και γιατί να μου κάνουν εμένα προσφορά ? κάνουν τέτοια? άμα είναι την άλλη φορά να κάνω το πιο δυσανασχετιμένο ρε σεις!!! :-D  :-D  :-D

Λέει πως αν βάλεις nova μαζί με forthnet η Nova έχει -5ε ...οπότε απο 15 θα μου βγαίνει εμένα 10ε

Τελσπ...δεν το κόβω να πηγαίνω γιατί μόνο στραβά ακούω για τη forthnet...ενώ ο ΟΤΕ μέχρι στιγμής για μένα τρέχει πραγματικά άψογα...άσχετα που πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου...οπότε θα κοιτάξω να μπω σε άλλο πρόγραμμα του ΟΤΕ μάλλον για να κατέβει ο κασές...λιγάκι τουλάχιστον

Δημοσ.

Οσο γινετε πιο μακρια απο την Forthnet!! Ειχα 3 χρονια HOL 6mbps και ειχα παντα ιντερνετ χωρις την παραμικρη αποσυνδεση!! Ε ειπα να βαλω ο ΜΠΟΥΦΟΣ το πακετο της Forthnet με τη Νοβα !!! Ε δεν μου κοβοταν το χερι? Καθε μερα αποσυνδεσεις και μπλοκαρισμα του  router, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! Αλλαξαμε router και τωρα καθε 2 ωρες εχω διακοπη στο ιντερνετ για περιπου 1 με 2 λεπτα!!! Ευτυχως το μαρτυριο μου τελειωνει σε λιγο καιρο και πολυ πιθανο να ξαναγυρισω στην HOL αν δεν βρω κατι καλυτερο!! Τωρα για τον ΟΤΕ ναι μεν ειναι σταθερος και τα παντα ολα απο υπηρεσιες αλλα ειναι λιγο ακριβος!!

Δημοσ.

αντιθετως εγω εχω σπανια αποσυνδεση με forthnet και απο ταχυτητα ειμαι πληρη ικανοποιημενος με συγχρονισμο να πιανω τα 18gbps.

Δημοσ.

Πωωω ο ΟΤΕ είναι πολύ πιο ακριβός ρε συ..αν τα βάλεις κάτω για 2αρα γραμμή θα μου πέρνουν μετά τους 6 μήνες σχεδόν όσο και τώρα....μου φαίνετε θα πάω μια στη forthnet και αν αρχίσουν τα παρατράγουδα θα σπάσω τη σύμβαση (πλερώ τα 75euro) και επιστροφή στον ΟΤΕ....απο την άλλη τσάμπα έξοδα μεταφοράς και ιστορίες....

Ρε παιδιάααα help...άντε μέχρι αύριο να αποφασίσω!!!

Δημοσ.

Τον πρωτο καιρο ειχα απο τις 2συνδεσεις forthnet πολλες αποσυνδεσεις μετα απο καποια τηλεφωνα τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.Εξαρτατε που βρισκεσε...εγω ειμαι σαμο και εδω ειναι οτι καλυτερο για ιντερνετ...ταχυτητες που η οτε ουτε στον υπνο της δεν εχει δει ποτε...οσοι εχουν οτε εχουν συχνα πεοβληματα με χαμηλες ταχυτητες...

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καλος και κακός πάροχος , τα περισότερα ειναι θέμα dslam αν εισαι κοντά στο κέντρο του οτε θα παίζεις καλα γενικότερα σε οποιον provider και να εισαι, αν εισαι μακριά και οτε να εχεις χάλια θα παίζεις, υπάρχουν και περιπτώσεις βέββαια που οφέιλεται σε κακή καλωδίωση του σπιτιού , χαλια χαλκό και χιλια 2 αλλα το κλασσικό ειναι αυτο με το dslam.

Και κανεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί (ουτε ο οτε) αν θα πιάνεις τοσο δεν θα εχεις αποσυνδέσεις κτλπ , δυστηχώς στην ελλάδα στο θέμα internet ειναι και λίγο joker η φάση που θα πέσεις απο καποιο σημείο και μετα

Δημοσ.

Γιατι οπωσδηποτε οτε και forthnet? δες και hol..και wind ειναι πολυ φθηνα και αποσο ακουω αποδω μεσα η wind μια χαρα 'σταθερη' την βλεπω..

Δημοσ.

Με τον ΟΤΕ είμαι πολύ καλά...δεν έχω παράπονο δεν μπορώ να πω προς θεού. Ούτε αποσυνδέσεις έχει ούτε τίποτα...αλλά ρε σεις...πολλά χρήματα ρε γμτ...πριν 72ε και τώρα 67 με απλό τηλ & internet...

Μάλλον θα δοκιμάσω τη Forthnet και άμα χάσουμε χάσαμε..θα πληρώσω τα 75 πρόστιμο μετά και θα γυρίσω πάλι στον ΟΤΕ...

Αν πω στη forthnet για fast path θα έχω περισσότερες αποσυνδέσεις? νομίζω κάπου διάβασα πως παίζει ρόλο αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...