Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το fast path απλα σου δίνει καλύτερα pings στα παιχνίδια και στις περισότερες περιπτώσεις (οχι παντα) ισως χάσεις λίγο συγχρονισμό και επηρεάστεί το download (της τάξεως του 1mbit) αλλα δεν ειναι απόλυτο αυτο, αν δεν σου κάνει το fast path τους παίρνεις ενα τηλέφωνο και σε γυρίζουν παλι οπως εισουν πριν σε Interleaved δηλαδή.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει καλος και κακός πάροχος , τα περισότερα ειναι θέμα dslam αν εισαι κοντά στο κέντρο του οτε θα παίζεις καλα γενικότερα σε οποιον provider και να εισαι, αν εισαι μακριά και οτε να εχεις χάλια θα παίζεις, υπάρχουν και περιπτώσεις βέββαια που οφέιλεται σε κακή καλωδίωση του σπιτιού , χαλια χαλκό και χιλια 2 αλλα το κλασσικό ειναι αυτο με το dslam.

Και κανεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί (ουτε ο οτε) αν θα πιάνεις τοσο δεν θα εχεις αποσυνδέσεις κτλπ , δυστηχώς στην ελλάδα στο θέμα internet ειναι και λίγο joker η φάση που θα πέσεις απο καποιο σημείο και μετα

Πολύ σωστός. Γενικά αυτά παίζουν ρόλο. Από εκεί και πέρα μπαίνεις σε λεπτομέρειες όπως το snr. Π.χ forthnet είσαι στο 6άρια και κλειδώνεις κάτι πιο πάνω. Για μένα αυτά που πρέπει να κοιτά κανείς είναι κυρίως το οικονομικό που σε καιρούς κρίσης είναι σημαντικό. Και ο ΟΤΕ υστερεί σε τιμές.

Δημοσ.

Φαντάσου εγω ειμουν χρόνια στην forthnet χωρις κανένα πρόβλημα και λεω αφου συγχρονίζω τοσο ψηλά (22400) αμα παω οτε θα ειμαι πολύ κοντά στα 24 , παω οτε βλέπω οτι εκτος απο περισσότερα χρήματα που δίνω συγχρόνιζα στα 19 οποτε πήρα τα μπογαλάκια μου και πήγα πισω forthnet και το τηλέφωνο και απο τοτε δεν εχω κοιτάξει πίσω

RIP OTE

Δημοσ.

αν δεν βρισκεσαι σε κανενα βουνο, πιστευω δεν εχει νοημα πλεον να εισαι στον οτε και να τον ακριβοπληρωνεις.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν βρισκεσαι σε κανενα βουνο, πιστευω δεν εχει νοημα πλεον να εισαι στον οτε και να τον ακριβοπληρωνεις.

Είμαι σε βουνό ρε γμτ αυτό είναι το πρόβλημα αχαχα.. Χορτιάτη μένω Θεσσαλονίκη. Αν και ένας γείτονας απο πίσω μου έβαλε Forthnet δεν έχει κανένα πρόβλημα...αλλά απο θέμα downloading γιατί games δεν παίζει οπότε και αποσύνδεση να κάνει 5-6-7 φορές τη μέρα δεν νομίζω πως το καταλαβαίνει...υπάρχει τρόπος να κοιτάξω πουθενά πότε έκανε το τελευταίο συγχρονισμό?.

Δημοσ.

καλα και αποσυνδεσεις μπορει να μην φταιει ο παροχος αλλα το router, η καλωδιωση και πολλα αλλα.

εγω σου λεω να κοιταξεις και το 3play που εβγαλε η forthnet (αφου ο γειτονας παιζει καλα με forthnet τοτε εχεις καλες πιθανοτητες ) μηπως σε βολευει κανενα πακετο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και έχω την ίδια απορία εχω να κάτσω η να πάω στην forthnet; Θέλω και εγω να το κάνω για το πακέτο με την nova.το θέμα ειναι ότι πριν 2 χρόνια περίπου είχα forthnet και αλλαξα σε ΟΤΕ επειδή είχα τεράστιο πρόβλημα με τις αποσυνδεσεις αλλά μόλις ενεργοποιήθηκε το προγράμμα με τον ΟΤΕ και με το καινούριο router για vdsl δεν έχω καθόλου αποσυνδεσεις,τωρα έφταιγε η γραμμή η το router και τα καλώδια δεν το ξέρω

Δημοσ.

Η forthnet μέχρι 10/6 έχει την πιο οικονομική προσφορά και σου δίνει ουσιαστικά και tv δωρεάν με 29,90 http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CNLp-oK7z7cCFQ1f3godlwYAAg

Οσο για τον ΟΤΕ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αποσυνδέσεις όταν η μισή κρήτη είχε μείνει χωρίς δίκτυο για κάμποσες μέρεσ πριν λίγο καιρό 

Δημοσ.

Η forthnet μέχρι 10/6 έχει την πιο οικονομική προσφορά και σου δίνει ουσιαστικά και tv δωρεάν με 29,90 http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CNLp-oK7z7cCFQ1f3godlwYAAg

Οσο για τον ΟΤΕ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αποσυνδέσεις όταν η μισή κρήτη είχε μείνει χωρίς δίκτυο για κάμποσες μέρεσ πριν λίγο καιρό 

πήρα παράταση μέχρι τέλος του μήνα, πολύ οικονομική, μισή τιμή από οτε για τις ίδιες υπηρεσίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...