Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Περιοχή Χορτιάτης Θεσσαλονίκη Έχω ΟΤΕ μια 2αρα γραμμή χωρίς τίποτα extra ούτε τηλ δωρεάν κτλ... και πληρώνω 67έως72ε το 2μηνο. Το internet είναι άψογο αν και 2αρα χωρίς αποσυνδέσεις ποτέ...αν και το ping δεν είναι και τέλειο γιατί τελευταία απο 70-80 άρχισα να βλέπω 100αρια. Σκέφτομαι να το αλλάξω σε Forthnet αξίζει? με απεριόριστο κτλ...είμαι μέσα στο εύρος του ιδιόκτητου δικτύου τους απο ότι ρώτησα υπάλληλο. Υπάρχει η ίδια ευστάθεια με τον ΟΤΕ ή θα το μετανιώσω?. Γιατί ακούγονται πολλά...με ενδιαφέρει να μην αποσυνδέετε κάθε λίγο και λιγάκι μιας και παίζουμε και κανένα game online και να έχει χαμηλά Ping...το κατέβασμα δεν με πολυνοιάζει γιατί το αφήνω το βράδυ...οπότε και με τη 2αρα κατεβάζω ότι χρειάζομαι...αργά αλλά σταθερά αχαχα Αλλιώς να αλλάξω πρόγραμμα στον ΟΤΕ να δεσμευτώ 12 μήνες ακόμα αλλά με λιγότερα χρήματα. Γιατί στις 13 του μήνα λίγη η δέσμευσή μου και έλεγα να μπω στη forthnet. Να το κάνω ή όχι?
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Πληρώνεις παρα πολλά για 2αρα...... την στιγμή που αν πας παλι στον οτε με καποιο φθηνό πακέτο για 24αρα θα πληρώνεις γύρω στα 60 max. Εγώ θα σου έλεγα να πας σε Forthnet 24αρα , ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος και σίγουρα θα δίνεις πιο λιγα απο οτε , απο θέμα αποσυνδέσεων , ευστάθειας της γραμμής ,ping (για το internet πάντα) κτλπ δεν εξαρτάται απο την forthnet αλλα ποσο μακριά εισαι απο το dslam / κέντρο του οτε αν ειναι γενικά καλες οι καλωδιώσεις στο σπίτι σου κτλπ αλλα κυρίως υσχίει αυτο με το dslam. Δες τα πακέτα που εχει ο οτε και η forthnet για 24αρα και σύγκρινε τις τιμές πιο πακέτο σε βολεύει και γενικά που ειναι καλύτερα για το budget σου
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Forthnet με συμφέρει...ρώτησα ήδη...θα μου βγαίνει απεριόρηστο net μαζί και Nova 58ε 2μηνο. Ο Οτε δεν με συμφέρει γενικά απο θέμα χρημάτων...αλλά αν είναι να σπάσουν τα νεύρα μου καλύτερα να πληρώνω τον Οτε...για αυτό ρωτάω. Αμα είναι αυτό σκεφτόμουν να πω τον ΟΤΕ ανανέωση με λιγότερα λεφτά. Αλλιώς να αλλάξω...επειδή στις 13 λίγει η δέσμευση που έχω.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 αν ο χαλκος σου ειναι καλος τον ιδιο χαλκο θα παρεις και μετα.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Οπως το είπε ο φίλος.. Αν έχεις καλή γραμμη πήγαινε σε όποιον εναλλακτικό θέλεις.. Αν οχι κάθεσαι σε ΟΤΕ μέχρι να ξυπνήσουν οι εναλλακτικοί και να επενδύσουν σε δικό τους δίκτυο.
weber122 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 με forthnet σου βγαίνει πολύ φθηνά οπότε αξίζει η μετάβαση από οτε
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι παίζει με το θέμα αποσυνδέσεων? Δεν θέλω να ανοιγοκλείνει και τέτοια σχετικά περίεργα...είναι το ίδιο σταθερό με του ΟΤΕ?
Himili Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 κατα την ταπεινη και προσωπικη μου αποψη πιο σταθερο απο τον οτε δεν νομιζω να εχει.. επισης ο οτε εχει 24αρα με απεριοριστες κλησης προς σταθερα σε ολη την ελλαδα και κινητα 60 λεπτα + οτε tv αμα βαλεις που ειναι σαν το νοβα και οσο παει ανεβενει και πιο πολυ στα 60ευρο.. το μηνa ολα αυτα ε.. 40 το τηλ με το ιντερνετ και 20 το οτε tv οποτε η διαφορα σου ειναι 2-3ευρο με την forthnet και ολος ο εξοπλισμος τζαμπα ε..
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 http://www.adslgr.com/forum/threads/708307-Forthnet-μια-απαράδεκτη-εταιρεία-χωρίς-ίχνος-υπερβολής-διαβάστε-και-θα-καταλάβετε-τι-εννοώ?p=5004842#post5004842 Διάβασε προσεκτικά τι τραβαω με την forthnet και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Καλό ειναι να διαβάσουν όλοι το post 89 και θα μείνουν άφωνοι με την απάντηση που έλαβα απο το τεχνικό τμήμα της forthnet για σοβαρό προβλημα στην γραμμή μου
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Τι παίζει με το θέμα αποσυνδέσεων? Δεν θέλω να ανοιγοκλείνει και τέτοια σχετικά περίεργα...είναι το ίδιο σταθερό με του ΟΤΕ? κατα την ταπεινη και προσωπικη μου αποψη πιο σταθερο απο τον οτε δεν νομιζω να εχει.. επισης ο οτε εχει 24αρα με απεριοριστες κλησης προς σταθερα σε ολη την ελλαδα και κινητα 60 λεπτα + οτε tv αμα βαλεις που ειναι σαν το νοβα και οσο παει ανεβενει και πιο πολυ στα 60ευρο.. το μηνa ολα αυτα ε.. 40 το τηλ με το ιντερνετ και 20 το οτε tv οποτε η διαφορα σου ειναι 2-3ευρο με την forthnet και ολος ο εξοπλισμος τζαμπα ε.. ειμαιμε forthnet αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του ρουτερ μου το dsl Uptime: 38 days, 6:42:49 οποτε δεν θεωρω τον οτε οτι πιο σταθερο.και παιζω με 6 margin ουτε καν 9 που εχει ο οτε. ρουτερ στην παρουσα γραμμη 585 v8 με generic firmware.
SPANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αυτο το πιο σταθερό απο τον οτε δεν υπάρχει το καταλαβαίνω εν μέρη και εγω πριν βάλω κατι αλλο εκτος του οτε (για το τηλέφωνο μιλάω) ειχα τις αμφιβολίες μου αλλα δεν εχω δει καμία διαφορά ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Οσο για το internet απο forthnet ειχα και οταν ηταν το τηλέφωνο στο οτε και αργότερα που τα πήγα και τα 2 στην forthnet και ειμαι επίσης ικανοποιημένος
argirisparxas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληρώνεις λιγότερα και θα μπορείς να έχεις εώς 24 ταχύτητα και δωρεάν προς κινητά. Για ping καλά είναι να βάλεις fastpath.
Waldo_Vrs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μιλάμε για διαφορά στα χρήματα....58ε με NOVA το 2μηνο...όχι το μήνα!!!. Η προσφορά είναι πολύ καλή...τηλ δεν μιλάω καθόλου είχα 3 κλήσεις όλο το 2 μηνο...μόνο το Internet με νοιάζει και η Nova εν μέρη. Οπότε να πάω να κάνω την αλλαγή και ο θεός να βάλει το χέρι του...αυτό με το FastPath το πληρώνω extra? ξέρω πως είναι για το ping και το θέλω γιατί παίζω games αλλά σε τι διαφέρει απο το interleaved? δηλαδή εννοώ γιατί δεν βάζουν όλοι αφού πάει καλύτερα?...με ρίχνει πουθενά αλλού?. Δεν με νοιάζει να κατεβάζω...μιας και το κάνω αρραιά και το αφήνω το βράδυ ανοιχτό...οπότε το πρωί κούτσα κούτσα ότι είναι το έχει κατεβάσει. Και επίσης αυτό με τη 12μηνη σύμβαση με τα ίδια λεφτά στη Forthnet μου άρεσε πιο πολύ....αλλά με βασανίζει αυτό με το Net...είναι το μόνο που με νοιάζει και θέλω να πηγαίνει "σκούπα" απροβλημάτιστα. Ένας γείτονάς μου έχει 24νομίζω και κατεβάζει με 8 σχεδόν πάντα (forthnet)...που για μένα είναι υπερ αρκετό αλλά δεν ξέρω αν έχει διακοπές ή θέμα με το ping γιατί δεν παίζει παιχνίδια.
Himili Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μιλάμε για διαφορά στα χρήματα....58ε με NOVA το 2μηνο...όχι το μήνα!!!. απλα θα γελασω.. το μηνα μονο το ιντερνετ ειναι 37ε το λεει και στο site τους αποσο ειδα και το σταρτ πακ 20ε παει αντε στα 58 που λες.. ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ δεν τα καταλαβες καλα μαλλον φιλε μου.. και οσο για τον οτε.. το λεω απο αποψεις οχι μονο δικες μου γιατι παρα πολυ γνωστοι/φιλοι εχουν 4νετ και αλλα και εχουν πολλα παραπανω προβληματα απο μενα.. ειχαν εστω, ειδικα παλιοτερα τους 'επεφτε' και η γραμμη συχνα διαφορες βλαβες, στα online games παντα ειχαν παραπανω ping/latency ειδικα παλιοτερα και πολλα προβληματα που εγω και αλλοι με οτε ΠΟΤΕ δεν ειχαμε + το οτι παρα πολλοι που ειχαν οτε παντα σχεδον ποιανανε παραπανω mbps αποτι αλλοι.. και ποτε δεν εχει 'πεσει' η γραμμη η δικια μουεδω και 6 χρονια, παντα αψογοι η οτε σε ολα ΓΙΑ ΜΕΝΑ και η εξυπηρετηση πελατων 24/7 σε οτι και να τους εχω ζητησει ηταν αψογοι.. προτιμω να πληρωνω 10ε παραπανω και ναχω μια ΑΨΟΓΗ λειτουργεια τηλεφωνου-ιντερνετ και αμεση υποστηριξη παρα να εχω αλλους που θα μου λενε δικαιολογιες του τυπου ο οτε φταιει που δεν εχετε ιντερνετ προβλημα του οτε ειναι που δεν λειτουργει το τηλεφωνο σας και 589734 δικαιολογιες που λενε οολοι οι αλλοι. και ξαναλεω για μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα