Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!εχω εναν εξωτερικο σκληρο ο οποιος πρεπει να εχει χτυπησει και δεν λειτουργει με την καμια..τον πηγα και σε μαγαζι και μου ειπαν οτι πρεπει να τον στειλω σε εταιρια(για data recovery) που ασχολειται με τετοια θεματα και οτι θα μου παει πολυ...σημερα μου ειπαν να τους παρω τηλ να με ενημερωσουν σχετικα με την τιμη και μου ειπαν οτι θα μου παει 1000κατι ευρω οπου οπως καταλαβαινεται ειναι παρα πολλα..ξερετε μηπως καποια λυση που θα μου ειναι πολυ πιο οικονομικη??ευχαριστω!!

Δημοσ.

Αν ανοίγει η θήκη,βάλε τον στον Η/Υ σαν εσωτερικό αν δεν εμφανίζεται καν στο bios τότε όπως είπαν,αν εμφανίζεται υπάρχουν διάφορα προγράμματα που ψάχνουν για χαμένα δεδομένα,χωρίς βέβαια εγγύηση ότι θα βρουν αυτά που θέλεις και παράλληλα καταπονούν και τον δίσκο που ίσως να κάνει την ανάκτηση αδύνατη ακόμα και για την εταιρία.

Δημοσ.

Κανε αυτο που ειπε ο TheELF, αν στον εμφανίσει και στον βρει τελικά προσπάθησε να κανεις ανάκτηση με το Easy Recovery (εχω σωσει αρκετά πράγματα με αυτο) , τώρα παλι μπορεί να εχει πάθει κατι η πλακέτα του δίσκου και για αυτον να μην τον βρίσκει καν, μπορείς ισως να ψάξεις για την ίδια πλακέτα στο ebay αλλα ειναι αν βρεις την ίδια και αν κανει κτλπ

Δημοσ.

καταλαβα ειναι μεγαλη ιστορια..με το easeus data recovery δοκιμασα και τιποτα..το μαγαζι που τον πηγα εκανε αυτο το που μου ειπατε..εβγαλαν την θηκη του και τον συνδεσαν αλλα τιποτα...

Δημοσ.

αυτος ειναι http://www.pcworld.com/product/533839/freeagent-goflex-staa500101-500-gb-external-hard-drive-silver.html!!!επισης να σας πω την αληθεια οταν τον βαζω οπουδηποτε δεν αναγνωριζεται αλλα ουτε ακουγεται καποιος θορυβος..ολα αυτα συνεβησαν επειδη μια μερα δεν του εκανα ασφαλης καταργηση..το pc τον βρισκει σαν συσκευη αλλα δεν εμφανιζει οτι εχει κατι μεσα και διαρκως φορτωνει...

Δημοσ.

αστον να φορτωσει. Ειχα παλιοτερα ενα WD 250GB εξωτερικο και μου εκανε περιπου το ιδιο. Καποια στιγμη τον ξεχασα πανω στο pc για ενα βραδυ και το πρωι που τον θυμηθηκα ηταν οκ. Πηρα τα δεδομενα μου και μετα του εκανα ενα καλο format και εστρωσε.

Δημοσ.

Απο μια ασφαλή κατάργηση δεν γίνεται να το έπαθε αυτό... μπορεί να ήταν γραπτό να χαλάσει ο σκληρός εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

εγω παλι διαβαζω οτι απο μια ασφαλη καταργηση μπορει να παθει raw και να μπερδευτουν τα partition..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...