euronmyous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλημέρα Εδώ και 4-5 μήνες μαζεύω για ένα tablet και το ποσό δεν ξεπερνάει τα 220 (ούτε και θα 'θελα βέβαια) Αυτό που έχω βάλει στο μάτι είναι το Onda v972 (οτιδήποτε με rockchip δεν το εμπιστεύομαι). Δεν ξέρω αν έχει παραγγείλει κάποιος από το κάτωθι site http://w2comp.com/catalog.asp?catid=74620 αλλά μου φένεται αρκεετά πιο αξιόπιστο από άλλα που έχω δεί. Οποδήποτε σχόλιο / άποψη δεκτή Ευχαριστώ
evmenis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αξιοπιστο φαινεται αλλα φαρμακειο με περιορισμενη ποικιλια και διαθεσιμοτητα.
papaniki Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν μπορώ να σου πώ τη γνώμη μου για το tablet γιατί δεν το έχω δουλέψει αλλά στο μαγαζί αυτό άμα το παραγγείλεις με singapore post(+7 USD) θα σου έρθει σπίτι σε 10 μέρες. ipadalternative.com
atropa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατί τι έχουν αυτά με rockchip? Εγώ δεν έχω παρα καλα λόγια να πω.
euronmyous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν μπορώ να σου πώ τη γνώμη μου για το tablet γιατί δεν το έχω δουλέψει αλλά στο μαγαζί αυτό άμα το παραγγείλεις με singapore post(+7 USD) θα σου έρθει σπίτι σε 10 μέρες. ipadalternative.com Πολυ προχειροφτιαγμενο το site Ουτε τα χαρακτηρηστικα δεν εχει απο τα tablets ... δεν ξερω δεν με εμπνεει και τοσο 2-3 πραγματα που ειχε με rockchip δεν ηταν ουτε ποιοτηκα και η εταιρια σε κρατουσε πελατη με κατ ιαθλια firmware που διορθωναν το ενα προβλημα και χαλαγαν κατι αλλο ... και αυτο συνεβαινε και σε handleheld κονσολες και σε media players (το tvix μου αθανατο παιζει τα παντα ακομα και τωρα ...βλεπεις sigma chip πανω του) Γιατί τι έχουν αυτά με rockchip? Εγώ δεν έχω παρα καλα λόγια να πω. Πολυ προχειροφτιαγμενο το site Ουτε τα χαρακτηρηστικα δεν εχει απο τα tablets ... δεν ξερω δεν με εμπνεει και τοσο Επισης το χει στα ιδια λεφτα κα ιη ποικιλια που εχει θα χε σημασια αν εψαχνα πιο να παρω ενω τωρα ξερω 2-3 πραγματα που ειχε με rockchip δεν ηταν ουτε ποιοτηκα και η εταιρια σε κρατουσε πελατη με κατ ιαθλια firmware που διορθωναν το ενα προβλημα και χαλαγαν κατι αλλο ... και αυτο συνεβαινε και σε handleheld κονσολες και σε media players (το tvix μου αθανατο παιζει τα παντα ακομα και τωρα ...βλεπεις sigma chip πανω του)
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To ipadalternative, χωρίς να έχω ψωνίσει, θεωρείται από τα γνωστά και αξιόπιστα. Έχουν μάλιστα και επίσημο άτομο εξουσιοδοτημένο να απαντάει απευθείας σε σχετικά ερωτήματα στο ελληνικό myphone.gr. Επίσης, έχουν ελληνικά στο site τους, και αυτό μάλλον σημαίνει αρκετές πωλήσεις στην Ελλάδα. Γενικά για tablets μπορείς να διαβάσεις εδώ. To Ainol Hero I νομίζω δεν έχει rockchip (με επιφύλαξη) και είναι πολύ φθηνότερο από το budget σου. Ρίξε του μια ματια.
atropa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) εγω με rockchip είμαι μακράν πολύ χαρούμενος.. μόνο τα παιχνίδια της gameloft δε παίζουν. κατά τα άλλα το cube u9gt3 μου είναι άψογο. μπαταρία 7-8 ώρες με χρήση και κοντά στης 16 ώρες με ελαφριά χρήση και standby. πολύ καλή εμβέλεια το wifi καλλίτερη απο το lg optimus 7 και ισάξιο με το asus λαπτοπ μου. το root ήταν παιχνιδάκι όπως και η αλλαγή rom και γενικά για διπύρηνο ειναι σφεντόνα στης διεργασίες του. και το ταμπλετ ειναι άριστο ποιοτικά. τα ainol τώρα πχ έρχονται με άλλο cpu ATM7029 που τρώει σκόνη απο τον rk3188 quad core rockchip και πολύ κακή κάρτα γραφικών που πάλι τρώει σκόνη απο την mali 400 quad core. δε βλέπω δηλαδή κατι συμφέρων. και απο υποστήριξη cube pipo window όλα έχουν πολύ υποστήριξη απο xda κλπ. εβαλα την τελευταία custom rom για το cube μου και μου διόρθωσε ενα μικρο θέμα που είχα μια στο τόσο να μου χάνει το wifi και ηταν και καθαρή απο της κινέζικες εφαρμογές. τα ιδια και φιλος με το cube u30gt. και η κοπελα του με ενα pipo και μιας και ειχα την εμπειρια μου με τα cube και το συγκεκριμενο ειναι για τον γιο μου.. εγω παω για αυτο.. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2013 από atropa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα