Προς το περιεχόμενο

Μείωση πωλήσεων και κερδών για την HTC το Φεβρουάριο


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δύσκολες εποχές για την HTC η οποία ανακοίνωσε σημαντική μείωση πωλήσεων για τον περασμένο μήνα και σημαντική μείωση κερδών.Αναλυτικά οι πωλήσεις της εταιρείας για τον Φεβρουάριο του 2013 παρουσίασαν μείωση 44% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα ενώ τα κέρδη "περιορίστηκαν" στα $384 εκατ. δολάρια έναντι $685 εκατ. δολαρίων το Φεβρουάριο του 2012.Αντίστοιχη μείωση παρουσίασε το τελευταίο τρίμηνο του 2012, το συνολικό μερίδιο πωλήσεων το οποίο κυμάνθηκε στο 1.8% από 2.4% ένα χρόνο πριν.

 

Με παλαιότερες του δηλώσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HTC, ο Peter Chou, ανέφερε ότι η αιτία της αρνητικής εικόνας που παρουσίασε η εταιρεία το 2012 οφείλεται στην λανθασμένη πολιτική marketing που ακολουθήθηκε, μια κατηγορία στην οποία οι αντίπαλοι τους είναι "ιδιαιτέρως δυναμικοί".

 

Το 2013 η HTC ξεκινά δυναμικά παρουσιάζοντας μόνο ένα μοντέλο σε σχέση με πέρσι, το HTC One το οποίο μας εντυπωσίασε στην πρώτη μας επαφή στη φετινή Mobile World Congress.

 

Link.png Site: http://techcrunch.com/2013/03/06/htc-sees-lowest-sales-since-jan-2010-worst-revenue-decline-in-4-months-as-february-sales-fell-44/[/url]']techcrunch.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εϊμαι κάτοχος κινητού htc και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Όταν όμως πλέον θέλω να κοιτάξω για κινητό πάω να κοιτάξω αναγκαστικά χωρίς να μου αρέσουν εμφανισιακά σε samsung. Όχι γιατί ίσως έιναι πιο ποιοτικά κλπ απλά επειδή η samy υποστηρίζει για αρκετό χρόνο μετά τα κινητά της . Σε πολλές άλλες εταιρείες παίρνεις κινητό με 2.3 έκδοση , μπορεί βάση hardware να πάρει και 4.2 άνετα και εσύ είσαι ακόμη με 2.3 .Ε έλεος ρε παιδιά. Πάνε οι εποχές που αλλάζαμε κινητό κάθε ένα χρόνο. Τώρα όταν κάποιος σκάσει 200-300-400 ευρώ θέλει τα πάντα. Και έτσι πρέπει να είναι,θες να πουλάς ; θα υποστηρίζεις και το προιόν σου όπως το κάνει και η samy. Δεν έχω samsung γιατί δε μου αρέσουν και ούτε την υποστηρίζω αλλά είναι η αλήθεια από όσα διαβάζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρίμα, πολύ κρίμα. Γιατί από ποιότητα τουλάχιστον είναι ανώτερα και από Samsung και από LG. Είμαι κάτοχος HTC 2 χρόνια, έχοντας αγοράσει ένα low-end τηλέφωνο της εταιρείας και πραγματικά δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό ψεγάδι, ούτε σαν στιβαρότητα κατασκευής, ούτε σαν hardware που σηκώνει ο,τι του βάλω χωρίς λαγκαρίσματα κτλ. Αλλά το μάρκετινγκ είναι μάρκετινγκ. Μήπως άλλωστε το iphone είναι το καλύτερο/γρηγορότερο/ανθεκτικότερο/ελαφρύτερο/μεγαλύτερο/ποιοτικότερο smartphone που υπάρχει; Έχει όμως τόσο μάρκετινγκ από πίσω που πουλάει και μόνο λόγω ονόματος πλέον...

Μακάρι να ανακάμψει η HTC για να έχουμε πολυφωνία στην αγορά και όχι μονοπώλιο Samsung - Apple.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τις παλαβες τιμες που εχει φυσικο ηταν. Συν το σουπερ service που εχουν που ψαχνουν τον καθε τροπο για να στο βγαλουν εκτος εγγυησης.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Συν το σουπερ service που εχουν που ψαχνουν τον καθε τροπο για να στο βγαλουν εκτος εγγυησης.

έχουμε κάποια στοιχεία ότι συμβαίνουν τα ίδια στο εξωτερικό ή μου φαίνεται ότι είναι φαινόμενο που συμβαίνει Ελλάδα κυρίως?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η HTC έχει βγάλει αξιόλογα κινητά (βλ Dna , one , butterfly) , το πρόβλημα είναι η διαθεσή τους . Αν τα έβγαζε σε μεγάλες ποσότητες και σε ανταγωνιστικές τιμές θα είχε κέρδη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο η διάθεση, είναι το πρόβλημα στη σωστή υποστήριξη των συσκευών και το κυριότερο πως το πλάνο που έχει μπάζει... Θα έπρεπε (όπως και οι περισσότερες εταιρίες) να ακολουθήσουν την τακτική των Samsung/Apple

στην κυκλοφορία high-end και midrange συσκευών.

 

Όταν βγάζει τη μια ναυαρχίδα μετά την άλλη, αποκλείεται να υπάρχει σωστή υποστήριξη και σωστή διαφημιστική καμπάνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα τιμής.

Είναι θέμα υποστήριξης και σεβασμού στον καταναλωτή που η συγκεκριμένη εταιρία ΔΕΝ έχει.Εγώ έχω το S3 και έχω σκάσει 600€ σχεδόν..το ONE μου αρέσει αρκετά αλλά σκέφτομαι εάν το αγοράσω ποιος μου υπόσχεται ότι δεν θα βγάλει το ONEX+ πχ μετά από κάνα 2μηνο για να χτυπήσει το S4 η το i5s..?

Αυτό έχει η Samsung που κερδίζει όλο ένα περισσότερο την αγορά.

Το έχω ξανά πει σε άλλο forum και θα το ξανά πω..περιμέντε ένα χρόνο να δούμε εάν η Sony(με το Z) και η HTC(με το ONE) παραμείνουν με τις ναυαρχίδες αυτές και τις υποστηρίξουν όπως πρέπει..διαφορετικά..θα πέσουν ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...