Προς το περιεχόμενο

ZTE V970 Grand X 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD Notification LED US$ 139.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει και το 970m πού έχει 512 ραμ. Φυσικά το αποφεύγεις ....

Απο Merimobiles είναι η συνηθέστερη επιλογή και ειδικά το ΣΚ βγάζει κουπόνι και βγαίνει σε καλύτερη τιμή ...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

• Παιδια επειδη δεν γνωριζω πως μπορει κανεις να παρει κινητο απο αυτα τα ξενα sites που λετεμπορει καποιος με λιγα λογια να μου πει πως παραγ/νεις ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από merimobiles.Το κινητό είναι διαμαντάκι για τα χρήματά του,περάστηκαν Ελληνικά και το δούλεψα λίγο και έχω να πω ότι σε σχέση με το LG Optimus 2x που έχω είναι πολύ πιο γρήγορο!

Δημοσ.

To δούλεψα και εγώ το συγκεκριμένο καθώς το παρήγγειλα για φίλο και το έστησα πρίν του το δώσω.

Θα συμφωνήσω με το φίλο ότι το κινητάκι πετάει και η οθόνη του είναι πολύ καλή.

Το ίδιο και η ποιότητα κατασκευής του. Στιβαρό και όμορφο.

Ακόμα και η κάμερα που ήξερα εξ αρχής ότι είναι μετριότατη, πάραυτα δεν είναι και τόσο κακή τελικά.

Αξιοπρεπής θα έλεγα, τουλάχιστον σε συνθήκες με επαρκή φωτισμό καθώς το led είναι σχετικά αδύναμο (αναμενόμενο απαξ δεν είναι xenon).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aπο Merimobiles το οποίο είναι αξιόπιστο site μου ήρθε σε ~3 βδομάδες με απλό china post. Αν επιλέξεις singapore post και δώσεις λίγα $ παραπάνω θα το παραλάβεις λίγο νωρίτερα. Βέβαια συνήθως οι περίπου 2 βδομάδες είναι στάνταρ (10-15 μέρες με sg post).

Μοναδική περίπτωση ταχύτητας στην παράδοση, στις αρκετές φορές που παρήγγειλα απο online κινεζομάγαζα κατά καιρούς, ήταν οι 9 μέρες σύνολο μέχρι να παραλάβω απο την ημέρα που έγινε dispatched, ένα tablet που αγόρασα απο buyincoins και το οποίο εστάλη free με hong kong airmail. 

• Like 1
Δημοσ.

Aπο Merimobiles το οποίο είναι αξιόπιστο site μου ήρθε σε ~3 βδομάδες με απλό china post. Αν επιλέξεις singapore post και δώσεις λίγα $ παραπάνω θα το παραλάβεις λίγο νωρίτερα. Βέβαια συνήθως οι περίπου 2 βδομάδες είναι στάνταρ (10-15 μέρες με sg post).

Μοναδική περίπτωση ταχύτητας στην παράδοση, στις αρκετές φορές που παρήγγειλα απο online κινεζομάγαζα κατά καιρούς, ήταν οι 9 μέρες σύνολο μέχρι να παραλάβω απο την ημέρα που έγινε dispatched, ένα tablet που αγόρασα απο buyincoins και το οποίο εστάλη free με hong kong airmail. 

παιδια το κινητο απο merimobiles κανει 100 ευρω  ?http://www.merimobiles.com/ZTE_V970_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1_0GHz_Dual_p/meri5714.htm

αυτη ειναι η πιο φτηνη τιμη του?

επισης με απλο china post που λεει παραπανω ο φιλος εχει μεταφορικα?

και κατι τελευταιο εχει ελληνικη γλωσσα?

γιατι πιο πανω ενας φιλος αναφερει οτι περασε ελληνικα με καποιον τροπο!!!!

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από merimobiles.Το κινητό είναι διαμαντάκι για τα χρήματά του,περάστηκαν Ελληνικά και το δούλεψα λίγο και έχω να πω ότι σε σχέση με το LG Optimus 2x που έχω είναι πολύ πιο γρήγορο!

εχμ ναι πιο γρηγορο φαινεται σε στοκ,απλα να ξερεις οτι η Gpu του 2χ σου,σπερνει την sgx531 του ζτε..

αλλα φυσικα η συνολικη διαθεση που αποπνεει το ζτε ειναι ανωτερηη,τα χα κ τα 2,χε :-)

οποτε προτεινω το 2χ να τοχεις για παιχνιδια κ ταινιες υψηλης αναλυσης

Δημοσ.

εχμ ναι πιο γρηγορο φαινεται σε στοκ,απλα να ξερεις οτι η Gpu του 2χ σου,σπερνει την sgx531 του ζτε..

αλλα φυσικα η συνολικη διαθεση που αποπνεει το ζτε ειναι ανωτερηη,τα χα κ τα 2,χε :-)

οποτε προτεινω το 2χ να τοχεις για παιχνιδια κ ταινιες υψηλης αναλυσης

Το v970 το πήρα για την γυναίκα δωράκι!! Το 2x θα φύγει μιας και για μένα περιμένω το v987. B)

Όσο για παιχνίδια στο κινητό,δεν παίζω καθόλου!

Δημοσ.

παιδια το κινητο απο merimobiles κανει 100 ευρω  ?http://www.merimobiles.com/ZTE_V970_3G_WCDMA_Android4_0_Dual_Core_1_0GHz_Dual_p/meri5714.htm

αυτη ειναι η πιο φτηνη τιμη του?

επισης με απλο china post που λεει παραπανω ο φιλος εχει μεταφορικα?

και κατι τελευταιο εχει ελληνικη γλωσσα?

γιατι πιο πανω ενας φιλος αναφερει οτι περασε ελληνικα με καποιον τροπο!!!!

Mε απλό china post έχει δωρεάν μεταφορικά. Βασικά όλα τα κινεζομάγαζα προσφέρουν free μεταφορικά με απλό china post.

Αν δεν βιάζεσαι και δεν επιθυμείς δυνατότητα tracking no. του δέματος παραγγέλνεις με free μεταφορικά. Διαφορετικά όπως είπα singapore post με λίγα $ παραπάνω για να έρθει γρηγορότερα και να μπορείς και να ελέγχεις τα στάδια της αποστολής μέχρι να παραλάβεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...