Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ομολογώ ότι μου δώσατε πολλές και ωραίες πληροφορίες που όμως μπορώ να πω ότι με ψιλό μπερδέψανε! Οπότε για να συνοψίσουμε λίγο και να μπορώ να αρχίζω και εγώ να έχω κάποια μοντέλα για να συγκρίνω θα τροποποιήσω ή ίσως και συγκεκριμενοποιήσω λίγο ακόμα τα κριτήριά μου (ελπίζω να μην σας μπερδέψω με αυτό). Οπότε έχουμε και λέμε. Ψάχνω λοιπόν ένα τροφοδοτικό πού:

α) να μου βγάζει τα Watt που απαιτεί το σύστημά μου και με τις 2 660 (όχι δεν πρόκειται να πάω σε μεγαλύτερο μοντέλο. οι CUDA Cores που έχουν αυτές οι δύο με καλύπτουν για την δουλειά που τους θέλω)

β) να αντέξει σε βάθος χρόνου και γιατί όχι 5αετίας...!!

και γ) να μην ξεπερνά σε τιμή τα 125 του XFX (με τα βίας τα 140 του Corsair AX από Amazon)

και πάλι ευχαριστώ!!

Α! και μια διευκρίνηση, μερικές φορές όταν υπάρχει φόρτος εργασίας το μηχάνιμα μπορεί να δουλεύει και για αρκετό χρόνο σε 24/7 ρυθμούς.... αν παίζει αυτό ρόλο!! :-)

Δημοσ.

7 χρόνια εγγύηση από Ελλάδα και 80Plus Gold > https://www.skroutz.gr/s/2292812/Corsair-HX-Series-HX750-80Plus-Gold.html

Αν και το enermax έχει αφήσει το ίχνος του στο μυαλό μου με τα τελικά δεδομένα σου νομίζω απλά οτι δεν υπάρχει άλλο από το Corsair.

• Like 1
Δημοσ.

α) να μου βγάζει τα Watt που απαιτεί το σύστημά μου και με τις 2 660 (όχι δεν πρόκειται να πάω σε μεγαλύτερο μοντέλο. οι CUDA Cores που έχουν αυτές οι δύο με καλύπτουν για την δουλειά που τους θέλω)

Όλα τα τροφοδοτικά που ακούστηκαν βγάζουν την πραγματικά Watt που δηλώνουν

β) να αντέξει σε βάθος χρόνου και γιατί όχι 5αετίας...!!

Όλα τα παραπάνω τροφοδοτικά ια αν΄τεξουν υπό φυσιολογικές συνθήκες παραπάνω από 5 χρόνια

και γ) να μην ξεπερνά σε τιμή τα 125 του XFX (με τα βίας τα 140 του Corsair AX από Amazon)

Το ΑΧ κάνει 160 και όχι 140. Σού είπα κάνει τόσα € όσο και το ΤΧ-Μ που έβαλες από YOU

Α! και μια διευκρίνηση, μερικές φορές όταν υπάρχει φόρτος εργασίας το μηχάνιμα μπορεί να δουλεύει και για αρκετό χρόνο σε 24/7 ρυθμούς.... αν παίζει αυτό ρόλο!! :-)

Γιαυτό θα πάρεις ένα καλό PSU.

To παραπάνω PSU (HX-750) πληροί τις προϋποθέσεις σου. Ειδικά αν το πάρεις στα 127 από ΟΚ computer είναι πολύ καλό. Θα είσαι και "τυπικά" καλυμμένος με 7 χρόνια εγγύηση, αφού η Corsair είναι η μόνη που δίνει 7 χρόνια στις σειρές της ΗΧ/ΑΧ.

Δημοσ.

Περίεργη εταιρία στα τροφοδοτικά της (εν αντιθέσει με τα κουτιά της που είναι κορυφαία). Μπορεί στην ίδια σειρά να έχει κάποια αρκετά καλά μοντέλα, και συγχρόνως κάποια πολύ μέτρια. Η καλή της σειρά (Strider Gold) φτιάχνεται από την Enhance Electronics, η οποία είναι πολύ καλή αλλά αρκετά ακριβή...

Δημοσ.

Και εγω την θεωρω λιγο εκκεντρικη αλλα τα καλα της, γνωμη μου παντα, ειναι πολυ ποιοτικα με τιμη που οντως ξεφευγει λιγο, οχι πολυ ομως. Δεν εχω δει κακο παντως απο την εν λογω. Απλα δε ειναι τοσο διαφημισμενη θα ελεγα εγω μιας και κανεις τη δουλεια σου και με αλλα καλα.

Δημοσ.

Δυστυχώς μάλλον πως δεν πρόλαβα την προσφορά για το HX μιας και η χαμηλότερη του τιμή που το βρίσκω τώρα είναι γύρο στα 140!! :unsure: Σίγουρα βέβαια είναι κορυφή αυτό το τροφοδοτικό. Θα το έχω κατα νου αν το πετύχω σε καμία προσφορά πουθενά αλλά παράλληλα θα ψάχνω και για κανένα πιο οικονομικό! Έχετε να προτείνεται κάτι σε πιο οικονομικό; Αν και από τα λεγόμενα σας, μάλλον πως θα βάλω και στα υπόψιν μου τα ΧFX που μου τα έχετε πει ως αξιόλογα! :-)

Δημοσ.

Τελικά δεν μπόρεσα να περιμένω και πολύ και έτσι αγόρασα από το amazon.co.uk το Corsair HX750 στα 138,50E. Νομίζω ότι δεν είναι και η καλύτερη τιμή που θα μπορούσα να το βρω, αλλά το καινούριο PC το στήνω από τις αρχές του Φλεβάρη και δεν μπορώ να βλέπω τα κομμάτια να περιμένουν πάνω στην ντουλάπα..... :)

Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...