Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πρόβλημα προέκυψε γιατί πήγα να αλλάξω εικονίδια στους φακέλους μου..και για να μην τα αλλάζω ένα ένα σε όλους τούς φακέλους πήγα (win Xp): έναρξη, πίνακας ελέγχου, επιλογές φακέλων, τύποι αρχείων και στην λίστα που εμφανίζει έχει 2 τύπους . ο ένας λέει: έχει έναν κλασικό φάκελο και γράφει (ΧΩΡΉΣ ΤΎΠΟ  με τύπο αρχείου Φάκελος και από κάτω έχει έναν άλλων τύπο που λέει: έχει το καινούριο εικονίδιο και γράφει (ΧΩΡΉΣ ΤΎΠΟ) με τύπο αρχείο φάκελος αρχείων . επιλέγω το 2ο (γιατί το 1ο είναι μια χαρά  και πατήσω για προχωρημένους εκεί που λέει ενέργειες στην λίστα γράφει:

1)Add to VLC media player 's Playlist

2)find

3)Play with VLC media player
το πρόβλημα είναι ότι κάθε φάκελο τον ανοίγει  με το VLC όταν πατάω διπλό κλικ και για να τον ανηοιξει κανονικά πρέπει να κάνω δεξι κλικ και άνοιγμα ή εξερεύνησει

post-260675-0-73669500-1362620324_thumb.jpg

Δημοσ.

πως γίνετε επαναφορά συστήματος στα Xp?

Αν πατήσεις εκεί που λέει 'επαναφορά προεπιλογών';

δεν κάνει τίποτα φίλος απλά ξεεπιλέγει την πρώτη επιλογή 

Δημοσ.

Πως το βλεπω εγω...

Το προβλημα σου ειναι πως το "φακελο" (σκετο) τον βλεπει σαν ενα κοινο φακελο, του δινει το κιτρινο εικονιδιο κλπ. Τον "φακελο αρχειων" τον βλεπει σαν "αρχειο", του δινει αλλο εικονιδιο κλπ, οποτε μηπως ειναι θεμα του προγραμματος που χρησιμοποιεις για customization?

Δημοσ.

δεν νομιζω γιατι απλα πατησα αλλαη εικονιδιου δεν χρησημοποιησα καποιο προγραμμα..απλα το "φακελο" (σκετο) το ειχε ετσι απο την αρχη δεν το αλαξε.. στον δεφτερο εχει το θεμα.....απλα πιστευω πως πρεπει να πατησς στην δημειουργια και να φτιακσω μια νεα ενεργεια.. με ονομα π.χ ενεργεια open και προγραμμα διαδικασιας να βρω πω το κανει αυτο τα windows και να βαλω το μονοπατι...

Δημοσ.

δεξί κλικ σε κάποιο ανοιχτό φάκελο.

θα δεις αυτό:folder-options-file-types-xp.jpg στα ελληνικά βέβαια. τρίτο καρτελάκι....

εκεί βάζεις ότι θες.. καλύτερα βέβαια να κάνεις restore όπως γράφει ο gio.

Δημοσ.

Επαναφορά συστήματος σε συγκεκριμένη ημερομηνία:

πίνακας ελέγχου/ σύστημα και συντήρηση/  ΚΈΝΤΡΟ ΑΝΤΙΓΡΆΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑς ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆς/

Και μετά ακολούθησε αυτά που έχω σημειώσει στο συνημμένο, και βρές την παλαιότερη ημερομηνία από τότε που έκανες την αλλαγή.Αν είναι παλαιότερα, πάτα

"περισσότερα"

post-186254-0-63725800-1362727979_thumb.jpg

Δημοσ.

τα καλά των bugs που λέγαμε χτες.δεξί κλικ σε ένα οποιοδήποτε ανοιχτό φάκελο σε βγάζει στα properties ή ιδιότητες.

εκεί μπορείς να βάλεις όποιο εικονίδιο θες στο φάκελο, να βάλεις preview ή να κάνεις restore σε αυτό και μόνο το φάκελο.

την εικόνα που πόσταρα πιο πάνω θα την δεις αν πας σε κάποιο ανοιχτο φάκελο πχ my computer και tools ή εργαλεία και α) view ή εμφάνιση. μπορείς να κάνεις reset την εμφάνιση των φακέλων σου στο παλιό καλό κίτρινο folder. πιάνει για όλους τους φακέλους.

στο διπλανό tab β) file types ή τύποι αρχείων μπορείς να δώσεις συσχετισμούς αρχείων - φακέλων με προγράμματα. πχ του λες ότι τα jpeg αρχεία ανοίγουν με το preview, τα rar με το winrar κλπ.ενδείκνυται αν θες να αλλάξεις μόνο 2 - 3 - 4 συσχετισμούς.

αν θες να κάνεις πλήρες reset - restore κλπ καλύτερα χρησιμοποίησε το ποστ που σου έδωσε ο gio.

Δημοσ.

τα καλά των bugs που λέγαμε χτες.δεξί κλικ σε ένα οποιοδήποτε ανοιχτό φάκελο σε βγάζει στα properties ή ιδιότητες.

εκεί μπορείς να βάλεις όποιο εικονίδιο θες στο φάκελο, να βάλεις preview ή να κάνεις restore σε αυτό και μόνο το φάκελο.

την εικόνα που πόσταρα πιο πάνω θα την δεις αν πας σε κάποιο ανοιχτο φάκελο πχ my computer και tools ή εργαλεία και α) view ή εμφάνιση. μπορείς να κάνεις reset την εμφάνιση των φακέλων σου στο παλιό καλό κίτρινο folder. πιάνει για όλους τους φακέλους.

στο διπλανό tab β) file types ή τύποι αρχείων μπορείς να δώσεις συσχετισμούς αρχείων - φακέλων με προγράμματα. πχ του λες ότι τα jpeg αρχεία ανοίγουν με το preview, τα rar με το winrar κλπ.ενδείκνυται αν θες να αλλάξεις μόνο 2 - 3 - 4 συσχετισμούς.

αν θες να κάνεις πλήρες reset - restore κλπ καλύτερα χρησιμοποίησε το ποστ που σου έδωσε ο gio.

το α) το ηξερα

το β) εινα ιτο προβλημα..

το προβλημα δεν ειναι στο οικονιδιο των φακελων μου αλλα στο οτι δεν μου ανοιγουν οι απλοι γακελοι..δλδ τα εγγραφα μου και ο υπολοφιστης μου ανοιγουν μια χαρα ολοι οι αλλοι τπτ...

το ποβλημα πιστευ που ιεναι το προβλημα....

Δημοσ.

akoλούθησε αυτά τα βήματα, αν δε κάνεις κάτι, μπες αργότερα μέσα να το δω με το viewer.Tο ξέρεις το viewer

post-186254-0-72110200-1362758675_thumb.jpg

Δημοσ.

akoλούθησε αυτά τα βήματα, αν δε κάνεις κάτι, μπες αργότερα μέσα να το δω με το viewer.Tο ξέρεις το viewer

τπτ βασικα μεχρι το 1 μπορω...δεν υπυαρχει πουθενα αυτο: το 2 (προγραμματα)...

μηπως γιατι εχω Xp ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...