Millennium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 The 7th Guest: 3 is currently in development for PC, Mac, iOS and Android The third game in the first-person point-and-click puzzle adventure series The 7th Guest is currently in development for PC, Mac, iOS and Android. Charlie McHenry, co-founder of Trilobyte, the studio behind the 1993 adventure and its 1995 sequel The 11th Hour, made the announcement earlier today in an interview with Polygon. This third outing in the classic series will return players to the haunted Stauf Mansion where you'll explore a creepy manor riddled with brain-teasers.
newlynx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 To 7th Guest ήταν το 1ο παιχνίδι που είχα αγοράσει... Συγκίνηση με πιάνει που θα βγει και 3ο...
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κρίμα που το The 13th Doll (fan made project στο σύμπαν του 7th Guest) φαίνεται να μην έχει πλέον κινητικότητα. Νομίζω ότι ακόμα το δουλεύουν αλλά είχαν πολλά προβλήματα με την ομάδα τους και δεν ξέρω αν θα έχουν σύντομα κάτι να κυκλοφορήσουν (όπως υπολόγιζαν το 2012). Δεν ξέρω αν θέλω άλλο ένα επίσημο παιχνίδι στη σειρά. Είχαν την "πλάκα" τους και τα δύο παιχνίδια, (ειδικά το 7th Guest, γιατί το 11th Hour έκανε πολλά πράγματα στραβά), αλλά ανήκουν σε μια άλλη εποχή και πρέπει να το γνωρίζεις αυτό για να εκτιμήσεις αυτά που έκαναν σωστά ή γιατί πήραν κάποιες αποφάσεις όπως τις πήραν. Τέλος πάντων, η (μπρρρρ) και το spiritual sequel (Clandestiny) δεν πρέπει να το έπαιξε πολύς κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα