GiOrGoSk21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έτσι, κι εγώ τα ίδια mate... Δυνατό μωρό. Η άλλη λίγο σαπάκι. Α κι επίσης βάζετε κάνα spoiler, αφού δεν έχει και ξεχωριστό topic η 1η σεζόν. 1
ckrystall Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 η 2η του γυναίκα είναι μάγισσα?? πάντα νομίζω ότι κάτι σκαρώνει αυτή και γενικά μου τη σπάει, ελπίζω ο ράγκναρ να τη χωρίσει
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Η Λαγκερθα τα σπαει, η 2η ειναι λίγο αγγουρι.Παντως καλά το παει ο Ραγκναρ, το θρησαμ δεν ειναι μακριά!
Daemonos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ναί η Λάγκερθα είναι τούμπανο! σε αυτήν έπρεπε να έχει κάνει τρια κοπέλια (παιδιά στα κρητικά). Η άλλη όντος κάποιο σκοπό εξυπηρετεί, φαίνεται αυτό, αλλα προς το παρών δείχνει να ΒΟΗΘΑΕΙ τον Ragnar. Νομίζω έχει σημασία αυτό που είχε πεί και ο μάντης, οτι ο απόγωνός σου θα γίνει πιο μεγάλος και τρανός απο εσένα, και όταν τον ρώτησε ο Ragnar ποιος απο όλοις, του είπε: δεν μιλάω για αυτούς... Να σημειωθεί παρακαλώ και οτι ΣΥΓΧΟΡΕΣΕ τον Ragnar που πήγε με την άλλη! Για να γίνω πιο συγκεκριμένος όσο αναφορά τον χαρακτηρισμο μου προς αυτήν: Τούμπανο
Daemonos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 παιδια και οι 2 ειναι 600full-alyssa-sutherland.jpg Όχι ρε, μη μου συγκρίνεις τώρα, τις ίδιες αναλογίες έχουνε?! φαίνεται οτι είναι αγγούρι λίγο
Chrisxxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παντως η ηθοποιος που παιζει τη Λαγκερθα εχει ανοίξει μερικές σχολές πολεμικων τεχνών και η καριέρα της ως ηθοποιος ξεκινησε διδάσκοντας άλλους ηθοποιους πολεμικες τέχνες, οπότε μακρια και αγαπημένοι
Daemonos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παντως η ηθοποιος που παιζει τη Λαγκερθα εχει ανοίξει μερικές σχολές πολεμικων τεχνών και η καριέρα της ως ηθοποιος ξεκινησε διδάσκοντας άλλους ηθοποιους πολεμικες τέχνες, οπότε μακρια και αγαπημένοι Εμένα τώρα μαρέσει περισσότερο! μιας και είμαι και εγώ του κύκλου χαχα
thephotoshoped Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επεισοδιαρα το 6.. Πολυ δυνατο και με ανατροπες! Η άλλη όντος κάποιο σκοπό εξυπηρετεί, φαίνεται αυτό, αλλα προς το παρών δείχνει να ΒΟΗΘΑΕΙ τον Ragnar. Νομίζω έχει σημασία αυτό που είχε πεί και ο μάντης, οτι ο απόγωνός σου θα γίνει πιο μεγάλος και τρανός απο εσένα, και όταν τον ρώτησε ο Ragnar ποιος απο όλοις, του είπε: δεν μιλάω για αυτούς... Το ειπε ξεκαθαρα ο μαντης οτι αναφεροταν στον Bjorn 2
ckrystall Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 το τελευταίο επεισόδιο τελειώνει πολύ απότομα, έχουν κόψει καμιά σκηνή ή έτσι είναι??
FLOOFLIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Dimitris1948, on 05 Apr 2014 - 02:38 AM, said:Πςς γάμησε το 6ο! Ω ναι ! τα έσπασε! Με πρίζωσε άσχημα, ανυπομονώ για τα επόμενα
LIONOR Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πολυ καλη η σειρα, ειδικα ο 2ος κυκλος ειναι φοβερος! Κριμα που εχουν γραφτει τοσα λιγα σχολια εδω, περιμενα πολλα περισσοτερα! 1
Liquidsnake Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Είναι όντως πολύ καλή η σειρά, χαρακτήρες, υπόθεση, ολά καλά για την ώρα. Τα είδα μαζεμένα μέχρι και το 6ο της δεύτερης και τα σπάει πραγματικά.
FrankyGR Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πολυ καλη η σειρα, ειδικα ο 2ος κυκλος ειναι φοβερος! Κριμα που εχουν γραφτει τοσα λιγα σχολια εδω, περιμενα πολλα περισσοτερα! Συμφωνώ απολύτως, απολύτως (που έλεγε και ο Μπένι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα