Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΠΟΣ!!!

ότι και να μου λέτε εγώ πάλι θα σας λέω: ΕΠΟΣ!!

Βλέπω Rollo να γίνεται Ήρωας πάντος αναζητώντας την εξιλέωση για αυτό που έκανε...!

Και επίσης βλέπω τον Ragnar όπως θα ήθελε να είναι μελλοντικά.

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΕΠΟΣ!!!

ότι και να μου λέτε εγώ πάλι θα σας λέω: ΕΠΟΣ!!

Βλέπω Rollo να γίνεται Ήρωας πάντος αναζητώντας την εξιλέωση για αυτό που έκανε...!

Και επίσης βλέπω τον Ragnar όπως θα ήθελε να είναι μελλοντικά.

Συμφωνω αλλα ειναι κατι πολυ βαρυ αυτο που εκανε για να σηκωσει εξιλεωση.. Το στιγμα ισως να μη φυγει ποτε.

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα ειναι κατι πολυ βαρυ αυτο που εκανε για να σηκωσει εξιλεωση.. Το στιγμα ισως να μη φυγει ποτε.

Ναί, το στίγμα θα τον ακολουθεί μέχρι και τον θάνατο πλέων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ.Είμαι στο 4ο επεισόδιο και μου φαίνεται μεγάλη μούφα.Δεν ξέρω πολλά για τους Βίκινγκς αλλά μου φαίνεται αμερικανιά.Βασικά είναι κάποια πράγματα που με χαλάνε και με κάνουν να αμφισβητώ την όποια ιστορική ακρίβεια υπάρχει στην σειρά

πχ

φωνάζουν τον δούλο για παρτούζα.Είμαστε σοβαροί ρε παιδιά?Ο άλλος πάλι που έφτιαξε το πλοίο:ψιλοτρελός(οκ μέχρι εδώ) αλλά τον κάνουν να μοιάζει και με "ψιλοτρελαμένη".

Γενικά πιστεύω ότι πήραν το brand name των Βίκινγκς το οποίο πουλάει,έβαλαν και τα ακριβά κοστούμια και βουρ.Έχω χάσει πάσα ιδέα για αυτό το κανάλι τόσο με το πρόγραμμα του στο ΟΤΕ ΤV όσο και με αυτή την σειρά.Αυτά :P

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ.Είμαι στο 4ο επεισόδιο και μου φαίνεται μεγάλη μούφα.Δεν ξέρω πολλά για τους Βίκινγκς αλλά μου φαίνεται αμερικανιά.Βασικά είναι κάποια πράγματα που με χαλάνε και με κάνουν να αμφισβητώ την όποια ιστορική ακρίβεια υπάρχει στην σειρά

πχ

φωνάζουν τον δούλο για παρτούζα.Είμαστε σοβαροί ρε παιδιά?Ο άλλος πάλι που έφτιαξε το πλοίο:ψιλοτρελός(οκ μέχρι εδώ) αλλά τον κάνουν να μοιάζει και με "ψιλοτρελαμένη".

Γενικά πιστεύω ότι πήραν το brand name των Βίκινγκς το οποίο πουλάει,έβαλαν και τα ακριβά κοστούμια και βουρ.Έχω χάσει πάσα ιδέα για αυτό το κανάλι τόσο με το πρόγραμμα του στο ΟΤΕ ΤV όσο και με αυτή την σειρά.Αυτά :P

η σειρα ειναι απιστευτη, οταν την ειχα ξενκινησει εβλεπα επαιζε παραλληλα και το game of thrones και δεν της ειχα δωσει την αρμοζουσα σημασια στην 2η σεζον απλα με εντυπωσιασε συνεχισε και θα δεις...οσο για αυτα που ειπες θελουν να δειξουν ποσο 'ωμοι" και βαρβαροιανθρωποι ηταν οι vikings, εχεις πολλα να δεις ακομα...

• Like 1
Δημοσ.

καλη ειναι η σειρα, δεν θα τη χαρακτηριζα αμερικανια σε καμια περιπτωση...ο φλοκι μια χαρα ειναι  και το σεναριο αξιοπρεπες...

• Like 1
Δημοσ.

καλη ειναι η σειρα, δεν θα τη χαρακτηριζα αμερικανια σε καμια περιπτωση...ο φλοκι μια χαρα ειναι και το σεναριο αξιοπρεπες...

Αυτη την γνώμη εχω και εγω ! απο κατι άλλες! !!! Εχει και δράση μερικες ωραίες ατακες τι αλλο θες.

Δημοσ.

Εμένα μαρέσει η σειρά είναι και απο τα είδη που μου αρέσουν όπως Rome, Spartacus(ειδικά οι 2 πρώτοι κύκλοι, GoT. Κεντρικός ήρωας που δένεσαι, καλογυρισμένο, μια χαρά. Αν είχε μεγαλύτερο budget θα μπορούσε να ήταν και ακόμη καλύτερο. Πάντως αυτή την εποχή είναι ότι καλύτερο περιμένω κάθε βδομάδα..

• Like 1
Δημοσ.

τι εκανε;

Δημοσ.

@KilliK

Συμμάχημε με έναν άλλο βίκινγκ(Γιαλ Μποργκ) εναντίων του αδεφού του και σκότωσε κανδυό απ'το χωριό του.

Δημοσ.

Τούμπανο είναι ο Rollo, πιστεύω οτι θα μπορούσε να σκοτώσει και τον Ragnar, απλά ο Ragnar είναι πιο πονηρός...

Δημοσ.

O Rollo ειναι συναισθηματικα/ψυχολογικα ασταθης. Η μαχη ειναι και θεμα ψυχολογιας οχι μονο δυνατοτητων και σωματικων ικανοτητων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...