Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το προτελευταίο επεισόδιο και δεν κατάλαβα κάποια πράγματα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 13/1/2021 στις 6:57 ΠΜ, yiannis1991 είπε

Είδα το προτελευταίο επεισόδιο και δεν κατάλαβα κάποια πράγματα.

Επέκταση  

Δημοσ.
  Στις 22/1/2021 στις 7:31 ΠΜ, manolis940 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μου φάνηκε η σειρά μέχρι στιγμής. Μόνο 2-3 επεισόδια μου έχουν μείνει ακόμη για το τέλος. Σίγουρα ο Ragnar ήταν εξ αρχής ο βασικός ήρωας αλλά η σειρά δεν λέγετε Ragnar αλλά Vikings

Δεν είναι σαπουνόπερα η σειρά ούτε βασίζεται σε cliffhanger ούτε πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα από αγωνία. Επίσης θετικό το ότι όλοι οι χαρακτήρες παρουσιάστηκαν και με τα μειονεκτήματά τους.

Η σκηνή της μάχης με τον Bjorn Ironside να ηγείται ήταν πολύ συγκινητική και καλογυρισμένη σε όλους τους τομείς.

Σίγουρα μερικά τμήματα της σειράς -σχετικά με τις αποικίες των vikings- ήταν δευτερεύοντος χαρακτήρα, αλλά και γι' αυτό και δεν έγινε μεγάλη εμβάθυνση. Για μένα καλό ήταν που υπήρχε έστω αυτή η μικρή αναφορά, παρόλο που δεν ήταν ολοκληρωμένη.

Μου αρέσει που έχει και αρκετά πνευματικό χαρακτήρα η σειρά, άλλωστε είναι γνωστό ότι υπήρχε το θρησκευτικό στοιχείο πολύ έντονο εκείνες τις εποχές και δεν πρέπει να παραβλέπεται αυτό. Είχαν πολύ ενδιαφέρον τα έθιμα και οι τελετές των Vikings.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Τελείωσα και το εγώ τη σειρά σήμερα.

Εντελώς άκυρο το τέλος. Το σενάριο μπάζει από παντού και δεν σώζεται.

Κρίμα γιατί μας κράτησε καλή συντροφιά τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Δημοσ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
  Στις 23/1/2021 στις 6:41 ΜΜ, bele είπε

Μην ξεχνάς και ώρες από σκηνές που βλέπαμε τον Ragnar να μαστουρώνει σε προηγούμενους κύκλους

Δημοσ.

Η σειρά θα μπορούσε να παραμείνει ενδιαφέρουσα και χωρίς τρύπες στο σενάριο αν είχαν μείνει λίγο πιο κοντά στα ιστορικά γεγονότα! Δεν λέω να ήταν σε στυλ ντοκιμαντέρ, αλλά και μάχες και ίντριγκες υπήρχαν πολλές και μίση, πάθη, συμμαχίες και λυκοφιλίες κ.λπ.! Δεν χρειαζόταν να δημιουργήσουν άλλες μυθοπλασίες, που δεν έβγαζαν και νόημα πολλές φορές!

Δημοσ.

Και ο Eric the Red τελείως άκυρος στη σειρά σε σχέση με την πραγματικότητα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες την τελείωσα και εγώ.. φοβερη σειρά ,μόνο αυτό με τα πνευματικά κτλ ήταν κουραστικό 

Επίσης θεωρώ ότι η σειρά κρατήθηκε από τον Ragnar στο 1ο μισό  ,και μετά καθάρισε ο Bjorne (νομίζω ότι έδωσε ρέστα και απορώ πως καταδεχτηκε να παίξει τον βλάκα Ψιλολελεκα nerd στο Bad Boys) και οι υπόλοιποι ακολουθούν ...ο Floki μόνο στην αρχή ήταν ενδιαφέρον μετά παρά ήταν κουραστικός ...και σίγουρα στην σπηλιά έπρεπε να κλείσει..αυτά τα ολίγα...και συμφωνώ ότι σε αρκετές μάχες υπήρχαν τρελλές γκάφες που ούτε 5χρονα δεν θα τα κάναν...δλδ λίγα βέλη με φωτιά θα είχαν καθαρίσει πολλές καταστάσεις...πάμε για την επόμενη.

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...