Vangelis_D9 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αδιάφορο κλείσιμο σε μια γενικά ανούσια σεζόν. Εύχομαι του χρόνου ν΄απογειωθεί και να κλείσει οριστικά με έντιμο τρόπο. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είχε Flοki filler ευτυχώς και ήταν κάπως ok
vrwmiaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Που θα βρει συμμάχους ο αιβαρ αναρωτιέμαι α;
johnyboy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 τι βλακεία ήταν αυτή.η σειρά ήταν κάτω του 5, αδιάφορη μέχρι αηδίας.ειδικά αυτό με τον φλόκι, τι φάση?πόσο άκυρο?
Kostasspil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Το φιναλε το βρήκα εξαιρετικο εγώ προσωπικά 1
Lanike71 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Kostasspil είπε Το φιναλε το βρήκα εξαιρετικο εγώ προσωπικά Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην πλοκή, αλλά η μάχη που δόθηκε ήταν ένα τίποτα. Μου θύμισε τις πρώτες μάχες που πήγαιναν 30 εναντίον 30 ατόμων...Και σύγκρινα με την επική μάχη στο Παρίσι και απογοητεύτηκα. Το επίπεδο έπεσε πολύ. 2
talibanakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 4:27 ΜΜ, Lanike71 είπε Τελικά ο Ράγκναρ, αποδείχθηκε περισσότερο από σημαντικός... Χρονια τωρα.. Δεν ηταν μονο οτι χαθηκε ο main char,αλλα οτι μετα κυριολεκτικα αλλαξαν χαρακτηρα στους..χαρακτηρες. Μετα απο 2-3 επεισοδια ενιωθα λες και εβλεπα μια σειρα που την ειχα ξεκινησει απο τη μεση,τοσο διαφορετικοι ηταν πλεον οι χαρακτηρες.. Πολλα τα χαλια τους,για αυτο σηκωθηκα και εφυγα.. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Ε μια season εμεινε ακομα και μαλλον θα περιμενω να βγει και αυτη για να δω ολα τα υπολοιπα. Η αληθεια ειναι οτι μετα τον Ragnar το χαος στην σειρα.
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλούτσικη η σεζόν, αλλά σίγουρα πολύ αδύναμη η μάχη. Ανοιξαν την πόρτα και μπήκαν, επηρέασε βέβαια και το ότι δεν ήθελαν να πολεμήσουν υπέρ του Αιβαρ. Τον Φλόκι βασικά τον κρατάνε στη χωρίς λόγο, απλά για να υπάρχει. Αυτός και ο Ρόλο θα μπορούσαν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην σειρά. Ισχύει βέβαια ότι οι πιο δυνατοί χαρακτήρες έχουν πεθάνει (βλέπε Ρανγκαρ, Αθελσταν, Εγκμπερτ κλπ) ενώ οι Ρόλο-Φλόκι δεν αξιοποιούνται. Επίσης μεγάλο λάθος το ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το Βυζάντιο. Βασικά ήταν σαν να πήγαν να ασχοληθούν αλλά το μετάνιωσαν και το έκοψαν απότομα από το σενάριο. Αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2019 από The_Judas 1
Vangelis_D9 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 19/2/2019 στις 6:47 ΜΜ, The_Judas είπε Επίσης μεγάλο λάθος το ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το Βυζάντιο. Βασικά ήταν σαν να πήγαν να ασχοληθούν αλλά το μετάνιωσαν και το έκοψαν απότομα από το σενάριο. Αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Τελικά είναι για την τελευταία σεζόν που γυρίστηκε ήδη και ολοκληρώθηκε αλλά πόσο να προλάβουν να τα χωρέσουν όλα;
Gkostas2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Βλέπω και εγώ τα τελευταία 10 επεισόδια της τελευταίας σεζόν. Μέχρι στιγμής απλά ανούσια. Πολύ μπλα μπλα χωρίς να βοηθάει καθόλου την πλοκή. Τι σκατά; Χάλασαν και αυτοι και αρχίζουν να το ξεχειλώνουν; 1
eaglos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Είδα 5 επειδόδια και απλά την παράτησα και έπιασα το Last Kingdom. Έχασε το δρόμο της η σειρά.
toyo73 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και την ξεκινησα προσφατα την σειρα, οντως μετα τον ragnar χανει την μιση "ζωη" και ισως παραπανω η σειρα.Δεν ξερω εαν ειναι η δυναμη του χαρακτηρα η το καταπληκτικο "παιξιμο" του Travis Fimmel .Iσως το δευτερο.Oι μορφασμοι, το χαμογελο και οι κινησεις του λειπουν. Η αληθεια εινα οτι περιμενα περισσοτερα, πολυ περισσοτερα απο τον jonathan rhys meyers.Ισως να μην τον βοηθαει ο χαρακτηρα που παιζει, αλλα δεν τον βλεπω παθιασμενο.Σαν να παιζει απο αγγαρεια, για να βγαλει καποια υποχρεωση. Eνας ηθοποιος που πιστευω θα ανεβαζε την σειρα και θα μπορουσε να παιξει ιδανικα καποιον vikings και οχι μονο ειναι ο Shia LaBeouf τον οποιο τον θεωρω εξαιρετικο. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από toyo73 1
costacurta Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Στις 22/5/2019 στις 6:25 ΜΜ, toyo73 είπε πολυ περισσοτερα απο τον jonathan rhys meyers. Σε κάποια σημεία μου βγάζει ένα 'τι κάνω εγώ με τους κοινούς θνητούς' Επίσης και ο αδερφός του ραγκναρ ήταν τίμιος στις πρώτες σεζόν και πλέον έχει ελάχιστη προβολη, έχασε και από κει η σειρα
7nisiotis Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μετά από το τέλος του GoT λέω να το ξεκινήσω αλλά δε ξέρω αν θα μ'αρέσει. Γενικά τι είδους σειρά είναι, μοιάζει καθόλου με το GoT ή είναι περισσότερο ωμή δράση κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα