Voodooman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) oh με ξενέρωσες Κανένα spoiler δεν μπορεί πια να με βλάψει. Μία εβδομάδα πριν αρχίσω να βλέπω το Game of Thrones, o κάφρος πήγε και μου είπε ότι πεθαίνει ο Sean Bean Τί να φοβηθώ πια; Μια χαρά είναι η σειρά, ακατέργαστη και straightforward σαν τους Vikings. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2013 από Voodooman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 καλά δεν ήταν και απρόσμενο, σε κάθε ταινία/σειρά που παίζει έχει τουλάχιστον 60% chance για αυτό... 1
Voodooman Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Πάντως αυτό είναι καινούργιο φρούτο, να θερίζουν έτσι δημοφιλείς πρωταγωνιστές. Και εντάξει όταν το γραπτο προϋπάρχει ή μιλάμε για ιστορικά γεγονότα, αλλά γενικά πέφτει πολύ ξεκλήρισμα και στις πρωτότυπες σειρές. Στο θέμα μας, είμαι τέταρτο επεισόδιο και η σειρά κυλάει γρήγορα, με πολλές εξελίξεις και δεν είναι τσιγκούνα σεναριακά.Εγώ φοβόμουν μήπως έχουμε φτάσει στο 7ο επεισόδιο και ακόμη δεν είχαν σαλπάρει για πρώτη φορά.
KREATOR13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πάντως αυτό είναι καινούργιο φρούτο, να θερίζουν έτσι δημοφιλείς πρωταγωνιστές. Και εντάξει όταν το γραπτο προϋπάρχει ή μιλάμε για ιστορικά γεγονότα, αλλά γενικά πέφτει πολύ ξεκλήρισμα και στις πρωτότυπες σειρές. Στο θέμα μας, είμαι τέταρτο επεισόδιο και η σειρά κυλάει γρήγορα, με πολλές εξελίξεις και δεν είναι τσιγκούνα σεναριακά.Εγώ φοβόμουν μήπως έχουμε φτάσει στο 7ο επεισόδιο και ακόμη δεν είχαν σαλπάρει για πρώτη φορά. Χαχα οχι δεν ειναι game of thrones που εχει φτασει τριτη σεζον και ο χειμωνας ακομη ερχεται ισα ισα προλαβαινουν να κανουν ενα raid ακομα πριν τελειωσει πιστευω
zvarthangalos Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εντάξει τα 2 τελευταία επεισόδια απλά παίχτηκαν για την ολοκλήρωση της σαιζόν, για μένα η σαιζόν τελείωσε στο 7ο επεισόδιο το μόνο που με έκανε εντύπωση στο 9ο επεισόδιο είναι αυτή η αιθέρια ύπαρξη (μ.....ναρος) Ασλαγκ (Alyssa Sutherland).
ultrobyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 παιδες τελειωσε η πρωτη season και ειναι 9 επεισοδια συνολο??
equilibrium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εντάξει τα 2 τελευταία επεισόδια απλά παίχτηκαν για την ολοκλήρωση της σαιζόν, για μένα η σαιζόν τελείωσε στο 7ο επεισόδιο το μόνο που με έκανε εντύπωση στο 9ο επεισόδιο είναι αυτή η αιθέρια ύπαρξη (μ.....ναρος) Ασλαγκ (Alyssa Sutherland). Koψε κατι μαστορα. Σαν την γυναικα του Τζοκερ ειναι. Τεσπα, περι ορεξεως...!
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 δεν έχω καταλάβει τελικά αν θα παιχτεί κανένα μεταφυσικό στην σειρά ή θα ακολουθήσει την πραγματικότηταπάντως Οι χρήστες του insomnia είναι τα ομορφότερα μοντέλα και οι γκομενάρες τρέχουν απο πίσω τους, δεν εξηγείτε αλλιώς Οι Vikings ξουρισμένοι και καθαροί ο flocki είναι πιο κομπλέ σαν viking ωραίο όνομα διάλεξαν όμως :lol:
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Φλόκι; Χαχαχαχαχαχα!!!! Αυτοί οι σκανδιναυοί το έχουν από παλιά με τα ονόματα Για τη σειρά ψήνομαι τρελά να την αρχίσω αλλά δεν βλέπω hype και φοβάμαι μην κοπεί, και μείνω με το... Kavli και τον Floki στο χέρι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και να κοπει η πρωτη σεζον τελειωσε. Πολυ καλη σειρά αν και τα τελευταια 2 επεισοδια μας τα χαλασαν καπως. Παντως αφηνουν αρκετά ανοιχτα θεματα για τη συνέχεια και κοβεται αποτομα. 1
Dreamcatcher Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Για τη σειρά ψήνομαι τρελά να την αρχίσω αλλά δεν βλέπω hype και φοβάμαι μην κοπεί, και μείνω με το... Kavli και τον Floki στο χέρι. http://www.huffingtonpost.com/2013/04/05/vikings-season-2-renewal_n_3022686.html 2014 ομως
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 10 επεισόδια ο 2ος κύκλος. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CEMQFjAB&url=http%3A%2F%2Ftvseriesfinale.com%2Ftv-show%2Fvikings-season-two-27736%2F&ei=0RWBUaeeCce20QWChID4Ag&usg=AFQjCNFvWvjZ9Y__RZ0yU0TlaZSVrjkPSw&sig2=MmiZVTi7-bVsZM7DztpnyA&bvm=bv.45921128,d.d2k
Daemonos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Έχει ξεκινήσει ήδη είναι το 6ο, θα ετοιμάσω προβολή!!! Το βλέπει κανεις? είναι καλή η 2η? http://www.imdb.com/title/tt2306299/episodes?season=2&ref_=tt_eps_sn_2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα