Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι αρχαίοι έλληνες ήταν βάρβαροι ή όχι;

Λεηλατούσαν; Είχαν σκλάβους; Έκαναν ανθρωποθυσίες σπάνια μεν αλλά υπήρχαν; Τι συζητάμε δηλαδή;

Άντε γιατί πολύ το μελετήσαμε και αρχίζω να βαριέμαι...

Ειπα εγω οτι δεν ηταν, ειπα οτι δεν υπαρχει σημερα βαρβαροτητα;Αν εχεις παραισθησεις σταματα να κανεις διαλογο, μου αρεσει που νευριαζεις κιολας.

Δημοσ.

Ειπα εγω οτι δεν ηταν, ειπα οτι δεν υπαρχει σημερα βαρβαροτητα;Αν εχεις παραισθησεις σταματα να κανεις διαλογο, μου αρεσει που νευριαζεις κιολας.

Κι εσύ άμα γουστάρεις διάλογο και παραθέτεις, να λες την άποψή σου και όχι να παραθέτεις απάντηση που προοριζόταν για άλλον. Και οπταν παραθέτεις, να παραθέτεις απαντήσεις που προορίζονται για πάρτη σου ή αν όχι να εξηγείς την άποψή σου και όχι να το παίζεις τρελίτσα.

Λοιπόν για να τελειώνει το πανηγυράκι, είναι πια ιστορικά αποδεκτό ότι οι Βίκινγκς έμειναν γνωστοί ως βάρβαροι και απολίτιστοι λόγω προπαγάνδας της καθολικής εκκλησίας. Αντιθέτως ήταν πολύ πιο πολιτισμένοι από όσους λεηλατούσαν αιώνες ολόκληρους.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν οτι πιο κοντινο εχουν δειξει σε full scale μαχη στη σειρα μεχρι σημερα ή ηταν η ιδεα μου;

Τουλαχιστον εφυγε ο πιο αταλαντος (ηθοποιος) απο τ'αδερφια και συνεχιζεται ακαθεκτο το character development του Ivar.

Ωραιος ο Εκμπερτ (και με την εξυπναδα του) μεχρι το τελος.

Δημοσ.

Ρε με όλον το σεβασμό αφήστε τους αρχαίους Έλληνες και τους vikings στην ησυχία τους

Απολαύστε την σειρά γιατί είναι πολύ καλή

Αν και μετά το θάνατο του ragnar δεν έχουμε δει κάποιον να πείθει να πάρει την θέση του μόνο ο αιβαρ λίγο

Δημοσ.

Ο Εκμπερτ

πουλησε φουμαρα ουσιαστικα μιας και δεν ηταν βασιλιας σωστα?

Ναι, το έγραψα προχτές αλλά σβήστηκε επειδή ξέχασα το spoiler.

Μάλλον έτσι είναι.

Δημοσ.

Ρε με όλον το σεβασμό αφήστε τους αρχαίους Έλληνες και τους vikings στην ησυχία τους

Απολαύστε την σειρά γιατί είναι πολύ καλή

Αν και μετά το θάνατο του ragnar δεν έχουμε δει κάποιον να πείθει να πάρει την θέση του μόνο ο αιβαρ λίγο

To μονο σωστό 

παρασκευάζεται στη Σερβία και τρώγεται με πλεσκαβιτσα

juicy-burger-pljeskavica-meat-ajvar-sauc

Δημοσ.

Ο Εκμπερτ

πουλησε φουμαρα ουσιαστικα μιας και δεν ηταν βασιλιας σωστα?

Ναι, το έγραψα προχτές αλλά σβήστηκε επειδή ξέχασα το spoiler.

Μάλλον έτσι είναι.

Το σκεφτομουν χθες και λεω το εξης:

πως θα "αποδειξεις" οτι 

ειχε παραδωσει την εξουσια προτου τους δωσει δικαιωματα σε γη, αρα ακυρωνεται καθε παραχωρηση????? :P

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που υπαρχει σφραγιδα στη συνθηκη λογικα ειναι νομιμη....

Εξαλλου πως θα αποδειχθει οτι λιγες ωρες πριν ειχε παραχωρησει το στεμμα του...

Δημοσ.

Επομενως δεν το εκανε για να τους την φερει αλλα για να τους "αποζημιωσει" και να πραγματοποιησει το ονειρο του πατερα?

Δημοσ.

Λες και δεν υπήρχαν μάρτυρες στην τελετή με τον γιό του, ή ο γιος του θα πει ναι ΟΚ πάρτε ότι θέλετε για να το είπε ο daddy έτσι θα είναι. Η σφραγίδα λογικά θα έλεγε Εκμπερτ πάνω, οπότε άκυρον. Ο γιος θα έχει και το στέμμα και το σκήπτρο, οπότε δεύτερο άκυρον.

• Like 1
Δημοσ.

Λες και δεν υπήρχαν μάρτυρες στην τελετή με τον γιό του, 

Θα μπορουσε να τα εχει παραχωρησει στον Αιβαρ την προηγουμενη φορα και απλως τωρα ηρθαν να τα διεκδικησουν. Η σφραγιδα δεν γραφει ημερομηνια και ωρα :P Τεσπα, λεπτομερειες 

ο γιος του θα πει ναι ΟΚ πάρτε ότι θέλετε για να το είπε ο daddy έτσι θα είναι. 

Ο daddy ειναι ο βασιλιας ομως, οποτε οτι και να πει ειναι νομος οσο και να διαφωνει ο γιος του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...