Fotis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ενταξει επεσε ολο το μπατζετ στο 19 δεν εχετε παραπονο εγινε μακελειο ετσι ?
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ταινία τους γυρίσανε. Πολύ έξυπνος ο Αιβαρ
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ωραία την πήγανε την δουλειά, θα συνεχίσει και μετά με τους τρελούς που θέλανε να φάνε την λαγκερθα
The_Judas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι το επ. 18 έχω δει. Καλό σχετικά, αλλά έβαλαν και αρκετή πολιτική ορθότητα που είναι της μόδας. 1) Λεσβιακό Λαγκερθα. Αρκετά σκηνικά σεξ γενικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης σε αρκετά σημεία. 2) Οι χριστιανοί παρουσιάζονται ως ανήθικοι , διαφθαρμένοι και υποκριτές (π.χ ο Βασιλιάς Ειλε ή ο Γάλλος σαδομαζόχας).Ο Λόκι όμως ενθουσιάζεται από τους φιλειρηνικούς μουσουλμάνους και την αφοσίωσή τους στον θεό. Ακόμη και το κεφάλι αν τους κόψεις συνεχίζουν να προσεύχονται Σε γενικές γραμμές βέβαια μου αρέσουν οι αναφορές και η κριτική στην θρησκεία, αλλά στο συγκεκριμμένο σημείο μόνο το παράκαναν κάπως. Ηταν όμως καλογυρισμένο το σημείο αν και γραφικό. Παρόλα αυτά ωραίο το επεισόδιο με τον θάνατο του Ράγκναρ. Ωραία επίσης και η εκδίκηση των γιων του. Αυτά τα επεισόδια εμπεριέχουν την πεμπτουσία και το νόημα της σειράς. Κακή εντύπωση: Πολύ ανήθικο και ύπουλο το χτύπημα της Λάγκερθα. Δεν περίμενα από μια πολεμίστρια Βικινγκ να σκοτώσει πισώπλατα σε δημόσια θέα, λόγω ζήλιας που της πήρε τον άντρα. Ομοίως βέβαια έπραξε και με τον άντρα της, που τον σκότωσε τη μέρα του γάμου. Δεν νομίζω ότι κανένας σοβαρός Βικινγκ θα δεχόταν μια τόσο ανέντιμη και ύπουλη πολεμίστρια για βασίλισσά του. Πολύ άκυρο επίσης, που ο Ρόλο τα παράτησε όλα για να κάνει επιδρομές. Και οι άλλοι το δέχτηκαν και δεν τον εκδικήθηκαν μετά! Κατά τ'άλλα μου άρεσε που ο Ρόλο ηγήθηκε επιτυχημένα ενάντια στους δικούς του. Μικρή λεπτομέρεια η παραπάνω κριτική. Χαλαρώστε λίγο με τα spoilers εδώ μέσα. Είχα μπει για 3 δευτερόλεπτα και είδα την μισή υπόθεση..
qspock Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 1) Λεσβιακό Λαγκερθα. Αρκετά σκηνικά σεξ γενικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης σε αρκετά σημεία.'... Κακή εντύπωση: Πολύ ανήθικο και ύπουλο το χτύπημα της Λάγκερθα. Δεν περίμενα από μια πολεμίστρια Βικινγκ να σκοτώσει πισώπλατα σε δημόσια θέα, λόγω ζήλιας που της πήρε τον άντρα. Ομοίως βέβαια έπραξε και με τον άντρα της, που τον σκότωσε τη μέρα του γάμου. Βασικα διχνει τον ξεπεσμο της μετα το χωρισμο της με το Ragnar ειναι καπως χαμενη, γι αυτο και σκοτωνει την queen γιατι της πηρε τα παντα και την κατεντησε ετσι. 2) Οι χριστιανοί παρουσιάζονται ως ανήθικοι , διαφθαρμένοι και υποκριτές (π.χ ο Βασιλιάς Ειλε ή ο Γάλλος σαδομαζόχας).Ο Λόκι όμως ενθουσιάζεται από τους φιλειρηνικούς μουσουλμάνους και την αφοσίωσή τους στον θεό. Ακόμη και το κεφάλι αν τους κόψεις συνεχίζουν να προσεύχονται Ποιος Loki? Σε γενικές γραμμές βέβαια μου αρέσουν οι αναφορές και η κριτική στην θρησκεία, αλλά στο συγκεκριμμένο σημείο μόνο το παράκαναν κάπως. .Εδω μαλλον μας δειχνουν το εξης κι εχει νοημα: Ο Φλοκι ελκυεται απο μια αλλη θρησκεια η οποια ειναι εχθρικη με τον χριστιανισμο. Εχει κολλημα με τους χριστιανους το παλικαρι αν μη τι αλλο, πιστευει -οχι αδικα- οτι οι Vikings θα εκχριστιανιστουν και τους μισει. Ετσι, συμπαθει ο,τι αντιπαρερχεται στο Χριστιανισμο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση τους μουσουλμανους. Παρόλα αυτά ωραίο το επεισόδιο με τον θάνατο του Ράγκναρ.Ωραία επίσης και η εκδίκηση των γιων του. Αυτά τα επεισόδια εμπεριέχουν την πεμπτουσία και το νόημα της σειράς. Συμφωνω, ωστοσο, το νοημα δε μας το εχουν αποδοσει πληρως ακομα πιστευω. Δεν νομίζω ότι κανένας σοβαρός Βικινγκ θα δεχόταν μια τόσο ανέντιμη και ύπουλη πολεμίστρια για βασίλισσά του. Kαλα, μη ξεχναμε οτι προκειται για ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ με ολη τη σημασια της λεξης! Πολύ άκυρο επίσης, που ο Ρόλο τα παράτησε όλα για να κάνει επιδρομές. Και οι άλλοι το δέχτηκαν και δεν τον εκδικήθηκαν μετά! O Ρολο εχει κατασταλαξει εδω και χρονια στη Γαλλια κι επιζητα να ξαναζησει ο,τι και παλια με τους συμπατριωτες του. Το ο,τι δε τον εκδικηθηκαν το εξηγει ξεκαθαρα, τον χρειαστηκαν, καναν συμφωνια και μετα του ειπε ο Bjorn οτι θα τον καθαρισει εν ευθετω χρονω... Γενικα η σειρα εχει ανεβει επιπεδο σαν παραγωγη με τα χρονια, ωστοσο την χτυπησε καπως η απουσια του Ραγνκαρ. Μου θυμιζει το Σπαρτακο σε ολα, ακομα και στην αισθηση απουσιας του πρωταγωνιστη, (τοτε λογω θανατου του ηθιοποιου) κατι που δε συμβαινει και πολυ συχνα σε σειρες, καθολου θα ελεγα. Να χανεις τον πρωταγωνιστη σου. Φανταστειτε το WD χωρις τον Rick ας πουμε... Καλα υπαρχει και το GoT και ο ανωμαλος συγγραφεας του...
zianna Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 1) Λεσβιακό Λαγκερθα. Αρκετά σκηνικά σεξ γενικά, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης σε αρκετά σημεία.'... Κακή εντύπωση: Πολύ ανήθικο και ύπουλο το χτύπημα της Λάγκερθα. Δεν περίμενα από μια πολεμίστρια Βικινγκ να σκοτώσει πισώπλατα σε δημόσια θέα, λόγω ζήλιας που της πήρε τον άντρα. Ομοίως βέβαια έπραξε και με τον άντρα της, που τον σκότωσε τη μέρα του γάμου. Βασικα διχνει τον ξεπεσμο της μετα το χωρισμο της με το Ragnar ειναι καπως χαμενη, γι αυτο και σκοτωνει την queen γιατι της πηρε τα παντα και την κατεντησε ετσι. 2) Οι χριστιανοί παρουσιάζονται ως ανήθικοι , διαφθαρμένοι και υποκριτές (π.χ ο Βασιλιάς Ειλε ή ο Γάλλος σαδομαζόχας).Ο Λόκι όμως ενθουσιάζεται από τους φιλειρηνικούς μουσουλμάνους και την αφοσίωσή τους στον θεό. Ακόμη και το κεφάλι αν τους κόψεις συνεχίζουν να προσεύχονται Ποιος Loki? Σε γενικές γραμμές βέβαια μου αρέσουν οι αναφορές και η κριτική στην θρησκεία, αλλά στο συγκεκριμμένο σημείο μόνο το παράκαναν κάπως. .Εδω μαλλον μας δειχνουν το εξης κι εχει νοημα: Ο Φλοκι ελκυεται απο μια αλλη θρησκεια η οποια ειναι εχθρικη με τον χριστιανισμο. Εχει κολλημα με τους χριστιανους το παλικαρι αν μη τι αλλο, πιστευει -οχι αδικα- οτι οι Vikings θα εκχριστιανιστουν και τους μισει. Ετσι, συμπαθει ο,τι αντιπαρερχεται στο Χριστιανισμο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση τους μουσουλμανους. Παρόλα αυτά ωραίο το επεισόδιο με τον θάνατο του Ράγκναρ. Ωραία επίσης και η εκδίκηση των γιων του. Αυτά τα επεισόδια εμπεριέχουν την πεμπτουσία και το νόημα της σειράς. Συμφωνω, ωστοσο, το νοημα δε μας το εχουν αποδοσει πληρως ακομα πιστευω. Δεν νομίζω ότι κανένας σοβαρός Βικινγκ θα δεχόταν μια τόσο ανέντιμη και ύπουλη πολεμίστρια για βασίλισσά του.Kαλα, μη ξεχναμε οτι προκειται για ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ με ολη τη σημασια της λεξης! Πολύ άκυρο επίσης, που ο Ρόλο τα παράτησε όλα για να κάνει επιδρομές. Και οι άλλοι το δέχτηκαν και δεν τον εκδικήθηκαν μετά!O Ρολο εχει κατασταλαξει εδω και χρονια στη Γαλλια κι επιζητα να ξαναζησει ο,τι και παλια με τους συμπατριωτες του. Το ο,τι δε τον εκδικηθηκαν το εξηγει ξεκαθαρα, τον χρειαστηκαν, καναν συμφωνια και μετα του ειπε ο Bjorn οτι θα τον καθαρισει εν ευθετω χρονω... Γενικα η σειρα εχει ανεβει επιπεδο σαν παραγωγη με τα χρονια, ωστοσο την χτυπησε καπως η απουσια του Ραγνκαρ. Μου θυμιζει το Σπαρτακο σε ολα, ακομα και στην αισθηση απουσιας του πρωταγωνιστη, (τοτε λογω θανατου του ηθιοποιου) κατι που δε συμβαινει και πολυ συχνα σε σειρες, καθολου θα ελεγα. Να χανεις τον πρωταγωνιστη σου. Φανταστειτε το WD χωρις τον Rick ας πουμε... Καλα υπαρχει και το GoT και ο ανωμαλος συγγραφεας του... Oi Vikings βάρβαροι; Βλέπω η καθολική προπαγάνδα ακόμα κρατάει καλά σε κάποιους... http://www.livescience.com/32087-viking-history-facts-myths.html 3
hellojim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Oi Vikings βάρβαροι; Βλέπω η καθολική προπαγάνδα ακόμα κρατάει καλά σε κάποιους... http://www.livescience.com/32087-viking-history-facts-myths.html Δεν μας ενδιαφερει. Εμεις θα τους φανταζομαστε brutal, βρωμιαρηδες και με combo ΔΔΧΟΔ.
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Oi Vikings βάρβαροι; Βλέπω η καθολική προπαγάνδα ακόμα κρατάει καλά σε κάποιους... http://www.livescience.com/32087-viking-history-facts-myths.html Που το ξέρω εγώ ότι αυτό ισχύει; Ποιος το έγραψε και ποιο το κύρος του;
qspock Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδη ασχετα με το τι πιστευεται γενικως, η σειρα προβαλει το ποσο πολιτισμενοι ειναι, ετσι? Χαρακτηριστικες σκηνες πολιτισμου απο οταν καταφτασανε για πρωτη φορα στην Αγγλια με τους μοναχους μεχρι και το πως εμαθε Γαλλικα ο Ρολο... Για να μην παμε τωρα στο πως εκτελουν καποιον οταν τους εχει τσατισει. Παραδειγμα πολιτισμου προς μιμηση μιλαμε! Ποιοι αρχαιοι Ελληνες και κουραφεξαλα. Καραφλωροι του κερατα ηταν οι Βικινγκς, ΚΥΡΙΟΙ με κεφαλαια!
The_Judas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Αν ήταν απολίτιστοι, δεν θα είχαν ταξιδέψει τόσο μακρία. Οπότε τεχνολογία είχαν. Ούτε οι χριστιανοί ήταν πολιτισμένοι στον μεσαίωνα έκαναν και αυτοί βασανιστήρια. Το κλουβί στο οποίο έβαλαν τον Ράγκναρ είναι υπαρκτό βασανιστήριο όπως και ο λάκος με τα φίδια. Επίσης η τύφλωση, η σιδηρά παρθένος, το κόψιμο αυτιών-γλώσσας ήταν κοινό καθώς και πολλά ακόμη βασανιστήρια. 2
artshadows Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πας μη Έλλην βάρβαρος MHN τρελαθείτε πλακα κανω
qspock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μα ποιος ειπε πως στο Μεσαιωνα και τις βορειοδυτικες χωρες ειχαμε πολιτισμο? Επισης μη μπερδευετε την τεχνολογια και την μαχητικη ικανοτητα με τον πολιτισμο. Τελειως διαφορετικα πραγματα. Γενικα το νοημα της σειρας σε ενα μεγαλο βαθμο, ειναι το που μπορει να φτασει η ανθρωπινη φυση, σε τι βιαιοτητες κι αισχροτητες φτανει με προσχημα και ως δικαιολογια τη θρησκεια. Περιγραφει πολεμους, απανθρωπες καταστασεις, αγριους λαους κι εποχες, οπου καθε αλλο παρα ακμη του πολιτισμου ειχαμε. Τον Μεσαιωνα δηλαδη, και μαλιστα πολυ γλαφυρα! Εγω πολιτισμο δεν ειδα ουτε για δειγμα, εκτος ισως απο τo σημειο οπου καταφτανουν στην Ισπανια, και βλεπουμε μια αναπαρασταση της Ανδαλουσιας που ηταν σε μεγαλη ακμη τοτε. Και φυσικα μολις φτασανε οι Vikings αρχισαν να σφαζουν αβερτα αμαχο πληθυσμο... Μα τι λεμε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα