Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εσεις οι απο μεσα ποιο ειστε?Οι τυφλοι της Ζακυνθου? sarcasm detection... ...FAIL 2
4saken Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Συνεχίζεις να προκαλεις , με εξυπνάδες και αυθαιρετα συμπερασματα !
Chrisxxx Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μαμει το Vikings, μπορει να μην εχει nudity αλλά ο Ragnar Lothbrok ειναι όλα τα λεφτά, η γυναίκα του περισσότερο 2
zvarthangalos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Είδα πριν από λίγο κι εγώ το πρώτο επεισόδιο, για αρχή μου φάνηκε λίγο ''αδύναμο'' ώστε να σε τραβήξει ιδιαίτερα το πρώτο 20άλεπτο στην συνέχεια μπορώ να πω πως γίνεται αρκετά καλό αύριο θα δω τηνσυνέχεια και θα ποστ άρω.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σε ποιό Hystory Chanel παίζεται η σειρά στο Βρετανικό ή στο Καναδέζικο;
Xorxhs! Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καναδά Σε ποιό Hystory Chanel παίζεται η σειρά στο Βρετανικό ή στο Καναδέζικο;
zvarthangalos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Το 7ο επεισόδιο έμοιαζε σαν να ξεκινούσε νέα σεζόν δεν με εντυπωσίασε καθόλου και δεν με έβαλε στο τριπάκι να περιμένω με αγωνία το επόμενο, ίδωμεν.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι το 7ο δεν ήταν τόσο καλό αλλά ήταν και μεταβατικό επεισόδιο μετα τα γεγονότα του 6. Αλλα 2 επεισόδια εμειναν για να τελειώσει. Μπηκα wikipedia και διάβασα για τον Lothbrok μέχρι στιγμής τον έχουν παρουσιάσει πολύ ωραία ενώ και ιστορικά ειναι αρκετά ακριβης. Aκολουθει σποιλερ απο wikipedia Lothbrok πεθαινει, αφου τον πιανει ο Βασιλιας των Αγγλων, στον λακο με τα φίδια, αρκετά καλό για τέλος σειράς αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα ειναι καλό για το τέλος της σεζόν γιατι ηταν με διαφορα ο πιο ενδιαφέρον χαρακτηρας και στη 2η θα πρέπει να αλλάξουν όλο το καστ ώστε να μας δειξουν τις κατακτησεις των παιδιων του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 oh με ξενέρωσες 4
xavier Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ε δεν ξερω ποσσο θα ακολουθησουν την ιστορια...π.χ δεν νομιζω οτι ηταν πραγματικα αδερφια με το ρολο...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ε δεν ξερω ποσσο θα ακολουθησουν την ιστορια...π.χ δεν νομιζω οτι ηταν πραγματικα αδερφια με το ρολο... O Rolo ήταν μεταγενέστερος του Lothbrok και εδρασε στη Βορεια Γαλλια. Κάπου εδω γίνεται φανερο ότι μου λειπει ύπνος
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 O Rolo ήταν μεταγενέστερος του Lothbrok και εδρασε στη Βορεια Γαλλια. Κάπου εδω γίνεται φανερο ότι μου λειπει ύπνος Πατάει όμως με το τραίλερ του επόμενου που λέει για το Kingdom of the Franks. Ενδιαφέρον, thanks και ας μας ξενέρωσες με τα φίδια
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μπορεί και να μην ακολουθήσει πιστά την ιστορία.
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 History Channel είναι αυτό, θα ξαφνιαστώ πολύ εαν αλλάξουν τόσο μεγάλο συμβάν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα