Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες δεν ξερω για εσας, εγω εγινα "ρεζιλι" στην παρεα γιατι εκλαιγα για κανα 10λεπτο στην σκηνη του ragnar στο επισοδειο 15.

τι ειναι το 10λεπτο μπροστα στην αιωνιότητα που εξασφάλισες γραφοντας το εδω :)

• Like 7
  • Απαντ. 975
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ρε, θα βγουν αλλα 4 επισοδεια για αυτη την σεζον? Αφου τελειωνει τελεια σε εκεινη την σκηνη με τον odin για ποιο λογο να βγαλουν κ αλλα για αυτη την σεζον? :\

Δημοσ.

Καλα ρε, θα βγουν αλλα 4 επισοδεια για αυτη την σεζον? Αφου τελειωνει τελεια σε εκεινη την σκηνη με τον odin για ποιο λογο να βγαλουν κ αλλα για αυτη την σεζον? :\

Για να δειξουν οτι το Vikings δεν ειναι ο Ragnar, ειναι πιο μεγαλο, και δεν θα τελειωσει η σεζον με τον Ragnar.

Τωρα ερχεται το Great Heathen Army που ειναι ακομα πιο μεγαλο απο οτιδηποτε εκανε ο Ragnar στην ζωη του.

Α και επισης για να μην χασουν τοσο μεγαλο ποσοστο viewerbase που λενε οτι θα πεσει.

Δημοσ.

Παντως στην προηγουμενη σεζον εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να διώξουν τον κοσμο. Πολυ οριακά αποφασισα να τη συνεχισω και αυτό οταν εφαγα σποιλερ για τη συνεχεια, αλλιως θα την ειχα κοψει. 

• Like 1
Δημοσ.

Παντως στην προηγουμενη σεζον εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να διώξουν τον κοσμο. Πολυ οριακά αποφασισα να τη συνεχισω και αυτό οταν εφαγα σποιλερ για τη συνεχεια, αλλιως θα την ειχα κοψει. 

Γιατι ακριβως μιλας?

Δημοσ.

Για να δειξουν οτι το Vikings δεν ειναι ο Ragnar, ειναι πιο μεγαλο, και δεν θα τελειωσει η σεζον με τον Ragnar.

Τωρα ερχεται το Great Heathen Army που ειναι ακομα πιο μεγαλο απο οτιδηποτε εκανε ο Ragnar στην ζωη του.

Στη ζωη του ναι. Ομως με το θανατο του ο Ragnar ειναι αυτος που προκαλει την δημιουργια του "Great Army". Aυτο ειναι το ζουμι ολης της σειρας...

Δημοσ.

Καθαρα build up ειναι. 

Μου προκαλει εντυπωση το πως 

Μας διχνουν συνεχεια τον λακκο με τα φιδια απο μεσα προς τα εξω, με εκεινη την μουσικη με τα μπασα, λες και θα πεταχτει απο μεσα ο Ragnar ενα πραμα... Δε ξερω γιατι αλλα κατι εχουν στο μυαλο τους μαλλον.

Δημοσ.

Μούφα επεισόδιο, μηδέν το Great Army...

Ξέρω, έχουμε ακόμα 2 επεισόδια αλλα αυτό τζάμπα επ ήταν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μούφα επεισόδιο, μηδέν το Great Army...

Ξέρω, έχουμε ακόμα 2 επεισόδια αλλα αυτό τζάμπα επ ήταν.

Battles are expensive u know :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...