Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, μη ξέροντας την ιστορία, δεν ξέρω τι να περιμένω από τη σειρά πλέον (σα να κλείνει ένας κύκλος ας πούμε).

Τι να δω; Τους Βίκινγκς να εκδικούνται και να παίρνουν παραμάζωμα Αγγλία-Γαλλία; Και αν μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πεθάνει ο Ράγκναρ για να ξεκινήσουν; Άτοπο ακούγεται...

Περιμένω με περισσότερο ενδιαφέρον μία αποστολή-εξερεύνηση-κατάκτηση εδαφών στη Νότια Ευρώπη από το γιο του Ράγκναρ πάντως.

Δημοσ.

Για σχολιαστε μου τον μονοματο στο τελος, αυτον με τα κορακια. :devil:

Το ποιος ειναι το εμαθα, τι θα κανει δε καταλαβα...

Ειναι πολυ ωραιο που παρουσιαζουν μορφες που εκπροσωπουν τις θεοτητες απο τη μυθολογια τους. Ενας πρεπει να ηταν ο Χαρμπαρτ, κατι αντιστοιχο εχουμε τωρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για σχολιαστε μου τον μονοματο στο τελος, αυτον με τα κορακια. :devil:

Το ποιος ειναι το εμαθα, τι θα κανει δε καταλαβα...

Confirmed ή απλά υποθέσεις?

Δημοσ.

Πάντως, μη ξέροντας την ιστορία, δεν ξέρω τι να περιμένω από τη σειρά πλέον (σα να κλείνει ένας κύκλος ας πούμε).

Τι να δω; Τους Βίκινγκς να εκδικούνται και να παίρνουν παραμάζωμα Αγγλία-Γαλλία; Και αν μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πεθάνει ο Ράγκναρ για να ξεκινήσουν; Άτοπο ακούγεται...

Περιμένω με περισσότερο ενδιαφέρον μία αποστολή-εξερεύνηση-κατάκτηση εδαφών στη Νότια Ευρώπη από το γιο του Ράγκναρ πάντως.

Η σειρά βασίζεται σε θρύλο της εποχής με κάποια ιστορικά στοιχεία. Ο Ράγκναρ δεν είναι βέβαιο ότι υπήρξε (αν και πιθανότατα υπάρχει κάποια δόση ιστορικής αλήθειας στην ιστορία του, αναμεμειγμένη με θρύλους της εποχής), αλλά η υποτιθέμενοι γιοι του είναι ιστορικά πρόσωπα και κάναν αυτό ακριβώς που λες.

Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο σε περιπτώσεις μύθων που έχουν κάποια στοιχεία αλήθειας, κάποια πράγματα δεν είναι εντελώς λογικά. Π.χ. και ο Τρωικός πόλεμος πιθανώς να είχε μια ιστορική βάση, αλλά σίγουρα οι Αχαιοί δεν αποφάσισαν να τον κάνουν για τα μάτια της Ελένης :P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...