vrwmiaris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 290 ή 240 αυτόματη; Καναδη ειναι... Μια ευθεία δρόμος είναι
solidsnake222 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Την είδα και εγώ πρόσφατα την σειρά πάρα πολύ καλή από τις καλύτερες που έχω δει για την ακρίβεια ! και μερικές νέες σκηνές μιας και πλησιαζει η 30/11
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 τόση αδιαφορία που ούτε υπότιτλους δεν βγάζουν
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 είχα κοιτάξει λίγο πριν βγουν και δεν το πήρα χαμπάρι μπροστά σε αυτά που έχω δει στο twd αυτό ήταν επεισοδιαρα
Kasrith Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο σε μένα φέρνει συνέχεια ο θείος μια εκδοχή με σχόλια απο πάνω;
johnyboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 εμένα είχε και διαφημίσεις με πίτσα. έχουν χαλάσει πολύ τα release στις σειρές, σπάνια βρίσκεις καλό και για λίγες σειρές 1
speedy23 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Αναμενομενα εισαγωγικο ολα τα λεφτα τι θα κανει ο Ραγκναρ στον Εκμπερτ και την οποια εκδικηση. Δεν κραταω καμια ελπιδα για τους γιους του για να δω κατι ενδιαφερον απο τη μερια τους.
jimakos234 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Αναμενομενα εισαγωγικο ολα τα λεφτα τι θα κανει ο Ραγκναρ στον Εκμπερτ και την οποια εκδικηση. Δεν κραταω καμια ελπιδα για τους γιους του για να δω κατι ενδιαφερον απο τη μερια τους. Μην το δεις το spoiler αν δεν ξερεις τι γινεται ιστορικα, γιατι ιστορικα μιλαω. Ο ragnar πεθαινει στην Αγγλια συμφωνα με την ιστορια, τωρα δεν ξερω αν θα γινει ετσι και στην σειρα.
michael92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω είναι λίγο χαζό η ιστορία να θεωρείται spoiler. 1
speedy23 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Καλα εκανε. Εγω δεν την ξερω και αμα το ακολουθησουν πιστα, θα σποιλεριαστω. Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν ειναι κιολας σε σποιλερ η καταληξη του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα